Ботев си връща бившия капитан - Даниел Божков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Ботев си връща бившия капитан - Даниел Божков
ебахти и ебльовците
Аз викам да закриваме форумите щото явно мнения само от "правоверанта" религия се позволяват. Форума е място където да се споделят различни мнения и възгледи. който не е съгласен с другия моля да не "ебе".

Аз викам да закриваме форумите щото явно мнения само от "правоверанта" религия се позволяват. Форума е място където да се споделят различни мнения и възгледи. който не е съгласен с другия моля да не "ебе".

Дънди ще е супер играч за сегашния ни отбор!Чета тука разни писаници за психика и манталитет,които звучат чутовно несъстоятелни.Някои искаха да се дадял шанс на Мечеджиев , че бил опитен и др.там глупости а сега за нашия бивш капитан,доказано мъжко момче и играч с качества ,когото преди години Стоичков взе за няколко мача в националния отбор мрънкат!
- Pride_of_London
- Контакти:
Дано стане!Божков е доказано класа и за разлика от някои други играчи е бил капитан на Ботев!
claudio написа:Дънди ще е супер играч за сегашния ни отбор!Чета тука разни писаници за психика и манталитет,които звучат чутовно несъстоятелни.Някои искаха да се дадял шанс на Мечеджиев , че бил опитен и др.там глупости а сега за нашия бивш капитан,доказано мъжко момче и играч с качества ,когото преди години Стоичков взе за няколко мача в националния отбор мрънкат!
+1 Сама да внимава с червените картони

Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
[offtopic]Да вярно е това е форум и всеки си има различно мнение. Но просто не нормално само да се мрънка. Като дойде Кривия се започна бил говедо, бил стар щял да спре пътя на младите, сега май няма някой, който да каже, че няма място в отбора, защото всички видяхме, че може много. При Тошко същата работа имаше мнения от сорта прекалено е малък още не е за отбора, а нали Кривия бил стар и спирал пътя на младите, а тези млади не били още готови за отбора. После Мартин Димов, Мартин Стефанов и останалите, които не са наши юноши били наемници дето нищо не правят и играят само за пари. И накрая нашите юноши, който играха в последните години. Били пияници, не ставали за нищо, имали манталитет на губещи, били хора на лицето. Добре аз питам кой тогава да играе в Ботев щом никой футболист не става за нас. Не искам да се заяждам с никой, но започваме да приличаме на феновете Левски и ЦСКА дето вечно мрънкат за щяло и нещяло и нищо не им харесват. Преди година и половина нямахме отбор нямахме нищо сега имаме чудесен отбор с по 2-3 играча на пост и при това равностойни. Конкуренцията е голяма, имаме ръководството, което си върши работа по чудесен начин. Скоро ще имаме надявам се и чисто нов стадион. Имаме финансов благодетел, който е супер сериозен бизнесмен. Аз не знам какво може да се иска. Моят призив е оставете ръководството да си върши работата те много добре знаят какво правят и поемат цялата отговорност. Първенстовото още не е почнало, а ние почнахме да плюем напред и назад по всеки и по всичко. Да видим какво ще стане през първия полусезон и предлагам тогава да коментираме всичко и кой става и кой не става за Ботев. Надявам се никой да не се е обидил от думите ми аз не цяла това искам просто да ви кажа, че имаме всичко, което желаем и което не сме имали от почти 20 години.[/offtopic]
- rump_shaker
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:[offtopic]Да вярно е това е форум и всеки си има различно мнение. Но просто не нормално само да се мрънка. Като дойде Кривия се започна бил говедо, бил стар щял да спре пътя на младите, сега май няма някой, който да каже, че няма място в отбора, защото всички видяхме, че може много. При Тошко същата работа имаше мнения от сорта прекалено е малък още не е за отбора, а нали Кривия бил стар и спирал пътя на младите, а тези млади не били още готови за отбора. После Мартин Димов, Мартин Стефанов и останалите, които не са наши юноши били наемници дето нищо не правят и играят само за пари. И накрая нашите юноши, който играха в последните години. Били пияници, не ставали за нищо, имали манталитет на губещи, били хора на лицето. Добре аз питам кой тогава да играе в Ботев щом никой футболист не става за нас. Не искам да се заяждам с никой, но започваме да приличаме на феновете Левски и ЦСКА дето вечно мрънкат за щяло и нещяло и нищо не им харесват. Преди година и половина нямахме отбор нямахме нищо сега имаме чудесен отбор с по 2-3 играча на пост и при това равностойни. Конкуренцията е голяма, имаме ръководството, което си върши работа по чудесен начин. Скоро ще имаме надявам се и чисто нов стадион. Имаме финансов благодетел, който е супер сериозен бизнесмен. Аз не знам какво може да се иска. Моят призив е оставете ръководството да си върши работата те много добре знаят какво правят и поемат цялата отговорност. Първенстовото още не е почнало, а ние почнахме да плюем напред и назад по всеки и по всичко. Да видим какво ще стане през първия полусезон и предлагам тогава да коментираме всичко и кой става и кой не става за Ботев. Надявам се никой да не се е обидил от думите ми аз не цяла това искам просто да ви кажа, че имаме всичко, което желаем и което не сме имали от почти 20 години.[/offtopic]
[offtopic]Ако се замислиш, това не е мрънкане а коментиране. Неможе преди да видим нещо да знаем добре ли е или зле. А най нормалното нещо за човек е да коментира предварително бъдещи случки и ситуации. Сега излиза, че притесненията на хората по нещата които каза са мрънкане защото не са се случили. Ами ако се бяха случили, пак ли щеше да е мрънкане, и тогава щяхме ли да заклеймим не мрънкащите на мрънковци.
Това е форум и е свободен за всякакъв вид дискусии. Ако смяташ че една дискусия от сорта на това дали един играч ЩЕ бъде полезен или не е мрънкане, то не е така. Няма по нормално нещо от това да коментираме тепърва случващи се неща. Така че невиждам къв е проблема

- Пловдивчанинът
- Контакти:
[offtopic]Явно не ме разбра, както и да е.[/offtopic]