Ботев Пд 96 2:1 Локо Пд 96 (финал в Албена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Ботев Пд 96 2:1 Локо Пд 96 (финал в Албена)

Мнениеот Месершмит » 06 сеп 2011 19:43

Tribune East 1912 написа:Определено условията в школата на Ботев се подобряват страшно много и резултатите вече почват да се появяват. Преди минути попаднах на мнението на президента на ФК Векта за турнира в Албена. Всички във ФК Векта са известни с това, че мразят повече Ботев, отколкото да обичат Локомотив... Та ето какво е написал въпросният президент, в думите му ясно си личи злобата, която има към Ботев Пловдив:

Обещах ,че малките папагалчета ще бъдат бити на турнира и така стана, въпреки съдийското подпиране за жълтурчетата.Умряха от яд и злоба след мача с Векта.По принцип финала трябваше да е черно-бял ,но организаторите на турнира не зачетаха собственият си регламент.Позоваха се на правила на УЕФА за кфалификации и се оказа според тях , че финал трябва да играе не отборът с по - добри показатели и победител в директният двубой Векта , а жълтурчетата...Здраве да е!Жалко ,че сме ги изпуснали на финала!

Защо се чудиш, това е най-харектерното нещо, за тях водеща е злобата към Ботев, това е важното за тях.
Злобата и комплексите са им генетично заложени. Виж президентчето им как говори, смятай за останалата част.
Няма да забравя как навремето ходихме да подкрепяме Локото срещу Левски и ЦСКА, като играеха на 9-ти септември, сядахме си в сектора под таблото и ги подкрепяхме, щото били пловдивски отбор.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 06 сеп 2011 21:10

Честита купа, малки канари! Да сте живи и здрави, за да ни радвате и когато пораснете!

[offtopic]п.п.
Не разваляйте темата, пишейки за домашните любимци... техните комплекси нямат край...[/offtopic]

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 06 сеп 2011 21:14

Доколкото разбирам Векта май са ви били.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 06 сеп 2011 21:21

bulgaro написа:Жълто-черна доминация, така е било, така и ще бъде!

100 години Символ на Пловдив!

Особено последните 10 години. :lol: Амнезията е кофти нещо.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 06 сеп 2011 21:24

[quote="Raoul_Duke"]
Ааа, бъркаш се сериозно. През 1926 Ботев е градски първенец, така че и тогава са валат. :lol:

Рауле,знам че си историк по душа.Кажи сега къде сте играли 37-38 година и кой е първия отбор в България,официално изпаднал от Елитната дивизия ?
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 06 сеп 2011 21:36

besica написа:Доколкото разбирам Векта май са ви били.

Аз доколкото разбирам в последните 2 мача нашите са вкарали на вашите 10 пъти :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 06 сеп 2011 22:16

Raoul_Duke написа:
whitesnake написа:
Raoul_Duke написа:Ааа, бъркаш се сериозно. През 1926 Ботев е градски първенец, така че и тогава са валат. :lol:

Рауле,знам че си историк по душа.Кажи сега къде сте играли 37-38 година и кой е първия отбор в България,официално изпаднал от Елитната дивизия ?

Змийорко, аз пък знам, че умствената дейност не ти е стихията (типично за нелегалните бакшиши), но все пак ще ти кажа, ако ми отговориш как така имате няколко административни участия в евротурнирите без да сте се класирали за тях? Ама с футболисти-партийни членове като Золума, така е...
И как така един отбор може да играе сам със себе си? Някакво раздвоение на личността? Не съм специалист, но в медицината това явление май е известно като шизофрения. Един от вашите (по прякор от МГ-то Невестулката) май го има. Той ще ти разясни симптомите в детайли :mrgreen:
Като отвори темата "история", дай друг пример (по подобие на вашето отборче), който да има "родословно дърво" :mrgreen: Или сте само вие?

Нервен си нещо :mrgreen: Вие също имате "родословно дърво" и не е лошо да го поразучите и да го публикувате.: Това скоро ще стане,може и без ваше участие.Ще ти дам жокер - един от "корените" на "дървото " ви е отбор именуван "Бай Ганьо". :lol: Само за Партията не ми говори,че ставаш смешен - армеец да ми говори за партийни членове.Май и твоята умствена дейност не е в ред,щом не отговаряш на въпросите.За раздвоението на личноста и шизофренията и аз имам впечатления от теб
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 06 сеп 2011 22:39

Темата е за финала на турнира в Албена.На абонатите им е изгодно да я сменят но да напомним - Ботев-локо 2-1 общ резултат от последните 2 мача 10-2 :mrgreen: А оня който щял да прави и на нас родословно дърво-не мерси ние цигански работи няма да правиме.Велбъжд локо юве...
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 06 сеп 2011 22:45

Браво на малките Канари ! Дано продължават да се развиват и след известно време да ни радват и на Колежа . Поздравления и за отбора на малцинствата в Пловдив , които са успели да се класират на финала , но са загубили от най добрите!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 07 сеп 2011 00:02

whitesnake написа:"...Вие също имате "родословно дърво" и не е лошо да го поразучите и да го публикувате.: Това скоро ще стане,може и без ваше участие..."

Цитирам част от мнението ти, защото утре или вдругиден (не зная какви лекарства пиеш), когато отмине действието им и прочетеш какво си написал, веднага ще го изтриеш, а после ще твърдиш, че не си писал такива глупости...
Последна промяна от nik_bg1 на 07 сеп 2011 00:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”