Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Re: Изготвиха проекта за стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Kerer » 21 юли 2011 13:31

Малък ви е капацитета, Трябва да е повече. Евентуални Евро турнири ще се избиете за Билетите.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 юли 2011 14:07

dunavfc написа:Не ми харесва,че капацитета ще бъде само за 16 хил. човека,но дано поне има възможност след години да може да се доизграждат още сектори,защото сега е ясно,че и 10 хил. е достатъчно,но аз съм оптимист и вярвам,че футболът в България ще бъде на много по-добро ниво след 10-15 год.Ако пък дай боже играете в Евротурнирите,ще бъде огромна паника за билети..

И на мен не ми харесваше да е 16 000 но след малко повече размисъл, сега искам да е толкова. Обосновката ми е следната. Няма да си правим илюзии, че средната посещаемост на отбора няма да надхвърли 7-10 хиляди в добрите години които предстоят. И не защото нямаме фенове, ами реалността в България е такава, че все по малко хора се интересуват от спорт. Но не това ме накара да съм доволен на един 16 000 стадион.

1. Така, ако се замислим колкото е по-голям един стадион толкова повече разход за поддръжката му. Един 25 000 стадион ще гълта много и няма да има възвращаемост. Това ще е в загуба за клуба, или по-малак печалба ако не загуба.

2. Средната посещаемост в обикновен мач, изключвам дербита и евромачове, надали ще е повече от 6-7 хиляди човека. На 25 хил. стадион тези някоко хиляди ще изглежда празен. На по-малък и компактен стадион атмосферата ще е по-добра.

3. С надежда стадион Пловдив да бъде оправен, може евромачвоете и големите дербита да се играят на голямата къща.

Така според мен хем ще имаме приличен, компактен и ненатоварващ клуба ни стадион, хем ще има къде да се играят мачовете от Европа.
ИзображениеИзображение

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 21 юли 2011 14:13

относно стадиона не ми стана ясно само ТИ дали ще бъде бутната както се пише за другите трибуни или ще се гради върху сегашната основа
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 21 юли 2011 14:19

Аз като проектант (пък и който и да е друг колега!) не бих се подписал под вариант с фундиране върху съществуващия насип! Така, че спи спокойно народе :mrgreen:
Изображение

All yellowblacks

Мнениеот All yellowblacks » 21 юли 2011 14:21

хайде сега дано да стават по-бързо нещата!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 юли 2011 14:43

Invader написа:Аз като проектант (пък и който и да е друг колега!) не бих се подписал под вариант с фундиране върху съществуващия насип! Така, че спи спокойно народе :mrgreen:

варианта който се спомена за ТИ е че само там ще си остане насип. Като само ще се вдигне нивото
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 21 юли 2011 14:59

http://www.zaglebie-lubin.pl/www/inc/kl ... dion/3.jpg
Това е стадион за 16000 души.Според мен е достатъчен на този етап,но явно нашия стадион няма да изглежда по този начин.Снощи като прочетох,че ТИ ще се вдигне с 70 см. разбрах,че ще станем свидетели на друга арх. приумица.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 юли 2011 15:06

3latan написа:http://www.zaglebie-lubin.pl/www/inc/klub/nowy_stadion/3.jpg
Това е стадион за 16000 души.Според мен е достатъчен на този етап,но явно нашия стадион няма да изглежда по този начин.Снощи като прочетох,че ТИ ще се вдигне с 70 см. разбрах,че ще станем свидетели на друга арх. приумица.

Какво разбираш под това, че ще се подвигне 70 см?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 21 юли 2011 15:06

botev_1912 написа:
Invader написа:Аз като проектант (пък и който и да е друг колега!) не бих се подписал под вариант с фундиране върху съществуващия насип! Така, че спи спокойно народе :mrgreen:

варианта който се спомена за ТИ е че само там ще си остане насип. Като само ще се вдигне нивото

Значи експертната оценка, която е направена е доказала, че насипите ще издържат съответните натоварвания.
Изображение

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 21 юли 2011 15:35

дано в най-скоро време покажат проекта в официалния сайт
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Върни се в “Ботев”