Ботев Пд - Звездата трябва да продължи да грее!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - Звездата трябва да продължи да грее!
с кво ще допренсе за борабата с селския ходенето на мача не разбрах?
fungus написа:ходете да подкрепяте дядовия х*й. ей затва тоя още 20 години ще ни мъчи.
Добре де, като не искаш, недей да ходиш! Аз обаче мисля, че трябва веднъж завинаги фенклубовете да се обединят около някаква стратегия! Да се вади отбора от А или да не се вади ? Да се подкрепя или не?...................
Аз ще подкрепя каквото и да е решение, дори да не съм съгласен с него,ако повечото от феновете на отбора са го подкрепили! Това е пътя! Само така можем да сме единни! А само , ако сме единни имаме шанс да успеем!
Да се благодарите на скапани боклуци Пирин,
вас спасиха-затова няма да им ходим на ма4 на финала за купата
вас спасиха-затова няма да им ходим на ма4 на финала за купата
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Botev1912PlovdivFan написа:oк добре ... никой да не ходи ... отборът нека иде в Б група ... нека задълженията на селския да станат по-малки ... нека той отново да си взима паричките от Ботев и да се издържа от клуба, нека да се бетонира още повече в клуба ... нека да продължава да петни името на Ботев, а камерите да показват опразнени трибуни, които ОЧЕВИДНО нямат нищо против Христолов поради простата причина, че стоят у тях и гледат мача по телевизора ... НЕКА НЕКА НЕКА ....
съгласен с боб79, а това, което е в цитат е за всички "ПРОТЕСТАНТИ" , които се мислят за много "Ефективни" и много "различни"с това, че не ходят по мачовете

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
научи кво е "протестанти". сигурно ти звучи интересно, но не се връзва с контекста. вадене на отбора- ами не става, ти ли ще си жертваш кожата? на последния мач видяхте кви арести имаше. решението на фракциите е едно - тотална война със селския. дали на стадиона или извън него, е все едно, но вярна и успешна формула засега няма. факт е обаче, че не се знае кво ще помогне, дали изобщо нещо може. Най-ясно послание за мен ще е празна клетка на дербито. Мачове с локо,където ни тупат като брашнян чувал с 3+ не ми се гледат. Не ми се подкрепят и чалгари, които не знаят за какво играят. Тва е... Кур за селския, кур за мача. Напоследък често го казваме това, ама има и за какво.
а как реши,че празните трибуни означават,че подкрепяме селския? за мен е абсолютно обратното. пълнете му гушата и стадиона и подкрепяйте мизерниците в "мача на живота".
а как реши,че празните трибуни означават,че подкрепяме селския? за мен е абсолютно обратното. пълнете му гушата и стадиона и подкрепяйте мизерниците в "мача на живота".
- slavia_forever
- Контакти:
Fallen_Angel написа:L_P_F_C 1936 написа:как няма дая грее след такива "ВЕЛИКИ'' победи като днеска в Благоевград!
Точно така! Браво! Коко Динев - президент, президент!
Като за сегашен, или като за бъдещ на някои президент говориш?

П.П. Честито на Ботев! И аз съм съгласен, че звездата на Канарите, трябва да продължи да грее!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Botev1912PlovdivFan написа:... отборът нека иде в Б група ... нека задълженията на селския да станат по-малки ...
Значи ако ти дължа 100 хиляди и се преместя да живея в по-малък апартамент ще ти дължа само 1000лв?

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Престанете с тази подкрепа, кого ще подкрепяте? Един протест не можем да направим, като хората. Бият в един мач или купят и после всички да ги подкрепяме, а какво стана с борбата, с идеалите? Ей за това христолов ще стой още много години, защото при всеки купен от него мач, тръгваме да го подкрепяме, а и футболистите не го заслужават ние ходим по стадионите те си нагласят мачовете. Не знам как ги не беше срам да излезнат на терена с лента, че публиката са 12-ти играч и да продадат мача със Сливен, а Миньор? Какво като изпаднат, все едно ще бъде някаква новост в управлението на митьо. Преди няколко години завършихме с пирин 0:0 и останахме с един страшно грозен мач, тогава си дадох сметка, че се радваме на нищото, че сме останали в групата, за да продъжат мъките и сигурно тогава пак с надеждата, че някой може да ни купи, както и сега.
Don Rumen написа:Престанете с тази подкрепа, кого ще подкрепяте? Един протест не можем да направим, като хората. Бият в един мач или купят и после всички да ги подкрепяме, а какво стана с борбата, с идеалите? Ей за това христолов ще стой още много години, защото при всеки купен от него мач, тръгваме да го подкрепяме, а и футболистите не го заслужават ние ходим по стадионите те си нагласят мачовете. Не знам как ги не беше срам да излезнат на терена с лента, че публиката са 12-ти играч и да продадат мача със Сливен, а Миньор? Какво като изпаднат, все едно ще бъде някаква новост в управлението на митьо. Преди няколко години завършихме с пирин 0:0 и останахме с един страшно грозен мач, тогава си дадох сметка, че се радваме на нищото, че сме останали в групата, за да продъжат мъките и сигурно тогава пак с надеждата, че някой може да ни купи, както и сега.
Това е твоята позиция! Моята е различна! - Какво правим?......
"Ей за това христолов ще стой още много години,...", защото не сме единни! Тук идва ролята на фракциите - Да обявят официално най-после адна стратегия, мама му стара, която да ни обедини и която всички да следваме!
На много пъти се обявява стратегията, че ТИ трябва да остане празна, ама все има тарикати, които отиват там въпреки всичко 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!