Етър-Ботев 0:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Етър-Ботев 0:2 (FT)
При мен много накъсваше,но от това което видях,стояхме добре като за втора контрола,в период в който се набляга повече на физическа подготовка.Няма нужда от ''тежки'' анализи и изводи,има достатъчно време до първия мач.Както каза един колега по горе-75т минимум от 81 възможни 

- Forza Botev
- Контакти:
labrador2 написа:Олее ,чакай бе по спокойно.Успокой се малко ,много си краен в исказванията си.
Ами краен съм, защото после ще е късно...празни трибуни, празен форум, празни мечти...преживял съм го и зная, че най - добрият барометър са феновете! И друго зная, там където има пари...има и лапачи!!!
Прекалено много се панираш. Аз също съм супер недоволен от защитата, особено 2-то бяхме яко натиснати, но има време.Има още около 5 мача, може и да дойде нов футболист, така че споко.
- Yellow major
- Контакти:
Според мен най-големи проблеми ще срещнем в защита и вратарския пост. Централните ни защитници не са бързи и повратливи. Димов и Домакина са високи но доста бавни. От беците Шведа е попадение, докато Н. Илиев засега разочарова. В средата имаме най-голям потенциал и с Кривия нещата просто заспиват. Напред ще се окаже, че нямаме типични крила, след като се махнаха Ридван и Христов е пратен при юношите. Петър Атанасов има добра линейна скорост, но не е ориентиран в играта. Тошко според мен трябва да играе зад централния нападател. Абе Хубчев си знае работата, но дано ги научи да играят добре в защита.
Моето мнение без да ангажирам никой:
Aз лично очаквах много по-добра игра. Изненадан съм, но ние играехме по-малко с топката. Пресирахме добре, много хубаво подредени в защита и контраатакувахме опасно. Не ми хареса първото полувреме че не изнасяхме топката постепенно, а я "ряпкахме" напред към Лимона, които като нападател е кръгла 0. Не ми хареса и експеримента с Васко като халф. Байрев от ляво е 100 пъти по-добре от Илиев, който за сега е недоразумение според мен. Второто полувреме започнахме да изнасяме топката и да си я подаваме повече, но пак не я притежавахме повече от Етър. Все пак изцяло контролирахме мача с преса и сигурна подредба в защита. С Асенов, Курдов и Стефанов контрите ни имаха супер острота и трябваше да вкараме поне още 2 гола. Етър нямаха чисто положение освен един изненадващ но слаб удар от далеч (подобно на гола на Литекс за 1:0). Съгласен съм с накои от вас, че Армандо изглеждаша несигурен.
Съдията беше безобразен! Всяко натискане и съприкосновение го свиреше фал. Свири ни поне 40 фала, 20 от коит будят у мен пълно недоумение. Ужасно некадърен и страхлив съдия, единствената сериозна заплаха идваше от него. Етър изпълниха поне 10 пряксвободни обстрела, но само един доста опасен в края на първото.
Централните защитници и Шведа беха образцови. Байрев много по-добре отколкото Илиев от ляво. В центъра Гуджев игра зле но според мен защото никой не му помагаше, Манчев беше ОК, но Тимонов, Василев и Атанасов бяха откровено слаби. Лимона за 45 минути даде 1 пас. Голов но 1, 1 но голов
Неделев е абсолютно бижу! Стефанов се опитваше да играе и аз виждам потенциал и роля за него този сезон. Курдов игра добре, но много се фрустрираше от Стефанов и от халфовете, че не му я подаваха. Държеше се като примадона. Добре че на края вкара гол и то по перфектен начин. Видя че е в засада, изчака защитника и паса онсайд, пое топката излъга вратаря и изпревари последния човек за да нанесе голов удар. Просто перфектен! Като цяло съм малко притеснен от това че игахме по-малко с топката отколкото съм свикнал да ги гледам миналата година, но все пак победихме сравнително лесно, а и през целия мач нямаше никакво съмнение че ще го направим.
Aз лично очаквах много по-добра игра. Изненадан съм, но ние играехме по-малко с топката. Пресирахме добре, много хубаво подредени в защита и контраатакувахме опасно. Не ми хареса първото полувреме че не изнасяхме топката постепенно, а я "ряпкахме" напред към Лимона, които като нападател е кръгла 0. Не ми хареса и експеримента с Васко като халф. Байрев от ляво е 100 пъти по-добре от Илиев, който за сега е недоразумение според мен. Второто полувреме започнахме да изнасяме топката и да си я подаваме повече, но пак не я притежавахме повече от Етър. Все пак изцяло контролирахме мача с преса и сигурна подредба в защита. С Асенов, Курдов и Стефанов контрите ни имаха супер острота и трябваше да вкараме поне още 2 гола. Етър нямаха чисто положение освен един изненадващ но слаб удар от далеч (подобно на гола на Литекс за 1:0). Съгласен съм с накои от вас, че Армандо изглеждаша несигурен.
Съдията беше безобразен! Всяко натискане и съприкосновение го свиреше фал. Свири ни поне 40 фала, 20 от коит будят у мен пълно недоумение. Ужасно некадърен и страхлив съдия, единствената сериозна заплаха идваше от него. Етър изпълниха поне 10 пряксвободни обстрела, но само един доста опасен в края на първото.
Централните защитници и Шведа беха образцови. Байрев много по-добре отколкото Илиев от ляво. В центъра Гуджев игра зле но според мен защото никой не му помагаше, Манчев беше ОК, но Тимонов, Василев и Атанасов бяха откровено слаби. Лимона за 45 минути даде 1 пас. Голов но 1, 1 но голов

- PLOVDIV PEE 1912
Мисля,че отбора ни е страхотен.Всичко зависи от Хер Хубчев.НАЗДРАВЕ І
- Tribune East 1912
- Контакти:
Честита победа! НАЗДРАВЕ!
очаквах много повече от вашия отбор,но седяхте изключително зле в защита особено първите 15 мин. когато Етър имаха 3 чисти положения.Очаквах и да ни смажете физически с оглед на това че Етър води подготовка от 2 дни,но явно вашият отбор въпреки отличните физически данни на футболистите предимно разчита на техниката и импровизацията.И двата ви гола бяха наистина красиви и дошли с много добри отигравания /първият си е класика/.
Неписано правило при подготовка: в първите контроли се експериментира максимално, последните са за доизкусуряване, но в нито една от срещите не се гони максимален резултат. Така че няма смисъл да се бърза с преценките, пък и нещата се виждат най-добре отвътре. Някой път има чувството, че половината щаб на отбора участва с пълна сила в дискусиите във форума 

Аз неразбирам къде я видяхте тази слаба игра на Армандо ,кто тея от Етър нямаха чист удар срещу него.На два три пъти даже защитниците му я връщаха глупаво назад топката и той си я отиграваше супер сигурно,без притеснения. За мене той е титулярният вратар ,щото се видя предният мач срещу Литекс без супер грешки в отбора като цяло ала Николов закопа отбора.
Да седи сега на пейката и да гледа бат му Армандо кво прави !
Тва другото момче не го знам ала ако е така добър както твърдят някои хора тука може и на него да му се даде шанс в някоя контрола.
Да седи сега на пейката и да гледа бат му Армандо кво прави !
Тва другото момче не го знам ала ако е така добър както твърдят някои хора тука може и на него да му се даде шанс в някоя контрола.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- Alternative
- Контакти:
trakia написа:Аз неразбирам къде я видяхте тази слаба игра на Армандо...
Никой не е писал,че е играл слабо.В някои свои намеси е неубедителен и трябва да положи още усилия за да ги коригира.