Сливен - БОТЕВ Пловдив 0:0 (FT) 27.08. 18ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 27 авг 2011 12:00

Победа за Сливен
16
17%
равен
9
10%
Победа за Ботев
68
73%

Общо гласове: 93

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Re: Сливен - БОТЕВ Пловдив 27.08. 18ч.

Мнениеот claudio » 30 авг 2011 09:40

Абе к'ви са тези глупости дето ги пишете :?: :!: особено оня дето се е регистрирал специално снощи за да изсипе 2 кофи помия.Интриганти,спрете се !Марин бил такъв,бил онакъв!Скривайте се по дупките откъдето изпълзяхте!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 30 авг 2011 11:07

stl1912 написа:Според мен Хубчев ако е винивен за нещо е селекцията:Нямаме нападатели първо ;Второ в отбора има 10 човека поне които не са дори за б група:илиян христов(джудженцето)Байревите ,Рахов ,Илиев ,Ирфан(за тези които го харесват ще им кажа че циганин герой няма да го запомнят и ще видят че съм прав)Св Асенов,ВАСКО(никаква идея даже не може да води топка не знам как са го взели въобще да тренира футбол) Стефчо,идр.П.С.не ги познавам може би са добри момчета .Ине на последно място Маринчо с неговите интриги за които чувам , а най малкото има доста селски вид за да е президент на БОТЕВ поне едно сако да му вземат по модерно:)Споко президента ни има доста пари и ако трябва ще променят шампионата и пак ще сме в елита Спрете с плюнките на прага сме на титли и купи САМО БОТЕВ :!:

Първо се ограмоти и едва тогава пиши по форумите. Един истински ботевист не би написал подобни глупости, но нека написаното от теб тежи на съвестта ти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив Обича Ботев
Контакти:

Мнениеот Пловдив Обича Ботев » 30 авг 2011 13:30

stl1912 написа:Според мен Хубчев ако е винивен за нещо е селекцията:Нямаме нападатели първо ;Второ в отбора има 10 човека поне които не са дори за б група:илиян христов(джудженцето)Байревите ,Рахов ,Илиев ,Ирфан(за тези които го харесват ще им кажа че циганин герой няма да го запомнят и ще видят че съм прав)Св Асенов,ВАСКО(никаква идея даже не може да води топка не знам как са го взели въобще да тренира футбол) Стефчо,идр.П.С.не ги познавам може би са добри момчета .Ине на последно място Маринчо с неговите интриги за които чувам , а най малкото има доста селски вид за да е президент на БОТЕВ поне едно сако да му вземат по модерно:)Споко президента ни има доста пари и ако трябва ще променят шампионата и пак ще сме в елита Спрете с плюнките на прага сме на титли и купи САМО БОТЕВ :!:

Буферче,колкото и да се правиш отдалеч ти личи какъв си.Много долни същества сте,комплексите не ви оставят на спокойствие.
12 март 1912 г.
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 30 авг 2011 14:57

Вълчо ,не си прав ,цигани герои имаше при вас ,наред със добрата стара традиция да пеете за Ювентус вместо за Докоспор пеехте и името на Аян ,беше обект на вашите възхвали и всеобща любов от ромската ви публика ,та нали и Бонев си го каза "По-голямата част от феновете на Локо са цигани"
Аре модовете да го махат тоя!Ясно е ,че злобата им расте със всяко следващо 8:1 :mrgreen:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 30 авг 2011 15:37

Аз си мисля ,че може и да не Вълчо,защото след мача в Сливен чух такива глупости и от някои уж,,големи канари''.Имам предвид плюенето по Бакалов!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 авг 2011 16:40

Имам следната молба. Преди няколко дни видях,че един от феновете на Ботев във форума беше дал линк към една фейсбук страница на отбора(мисля,че беше нещо botev1912, но не съм 100% сигурен).Там имаше снимки от мача със Сливен И на една от тях имаше хора на една бензиностанция. Ще може ли някой да ми помогне с линк към тази страница , искам да я покажа на един приятел 8-)

ПС. Благодарение на Пловдивчанинът я намерих страницата. И грешката е моя - мачът не е бил със Сливен, а с Добруджа. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 30 авг 2011 17:36

izumrud написа:А какви интриги прави марин? иска да маха треньора или реди състава? аз чувам от мои хора, че петима от състава задължително ги посочвал той, а останалите са на отговорност на Хубчев..т.е има две клики: на треньора и на бакалов, не знам дали е вярно
освен това чух, че селекцията е 80 % на бакалов отговорност. ПРимер: Хубчев е искал за нападател или Васко Калоянов, голмайстор на поморие от миналата година, или Венци Христов от Монтана, но Бакалов казал, че и двамата не стават...а според мене щяха да свършат работа, а и са млади

Кои пък са тия толкова важни хора от кухнята на Ботев?! Айде спрете се вече! Само простотии чета последно време!

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 31 авг 2011 09:01

Muscarin написа:
izumrud написа:А какви интриги прави марин? иска да маха треньора или реди състава? аз чувам от мои хора, че петима от състава задължително ги посочвал той, а останалите са на отговорност на Хубчев..т.е има две клики: на треньора и на бакалов, не знам дали е вярно
освен това чух, че селекцията е 80 % на бакалов отговорност. ПРимер: Хубчев е искал за нападател или Васко Калоянов, голмайстор на поморие от миналата година, или Венци Христов от Монтана, но Бакалов казал, че и двамата не стават...а според мене щяха да свършат работа, а и са млади

Кои пък са тия толкова важни хора от кухнята на Ботев?! Айде спрете се вече! Само простотии чета последно време!

Не бе, просто ти казвам какво чувам от журналисти и от т.нар. бизнесмени, които се пипат близки със спонсорите...просто питам. Иначе всеки си има мнение за бакалов и Хубчев, но имайте предвид, че реално миналата година Бакалов си беше треньор, въпреки Коце Видолов, всеки бил на 2-3 тренировки, го знае

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 31 авг 2011 15:24

Изумруд,миналата година Бакалов беше треньор през първата половина на шампионата ,а че на тренировките футболните хора в отбора могат да обменят мнения незначи ,че той реди състава.
Журналистите (ако може да се говори за такива у нас) пишат доста интересни статии ала без истина в съдържанието им
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”