rump_shaker написа: Кат се замисля второто полувреме след гола ги навряхме в малкия пеналт и едниствено малашанса и многобройните им лежанки по тревата ги спаси.
Лошото беше че като вкарахме гол и се отпуснахме и тогава беше трагично.
Така беше. Макар и леко стихиен, тоталният натиск показа, че можем да сме с няколко класи над съперника. Имаше много емоции и много положения в тези минути. Ако беше влязло едно от тях, например задната ножица на Кривия, щяхме да полудеем от кеф.
И с втория ти абзац съм съгласен. Но съм сигурен, че ще се направят съответните изводи от треньорския щаб. Аз си мисля и друго. Ако натиска от последните 20-тина минути го налагаме в началните такива, ще си решаваме лесно домакинските мачове. Спомням си, като пример за подобно поведение, играта на националите ни, по времето на европейските квалификации, водени от Пламен Марков. Независимо кой отбор ни гостуваше тогава, упражнявахме тотален 15-20 минутен домакински натиск, в който почти задължително падаше гол. С невероятна подкрепа и на публиката също, използвайки на макс фактора домакинство. Можем да пренесем модела на ниво Б група. Разбира се, имаме перфектен старши треньор, който най-добре ще прецени и реши. И за тези, които го плюят, да припомня, че той закара неизвестен отбор, съставен от голобради юноши, на финал за Купата на България, а след това ги класира и за А група.