Ботев Пловдив - Спартак Варна 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев (Пд) - Спартак (Вн)
Това са журналистически измислици нищо вярно няма.
Ще биете без много зор.Аз съм спартаклия , но отдавна не ходя на стадина.Спартак е много слаб. Събрани са посредственни футболисти и треньор.Без нужните качества дори за Б-група.На ръководството така им отърва.В Б-група по-лесно ще си правят схемите за лично облагодетелстване, от общината през т.н. Спартак1918.По-младите се опитват да протестират, ние по-възрастните просто спряхме да ходим на стадиона.На мачовете ходят по 200-250 човека, казват че повечето са служители на общинските фирми и ходят под строй.Така че Спартак е покойник.Успех на Ботев в Б,а догодина и в Агрупа.
T&T написа:dagger1912 написа:Уникално: Агитката на Спартак (Вн) в сектора на Ботев (Пд)sportal.bgПредставители на агитката на Спартак са се договорили с колегите си от Ботев да влязат в техния сектор по време на утрешния мач в Пловдив от 18 часа, съобщава сайта "Варна Утре". Варненските ултраси планират отново да скандират обидни реплики срещу човек от ръководството на клуба и да поискат за пореден път оставката му, този път с подкрепата на ултрасите на пловдивския тим. Те направиха това и по време на първия мач със Сливен.
Както е известно, около 500 души, сред които всички от агитката на варненския клуб, не идваха на двубои на Спартак 1918 една година, тъй като са против присъствието на Янко Станев в клуба. През този сезон обаче те предприеха нова тактика – да ходят на стадиона и да викат против Станев. Очакванията са им един ден на доктора да му писне и да напусне шефското място в любимия си тим. Стане ли това факт, Спартак 1918 отново ще има агитка и далеч по-многобройна публика.
Има ли нещо верно в тази статия, или това са просто провокации?
Иначе предлагам тук да пишем прогнози и коментари относно мача ..
На кого му пука вярно ли е или не - всеки е добре дошъл на трибуна Изток щом идва приятелски настроен. Мисля си обаче, че на днешния мач местата ще са позапълнени, но винаги можем да поместим още 40-50 човека. Иначе днес очаквам труден мач до първия гол и ако той е през първото полувреме, то срещата ще завърши с разлика 3-4 гола в полза на Ботев.
не е така, ТИ е място за хора, подкрепящи БОТЕВ!!! Който иска да е на стадиона, има други сектори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А статията е пълен боклук, сензации

-
- Контакти:
Някой болен мозък пак си е съчинявал приказки от 1001 нощ .
- 1912chaflio
- Контакти:
А бе като за 2 мач и пред свой фенове ,едно 4-0 ще ми се вижда добре.За повече ще е трудно че нещо е голяма жега 

Надявам се на победа с поне 2 гола разлика пред около 7 хил. зрители, заради отпускарския сезон.
Първи се родихме, няма да умрем!
-
- Контакти:
- slash1912
- Контакти:
Loko_1926@ написа:1-2![]()
Басове приемаш ли? 4:1

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
prov написа:Ще биете без много зор.Аз съм спартаклия , но отдавна не ходя на стадина.Спартак е много слаб. Събрани са посредственни футболисти и треньор.Без нужните качества дори за Б-група.На ръководството така им отърва.В Б-група по-лесно ще си правят схемите за лично облагодетелстване, от общината през т.н. Спартак1918.По-младите се опитват да протестират, ние по-възрастните просто спряхме да ходим на стадиона.На мачовете ходят по 200-250 човека, казват че повечето са служители на общинските фирми и ходят под строй.Така че Спартак е покойник.Успех на Ботев в Б,а догодина и в Агрупа.
Абсолютно точно казано.И аз съм от тези които не ходят и няма да отида докато турският домус не се разкара.Сигурна единица с резултат!
P.S. Какво стана с телевизиите,нали имаше вероятност да предават мачове от "Б" група?

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.