Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - БОТЕВ събота 17ч 4-ти кръг

Мнениеот sokkoban » 06 сеп 2011 12:08

trakia написа:
sokkoban написа:На мен най ми е чудно, как се изсипаха един тон плюнки по всички футболисти и треньорите дори, а една дума не се каза за човека който РЕАЛНО насра мача: Армандо!!! :idea:
Човек метър и деветдесет(187см) да му вкарат гол с прехвърляне от корнера...направо си беше заспал некадърника!!!. Даже поморийци го усетиха и го бъзикаха, накрая пак замалко да го прехвърлят... С този вратар ще имаме големи проблеми в групата!

Кой да пуснем на негово място ве пич ? Ушатия!?! Дето няма мач без гол да не говорим ,че в оснаовата си все са вратарски неговите голове.
Армандо е железен вратар ,стига сте търсили виновник за неуспеха ,та Бакала ли не беше ,та Хубчев ли не беше ,та Атанасов,та Курдов,та Христов...бах мам му ! Шмайхел да беше на вратата пак щеше да се намери критик.
Стига вече ,чоплете си семките с възпалените езици и стига акъл по форумите!

Добре "ве" пич това не променя ФАКТА, че Армандо насра мача!
Извинявай ама железните вратари не ги прехвърлят от КОРНЕРА!!! :lol:

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 06 сеп 2011 14:30

на всеки се случва да сгреши...едни ги прехвърлят от корнера, други пропускат дузпи на финали на световни първенства, трети в момент на ярост ритат противник и си изкарват червен картон и по тоя начин закопават усилията на цял отбор....

да, Армандо сгреши при техния гол, но в никъв случай не може да бъде обвиняван за равния резултат...той е в следствие играта на целия отбор...аз гледах пълния запис и продължавам да твърдя, че играта въпреки, че има проблеми се подобрява от мач на мач. за мен се вижда ясно, че основния проблем на тоя етап е липсата на още един разиграващ полузащитник около централния кръг. с възстановяването на Манчев се надявам тоя проблем да се реши и в средата да са Рахов/Дънди/Гуджев - дефанзивен и Манчев и Кривия разиграващи...просто на Сашо Александров му беше трудно в тоя мач да изнася сам топката /щото не съм сигурен, че Рахов става за тая работа/ и му останаха само дългите пасове....ако гледате мача ще видите как на моменти просто липсва човекът, който да направи няколко крачки обратно към нашата врата, да поеме топката и да разиграе в центъра, докато се освободи някой на крилото или всички се придвижат напред...

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 06 сеп 2011 16:29

M_P_C написа:на всеки се случва да сгреши...едни ги прехвърлят от корнера, други пропускат дузпи на финали на световни първенства, трети в момент на ярост ритат противник и си изкарват червен картон и по тоя начин закопават усилията на цял отбор....

да, Армандо сгреши при техния гол, но в никъв случай не може да бъде обвиняван за равния резултат...той е в следствие играта на целия отбор...аз гледах пълния запис и продължавам да твърдя, че играта въпреки, че има проблеми се подобрява от мач на мач. за мен се вижда ясно, че основния проблем на тоя етап е липсата на още един разиграващ полузащитник около централния кръг. с възстановяването на Манчев се надявам тоя проблем да се реши и в средата да са Рахов/Дънди/Гуджев - дефанзивен и Манчев и Кривия разиграващи...просто на Сашо Александров му беше трудно в тоя мач да изнася сам топката /щото не съм сигурен, че Рахов става за тая работа/ и му останаха само дългите пасове....ако гледате мача ще видите как на моменти просто липсва човекът, който да направи няколко крачки обратно към нашата врата, да поеме топката и да разиграе в центъра, докато се освободи някой на крилото или всички се придвижат напред...

100% съгласен

Върни се в “Ботев”