Ботев - Любимец 2:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев - Любимец

Мнениеот slash1912 » 10 сеп 2011 20:13

rump_shaker написа:Ем до преди 1 седмица го отдавах на малашанс, несработеност, и причие..... ама днес вече ми кипна. Тотална футболна неграмотност. Нито играчите, нито треньорите, никой. Това днес беше безобразие. Толков апатичен и нещастен Ботев не бях гледал скоро. Всички до един са виновни. Треньор и играчи. Лекета?

Защо Пуснаха Гуджев на Рахов? С това ли щяхме да печелим мача?
Защо накрая тръгна да пуска Нико, като червения картон беше на халф?
Къде се скри Лимона второто полувреме?
Защо пуснаха Дъндера да играе в зоната на най-бързият им футболист? Жалко за Дънди който иначе в другите аспекти се справяше.... но уви заради слабата му скорост го минаваха кат малка гара?

Това всичкото са тактически грешки, слабо разузнаване на противника.,... УЖАСНО беше днес да се наблюдава отбора.

Срщу Нафтата за тази игра ли да бием 300 км? Тея футболисти за звезди ли се имат? Евала на момчетата от Любимец които показаха как се бори за победа... а нашите звезди кво показаха?????????

На мен и няколко други неща ми направиха впечатление:
1.Хубчев беше защитник,а в защита сме абсолютна паника.Постоянно имаше свободен човек,от всяко статично положение ставаше голова опасност,а на всичко отгоре няколко пъти имаше и грешен пас пред наказателното поле!
2.Статичните положения в наша полза се изпълняват без никаква мисъл,балонно и повечето излизаха в аут!В двата случая когато се получиха добри центрирания паднаха головете.
Оставката на Хубчев е вариант,но кой ще дойде на негово място и дали в движение ще успее да промени нещо??
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 10 сеп 2011 20:15

rump_shaker написа:Ем до преди 1 седмица го отдавах на малашанс, несработеност, и причие..... ама днес вече ми кипна. Тотална футболна неграмотност. Нито играчите, нито треньорите, никой. Това днес беше безобразие. Толков апатичен и нещастен Ботев не бях гледал скоро. Всички до един са виновни. Треньор и играчи. Лекета?

Защо Пуснаха Гуджев на Рахов? С това ли щяхме да печелим мача?
Защо накрая тръгна да пуска Нико, като червения картон беше на халф?
Къде се скри Лимона второто полувреме?
Защо пуснаха Дъндера да играе в зоната на най-бързият им футболист? Жалко за Дънди който иначе в другите аспекти се справяше.... но уви заради слабата му скорост го минаваха кат малка гара?

Това всичкото са тактически грешки, слабо разузнаване на противника.,... УЖАСНО беше днес да се наблюдава отбора.

Срщу Нафтата за тази игра ли да бием 300 км? Тея футболисти за звезди ли се имат? Евала на момчетата от Любимец които показаха как се бори за победа... а нашите звезди кво показаха?????????

Ето за това ти говоря майна, Киков титуляр вместо Ники. Гаджала с практически двамата си нови колеги в защита не знаеше къде се намира. Курдов резерва до 60 мин. За сметка на това Христов си беше на мястото, което очевадно не му "подхожда". Един от малкото играещи днес Ангел сменен с очевадно прегорелия Гуджев, а Светльо си загряваше до червения картон?????? За мен Хубчев ще си отиде обиден след скандиранията днес, което може и да се окаже по-добрия вариант. А за ходенето в Бургас спор няма там трябва да сме, а не да се поддаваме на летаргията налегнала футболисти и треньори. Ник'ва мотивация и как да е иначе нещо здраво куца?!?!?!?
Само Ботев, ник'во евала на ник'ви измисляци!!!!!!!!!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 10 сеп 2011 20:33

Има нещо сбъркано в отбора!Докога ще се правят експерименти....!?Преди този мач с нападението,а днес и със защитата.Дъндито и Киков-много слаби!Играта върви надолу, вместо нагоре!Най-лошото от всичко е,че не можем да обвиним само Хубчев за подредбата на отбора.Преди малко научих нещо,което е много притеснително.Налагат се футболисти,които видимо нямат необходимите качества за да играят в Ботев.Айде,този кръг се оттървахме (резултатите от кръга),но скоро вече ще е късно!Просто всеки в клуба трябва да си изпълнява задълженията, без да се меси в работата на другия .От това страда и клуба и ние феновете.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 10 сеп 2011 21:08

Е от кво е обиден Хубчев? от тва, че има подкрепа, за която само може да мечтае?
той кво иска? дом за нежни души? айде стига! в тая смешна група БОТЕВ се гърчи с някакви измислени и освободени от физическо!
на няколко места го написах, но бях обвинен, че правя сплетни или просто не ми се обърна внимание
тази година трябва да се изгради основата за догодина! това е! не повече от 5-6 футболиста стават за високи цели! Който и да прави селекцията, от сега трябва да се набележат момчета!
аз ли да давам идеи? не ми е работа, но мисля, че поне 5-6 човека от скромни тимчета могат да дигнат класата! Ако нито Мерито, нито Хубчев ги видят, не знам...

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 10 сеп 2011 21:08

Хубчев вън,докато не е станало късно.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 10 сеп 2011 21:13

Отборът ни не е бил надигран. Напрежението му било голямо.
Изпуснали сме били много положения. Абе, че ние разчитаме само и единствено на автоголове и гениални изпълнения от Курдов и Неделев.Този човек носи вината БОТЕВ да е средняк в група, в която е с 40 класи над опонентите си.Да си поеме вината като мъж.И да почне най-накрая да тренират подавания, по дяволите.Ние не можем да вържем 3 паса в центъра на терена.Защо им е да тичат 90 минути, като не могат да правят елементарни футболни изпълнения?Все пак би било глупаво да го махаме сега.Така или иначе тоя сезон го опропасти, нека поне изгради нещо подобно на Поморие и от другия сезон да атакуваме А група, както ни се полага.Опропасти и 100 годишнината, но това по-късно.

И СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА ПРИМИРЕНИЕ, ЧЕ СМЕ НА НИВОТО НА ДРУГИТЕ.НИЕ СМЕ БОТЕВ И СМЕ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЯХ.ТОЯ ХУБЧЕВ НЯМА ДА ГО СЪДЯ ЗА НИЩО ДРУГО, КОЛКОТО ЗА ТОВА ЧЕ ИЗЛИЗА СЪС СТРАХ ОТ НЯКВИ СМЕШНИЦИ И РЕСПЕКТ, КОЙТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ.ЗА ЛЕВСКИ, ЦСКА, ЛОКО И ЛИТЕКС - ДА, НО СРЕЩУ ЛЮБИМЕЦ ПРЕДИ ВСЕКИ МАЧ ИСКАМ ДА ЧЕТА "ИЗЛИЗАМЕ ДА ПОДОБРИМ РЕКОРДА ПО ОТБЕЛЯЗАНИ ГОЛОВЕ" И ДА НАПАДАМЕ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 90 МИНУТИ И ДА СЕ ЦЪКА ПРЕД ТЯХНАТА ПОЛОВИНА.БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ЗВУЧИ СМЕШНО И ДАЛИ ЩЕ СЕ ПОЛУЧАВА.ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ ИСКАМ.НЕ ПРИ 2-2 В 85 МИНУТА ТОЙ ДА ПУСКА ЗАЩИТНИЦИ И ДА БАВИМ РЕЗУЛТАТА.НЕЩО КОЕТО ВИДЯХМЕ ОЩЕ В ПЕРИОДА 30-42 МИНУТА(ПЪЛНО БЕЗУМИЕ).

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 10 сеп 2011 21:17

Повечето футболисти наистина нямат качества. При вторият гол на Любимец се хванах за главата. Това и в махалата не съм го виждал!!!!!!!!-Онзи от корнера я върна заучено назад и 8 от 10-те наши играча хукнаха едновременно (8 към само един????) към него като оставиха 5-6 човека от Любимец сами срещу нашия вратар??? Такова нещо никога не съм виждал нито съм си представял.
Възможно е наистина да си налагат някакви техни близки бездарници или някой работи на процент и ако това е така ще си иде с камъни. Не исках да критикувам, но е повече от явно това което се случва...

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 10 сеп 2011 21:32

Възможно е наистина да си налагат някакви техни близки бездарници или някой работи на процент и ако това е така ще си иде с камъни. Не исках да критикувам, но е повече от явно това което се случва...
karabadabul
+1.Час по-скоро трябва да се върне Ю. Христов от младежите.На отбора му трябва дух и борбеност,а той ги има в излишък.

Потребителски аватар
Gustav
Контакти:

Мнениеот Gustav » 10 сеп 2011 21:38

Хайде да не обвиняваме никого.Нека просто Хубчев си тръгне с добро и някой друг го смени докато е време.
Явно не му се получава в Ботев.
Още 2 мача може да са фатални.
Нека сам си тръгне с аплодисменти докато е време,и докато не е станало късно
Красота,вяра ,борба!!!

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 10 сеп 2011 21:51

За мен състава днес беше тотално сбъркан. В защита ни направиха смешни, и всяка тяхна атака вещаеше гол в нашата врата. Атанасов и Христов вече пет мача са безобразно слаби, Лимона се разкарваше цял мач, да е пробягал 500 метра, и тримата за мен са за гонене. Мач в който трябва да победиш на всяка цена, да излизаш без поне двама нападателя, е безумие. Липсва игра по фланговете, каква е тази игра все през центъра. Мисля че отбора днес удари дъното, вместо от мач на мач да върви на горе. С тази безобразна игра нищо добро не ни чака, футболистите не знаят къде се намират и за какво играят. А ако ръководството няма за цел А група защо ги събраха тези, по добре 5:6 футболисти от сегашния състав и юноши да обиграват, поне ще знаем какво да очакваме. Време е който трябва да си ходи, защото не може някакви отборчета да идват и да ни правят за смях.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Върни се в “Ботев”