БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Jimmy8
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Ботев - ПРОГНОЗИ

Мнениеот Jimmy8 » 06 юни 2009 11:17

drughi написа:
pacho80 написа:Пич, смешен си!!!! Ходи си пий млякото и го разкарай тоя колаж, щото хич не струва!!!

Като ви казват истината и ставаме смешни, така ли ???
Айде кажи ми, ако все пак ни биете, щото това е футбол и топката е от женски род и колокото и да изглежда невъзможно, защото сме с класи над вас, все пак може да се случи и да загубим, тогава всички вие които пишете в този форум, ще напишите ли, след като сте ни били, че този мач не ви интересува и че резултата няма значение ??? Или ще започнете да злорадствате по адрес на отбора на Пловдив и да си пишете пак разни фантазмагории, колко сте били велики. :mrgreen:

Няма начин да ви бием с тия измислени футболисти на които изобщо не им пука за друго освен за чалгата,така че няма смисъл да правиш предположения.Биете ни с повече от 3 гола ако вашите играят сериозно.А и да бием,както казваш,нас наистина не ни интерисува.Без значение е резултата а и мача ако Селския Идиот остане.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 юни 2009 13:22

birabecks написа:
rump_shaker написа:Ха, до вчера ни се подиграваха като викахме "това не е моя Ботев" а днес какво слушаме! Истината е че Ботев и Локомотив никога няма да прокопсат. Явно нещп по-силно седи над Пловдив и не позволява градът да просперира. На всеки му е ясно че Пловдив е меката на футбола в БГ. Но явно някои друго, западно от града, им се ще да не е така, и резултатите са налице

Пича цитира някои от вашите фенове.Майтапи се,макар че,работата върви на зле.Дано не се стигне дотам,че и ние да кажем "това не е нашия отбор".Истината обаче е,че предпоставките са налице.За другото си прав.Някои хора си правят сметката отдалеч.Футболист от така наречените "грандове" в личен разговор ми е казвал,че в Пловдив се играе "кофти".Буквално ми каза "Не знам кво правите,ама винаги има проблеми в Пловдив!".И е прав.Примерно,ако не беше съдията,"Левски" нямаше да бие на Лаута - мача си беше Х отвсякъде.Да не се връщам с години назад...и "Левски" и ЦСКА играя трудно тук,независимо при нас,или при вас.По-удобно им е да няма силни отбори в Пловдив.Щото само във Варна имаха проблеми тая година. Прогнозата -2-1 за нашите.

те това немогат да осъзнаят шопите. Слабата конкуренция води до слаба продукция. Никой не им ще първото място. Просто да има конкуренция, това е. В Испания, Англия пак си има абонирани за титлата тимове, и въпреки, че падат от много други отбори, пак печелят тези тимове. Левски и ЦСКА в усовията на една силна конкуренция, пак ще бъдат колосите, в футбола ни и пак ще бъдат постоянните претенденти, така както са Реал Барса Манчестър.,... Въпроса е че вместо с 28 победи ще стават шамнпиони с 20. Само че в България се случва че ако Левски падне от някой и става национална трагедия. Та ей от това ще страда БГ футбола
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Фондацията издава книга "Футболните битки за Пловдив"

Мнениеот rump_shaker » 06 юни 2009 13:51

Щом ще черпи, и аз ще се подпиша на книгата :D
ИзображениеИзображение

marjb

Мнениеот marjb » 06 юни 2009 15:59

Fallen_Angel написа:
alive написа:БУФЕРИ,МНОГО СТЕ ДОБРИ ВЪВ ФОТОШОПА!СМЕШНИ СТЕ.ТОЙ НАШИЯТ МОДЕРАТОР ДОКАТО СЕ НАМЕСИ...ДОСЕГА ДА БЕШЕ МАХНАЛ ФОТОШОПА НА МАНГАЛИТЕ ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ!

И що да се намесва мода? Кой е смешен - "други" :) Или там който се е занимавал да прави този колаж. Можеш ли да си представиш дребнавата душичка, която се е занимавала час-два да рисува с жълто-черно това? И като е свършил как е отишъл до банята да лъсне една, че му е станало кеф "как ни е наредил"...

Аз лично не виждам защо мода да трие осирането на разни буфери... Нека им се вижда "гениалните творения". Също като манипулирания надпис от СБОГОМ К.УРВИ. Дребни душички, нека се радват, те толкова си имат - една злоба към Ботев...

Не забелязвате ли ги как пръскат мониторите си със слюнки от яд, че не се навиваме за този мач? Така им разваляме кефа да ходят още 6 месеца с високо вдигнати глави - победила са Отбора на Пловдив и се кефят. Само дето побеждават Христолов АД и няколко човека, носещи по погрешка жълто-черната фланелка, но тях и това им стига. Нас, феновете, могат да ни победят само в сънищата си, даже вече и по форумите не могат...

Оставете ги да се ядосват, нека мразят, нека слагат смешни колажи - абсолютно безсмислено е дори и да им отговаряте.

По твоята логика срещу вихрен се бяхте събрали да пеете за "Христолов" АД :)

kanar02
Контакти:

Мнениеот kanar02 » 06 юни 2009 18:06

Aй канари мачкай буфера.Според мен кротко 1-3.Време е за ново 65 годишно иго. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 юни 2009 22:48

marjb написа:По твоята логика срещу вихрен се бяхте събрали да пеете за "Христолов" АД :)

И един мармот...

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Фондацията издава книга "Футболните битки за Пловдив"

Мнениеот емо73канар » 07 юни 2009 00:51

И аз ,ще драсна един подпис,брои и мен за почерпката. ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Потребителски аватар
kqzo
Контакти:

Мнениеот kqzo » 07 юни 2009 22:00

хореография ще има ли ???

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 юни 2009 00:11

:o :o :o :o Не няма да има. Кога е имало такова нещо хореография
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 08 юни 2009 13:12

Аз мисля че двата отбора ще се влачат по терена и ще направят грозен "Х" .... ;)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”