Изпълкомът праща Ботев при аматьорите в четвъртък?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изпълкомът праща Ботев при аматьорите в четвъртък?
днес се разбра,че няма да имаме проблеми с лиценза.в четвъртък ще мине окончателно през комисията.цървула няма пари,играчите са пред разтрогване на договорите по вина на клуба?трябват пари,не мисля,че цървула ще намери.дайте някакво мнение или обяснение...мисля,че вече трябва да ни даде на някой!

Това което Христолов трябва да направи е да обяви символична цена от 1 лев за отбора.
Ако го направи, съм сигурен че ще има хора желаещи да ни вземат дори и с тези дългове.
Митьо обаче е прекалено алчен и едва ли ще предприеме този единствен разумен за него ход.
Ако го направи, съм сигурен че ще има хора желаещи да ни вземат дори и с тези дългове.
Митьо обаче е прекалено алчен и едва ли ще предприеме този единствен разумен за него ход.
ivo77 написа:Това което Христолов трябва да направи е да обяви символична цена от 1 лев за отбора.
хростолофф и 1 лев

Стана очакваното - Изпълкомът потвърди лиценза на Ботев! няма кой да ни свърши работата, момчета и момичета, само ние можем!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Зад Селския явно седи голям човек как няма да получим лиценз. 

Abbiati написа:Стана очакваното - Изпълкомът потвърди лиценза на Ботев! няма кой да ни свърши работата, момчета и момичета, само ние можем!!!
За съжаление сред нас няма достатъчно луди да го направят.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!