tomata, изобщо не съм насочвал към теб коментара си. Пак ти казах, от ярост от всичко дето чувам го написах това. Ай вече да приключваме всичко е минало и заминало.
Относно Христов, както ти харесваш Светльо повече аз пък харесвам Христов повече. И не е вярно че има едно точно центриране. То кат не го харесваш момчето лесно ще го очерниш. Според мън пък Асенов няма нужните качества за Б група. Като скорост Светльо не е по-бърз. По нисичък е и по припкав и за това изглежда по бърз. Във В група лесно му беше, ама в контролите срещу силните съперници Светльо беше един от най-безидейните. Особено срещу Литекс неможа да мине един чове камоли да центрира. Всичко е въпрос на виждане. Още повече Йордан Христов има качества който при Асенов липсват. Доста по здрав е физически и в дефанзивен план върши повече работа. На трибуните всеки вижда само финтовете и алабала, ама на терена и работа трябва да се върши.
Сливен - БОТЕВ Пловдив 0:0 (FT) 27.08. 18ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Сливен - БОТЕВ Пловдив 27.08. 18ч.
Аз съм на мнение , че е рано да драматизираме нещата след 2 равни,особено пък този в Сливен-защото според мен отборът игра с върховно желание за победа,но треньорски решения и липса на шанс пред някои играчи и умения и кураж при други ни лишиха от трите точки.Все пак си мисля , че равенството като гост на един от отборите с претенции за Агр. не бива да се приема толкова драматично.Също така е крайно глупаво след 3 мача и няколко контроли да генерализираме негативни оценки за Хубчев,има много мачове до края и съм убеден ,че крайната цел -завръщане в А група ще бъде изпълнена.
Само дето и аз имам едно усещане още от мача в Добрич,че трябва да играят повече от момчетата от състава от Вгр.,малко стана наистина така,че разтурваме готов отбор,за да го построим отново,в движение, с нови изпълнители и с нов начин на игра?!
Само дето и аз имам едно усещане още от мача в Добрич,че трябва да играят повече от момчетата от състава от Вгр.,малко стана наистина така,че разтурваме готов отбор,за да го построим отново,в движение, с нови изпълнители и с нов начин на игра?!
Ха, като гледам състава, доста добри играчи имате! как така не сте били в Сливен? техният отбор го гледах срещу нашите (Несебър) и мога да потвърдя, че не са нещо особено...нямат играч, който да прави разликата или да носи отговорността...имат един талант, който е на умиране, щото си стои в Сливен от 10 години вече...
и със Спартак Вн, които ги гледах как Нафтата ги натовари с 5:2 в контрола, как са ви взели точки? много странно
каква е причината за трудния старт? има ли промени в структурите на клуба в сравнение с миналата година, когато мачкахте?
и със Спартак Вн, които ги гледах как Нафтата ги натовари с 5:2 в контрола, как са ви взели точки? много странно
каква е причината за трудния старт? има ли промени в структурите на клуба в сравнение с миналата година, когато мачкахте?
- Pride_of_London
- Контакти:
Причината е, че Хубчев досега е водил отбори, които са излизали във почти секи мач в ролята на аутсайдери.Затягаме само дисциплината и тренираме за здрава физическа подготовка като Бирмингам в Англия.Имам чуството, че излизаме срещу Реал Мадрид и само яко тичане и дисциплина ще ни спечелят хиксовете.Хич не играем за да ги разгромим тези съперници, както реално трябгва да става.Комбинации в предни позиции липсват.Пасовете са кът.Неделев единствено се старае да прави нещо.Всичко друго е високи изритвания от защитата към Курдов, който трябва да прави чудеса.Аз така ги виждам нещата.
Аз си мисля, че ако не беше публиката ни и тия 5 точки нямаше да ги имаме.
За влизането в А група не се притеснявайте, там ще сме от догодина, ама май приноса на великата ни публика ще е по-голям от този на Хубчев (нищо против треньора, старае се много но явно това са му възможностите)
Така че в събота всички мощно в Поморие!

За влизането в А група не се притеснявайте, там ще сме от догодина, ама май приноса на великата ни публика ще е по-голям от този на Хубчев (нищо против треньора, старае се много но явно това са му възможностите)
Така че в събота всички мощно в Поморие!
- Пловдив Обича Ботев
- Контакти:
Според мен Хубчев ако е винивен за нещо е селекцията:Нямаме нападатели първо ;Второ в отбора има 10 човека поне които не са дори за б група:илиян христов(джудженцето)Байревите ,Рахов ,Илиев ,Ирфан(за тези които го харесват ще им кажа че циганин герой няма да го запомнят и ще видят че съм прав)Св Асенов,ВАСКО(никаква идея даже не може да води топка не знам как са го взели въобще да тренира футбол) Стефчо,идр.П.С.не ги познавам може би са добри момчета .Ине на последно място Маринчо с неговите интриги за които чувам , а най малкото има доста селски вид за да е президент на БОТЕВ поне едно сако да му вземат по модерно:)Споко президента ни има доста пари и ако трябва ще променят шампионата и пак ще сме в елита Спрете с плюнките на прага сме на титли и купи САМО БОТЕВ 

- rump_shaker
- Контакти:
Няква нова звезда се появи :D :D. stl1912, само да ти вметна че тоя "селянин маринчо" има висше образование за разлика от теб. По начина по който си си написал мнението си мисля, че и основно нямаш дори!

- Vamos Campeon
- Контакти:
Налива налива и накрая " спрете с плюнките"
Бахти интриганта 

kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
А какви интриги прави марин? иска да маха треньора или реди състава? аз чувам от мои хора, че петима от състава задължително ги посочвал той, а останалите са на отговорност на Хубчев..т.е има две клики: на треньора и на бакалов, не знам дали е вярно
освен това чух, че селекцията е 80 % на бакалов отговорност. ПРимер: Хубчев е искал за нападател или Васко Калоянов, голмайстор на поморие от миналата година, или Венци Христов от Монтана, но Бакалов казал, че и двамата не стават...а според мене щяха да свършат работа, а и са млади
освен това чух, че селекцията е 80 % на бакалов отговорност. ПРимер: Хубчев е искал за нападател или Васко Калоянов, голмайстор на поморие от миналата година, или Венци Христов от Монтана, но Бакалов казал, че и двамата не стават...а според мене щяха да свършат работа, а и са млади