жълтите са виновни . за всичко . ако не бяха били чобата на концерта и да го крият по разни пленнически лагери . а не журналистите да пишат глупости че бил на язовири . жълтите са платили да скалъпят тая история !!
та ако не се бяха ебавали с чобата локото щяха да бият вчера .
Крадеца вика - Дръжте крадеца!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Крадеца вика - Дръжте крадеца!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

bulgaro написа:marjb написа:Сигурен съм,че ако бяхте 6-ти както ние,вие нямаше да кажете и 1 дума на "въпреки" за Христолов!
а аз съм сигурен, че нямаше да сме 300 човека на мач![]()
![]()
Не е като по максимум 10 на гостуване...
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Боже колко мъка има по този свят...
тези папагали наистина са изкукуригали.

истината е проста като милиционерска мисъл
ПФК Локо Пд. ( с лиценза на "Велбъжд" ) и "Вихрен" ( влиза за сметка на "Нафтекс" ) са издънки на едно и също кюстендилско буренче на Васко и Жорко Илиеви. Президенчето на Сандански е Коко - кумчето на Жоро ( виж зебра фланелките с надпис "ОбичамИтИЖоро! )
Наско Узунов е кадър на същото "Локо"Пд. Той ли не знае как се урежда мач? Че той титла уреди , та 1 мач ще му се упрЕ ...
ПФК Локо Пд. ( с лиценза на "Велбъжд" ) и "Вихрен" ( влиза за сметка на "Нафтекс" ) са издънки на едно и също кюстендилско буренче на Васко и Жорко Илиеви. Президенчето на Сандански е Коко - кумчето на Жоро ( виж зебра фланелките с надпис "ОбичамИтИЖоро! )
Наско Узунов е кадър на същото "Локо"Пд. Той ли не знае как се урежда мач? Че той титла уреди , та 1 мач ще му се упрЕ ...
L_P_F_C 1936 написа:Боже колко мъка има по този свят...
прав си

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

PFC Litex написа:Пуснете сега 100 теми.
Феновете на Ботев не мога да ви разбера, какво Ви дреме, кой на кого се огъзил?
Защо трябва да се надявате на други ?
Следващият кръг играете с Вихрен, биете ги и точка.
Ти що не духаш?
Аз не мога да разбера фенчетата на Литекс- ония селски феодал Ви направи отборче, купи ви две титли, осветление на стадиона, евро мачове и кво............някви мангали с тъпани плющят яка чалга и повече от 2000 не се събирате.......ти ли ще ни разбереш, бре смешник?????
псевдо фенчета от псевдо градчета.мощно в дивия......За бан-а си знам...само така можеш да се почмустваш истински мъж

Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
terro написа:PFC Litex написа:Пуснете сега 100 теми.
Ти що не духаш?
Аз не мога да разбера фенчетата на Литекс- ония селски феодал Ви направи отборче, купи ви две титли, осветление на стадиона, евро мачове и кво............някви мангали с тъпани плющят яка чалга и повече от 2000 не се събирате.......ти ли ще ни разбереш, бре смешник?????
псевдо фенчета от псевдо градчета.мощно в дивия......За бан-а си знам...само така можеш да се почмустваш истински мъж
Теро споко бе .
КОМПЛЕКСА БОТЕВ никога няма да бъде изживян от лайнутарите независимо колко поколения ще се сменят и колко трагичен е БОТЕВ. Ще почерпя ако някой ми посочи мач на Локото независимо с кой играят и няма скандирания срещу Ботев, за разлика от нас, които освен, когато играем с тях никога не ги споменаваме.
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Пуснете сега 100 теми.
що не си забиеш най-после един фишек в задника?дано още във вторник пирин ти го набута.