До кога ВОЙНА ПО ТРИБУНИТЕ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До кога ВОЙНА ПО ТРИБУНИТЕ???
Този emo е типичният пример за интернет хулиган.Ей ти ако наистина беше хулиган ,щеше ли да се хвалиш така бе?Ходи си избивай комплексите на боксовата круша ,тя поне неможе да ти отвърне
TNT написа:Посещавал съм доста мачове навън с Берое и мога да направя сравнение м/у полицията в градовете.Искам да кажа,че нашата в Ст.Загора бие най-многоНе признават дали си от Берое,Ботев и т.н.И им трябва само незначителен повод.Феновете на Ботев сигурно си спомнят последно кога ги търкаляха зад стадиона с конете.
Дори и сега в Бгр. на мач има по няколко арестувани наши фенове.Може би наистина трябва да бъдат по- строги,ама много преиграват.Направило ми е впечатление,че не закачат само феновете на Левски.Всички видяхте какво се случи на финала в Ст.Загора/Левски-Литекс/Ако бяха други фенове-независимо на кой отбор,щяха да ги смачкат.И може би така трябва,ама не избирателно.Явно в България думата демокрация означава анархия,не само за футбола ами въобще.А пък на това фенче на Левски дето се прави на много ербап,явно не е попадало в Ръчичките на нашите полицаи.
Друга песен ще запее.
А, бе, да ти кажа и тея от Ловеч не са много меки

емо е един комплексар и боклук! няма какво да добавя! него не го интересува отора! сигурен съм! като му се воюва, да се запише в някоя армия и да ходи да се стреля! спорта е за други хора - хора, които уважават противника и могат да губят достойно!
Тоя посран задник нада ли има 15 години,той от пиратка се насира,та ще ходи да воюва!

- rump_shaker
- Контакти:
emo:
Ходи си избивай комплекстите някаде другаде, и спри да бълваш велики простотии в този форум. Ако възприятията ти за фен значат това, то говори много зле за теб като човек. И ако наистина мислиш така "лека им пръст" и толкоз, замисли се уттре ако видиш на пътя, с размазана глава, недай си боже, твой роднина, приятел или любима, и тогава да ми кажеш е така "лека им пръст, важното е отбора..." то ти ще си абсолютен КРЕТЕН, ако мислиш по този начаин emo невиждам светло бъдеще за теб. Просто съжалявам такива като теб.
Ходи си избивай комплекстите някаде другаде, и спри да бълваш велики простотии в този форум. Ако възприятията ти за фен значат това, то говори много зле за теб като човек. И ако наистина мислиш така "лека им пръст" и толкоз, замисли се уттре ако видиш на пътя, с размазана глава, недай си боже, твой роднина, приятел или любима, и тогава да ми кажеш е така "лека им пръст, важното е отбора..." то ти ще си абсолютен КРЕТЕН, ако мислиш по този начаин emo невиждам светло бъдеще за теб. Просто съжалявам такива като теб.