B-1912 написа:ReZo написа:Здравейте, Канари !
В Сл. Бряг съм в момента, а на 13-ти, когато е мача още ще съм тук...
Обаче много ми се гледа първия ни мач в Добрич !
Ако има от вас някой, който ще е на море в Сл.Бряг или Бургас, Несебър..или Поморие на 13-ти, и също му се ходи до Добрич, ако иска може да си спретнем организацията и да пътуваме заедно за Добрич.
................
САМО БОТЕВ !!!
Ние сме 4-ри коли от Сл. Бряг, може да има 1-2 места свободни. Може да направим сборен пункт някъде и да потеглим кордон.[/
ТОВА ЗА СБОРНИЯ ПУНКТ Е СУПЕР ИДЕЯ !! КАК НЕ СЕ СЕТИХ ПО-РАНО ..че при мен организацията взе да куца....Със сигурност един канар от Елените идва с мен ..но остават две места...Имам предварителна уговорка с двама фенове, които са в Бургас, но не са сигурни и не разбрах точно кога ще ми кажат...висящо е положението....
а ако разделим 4 човека безнина си е въвсем друга приказка, защото , Добрич е на 150 км. като гледам...
Моето е предложение е следното :
В деня на мача , 13-ти. 08. .., всички, които ще пътуваме от Сл.Бряг, Несебър и близките курорти - Равда, Влас, Елените, защо не и яко има някой от Поморие....Да се чакаме на една от двете точки :
1.бензиностанцията на Лукоийл, която се намира вляво, преди кръговото, точно преди да влзеш в Несебър
2. Пред стадиона на ФК Несебър, който се намира в самото начало на пътя за Сл. Бряг.. след кръговото, 200 м. навътре, отляво...
предлагам да започнем да се събираме от 12:00 ..до 13:00 , който дойде, дойде ...и да тръгваме към 13:00-13:15
Пътя дотам е около 2 часа и половина ...тъкмо да имаме време да разгледаме малко града около стадиона и да седнем на по бира някъде

ДАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО ТУК В ТАЗИ ТЕМА, моля