Екипите на Ботев Пд за новия сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Екипите на Ботев Пд за новия сезон

Мнениеот nik_bg1 » 14 юни 2011 10:03

Супер, яки!

batamata
Контакти:

Мнениеот batamata » 22 юни 2011 21:19

Нялой може ли да ми каже откъде мога да си го купя? Понеже живея в Несебър и Пловдив не го познавам много добре, а брат ми е там ама той изобщо не гледа футбол. Та ако го пуснат в някой фен-магазин да споделите точен адрсе да му поръчам. Мерси предварително!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 юни 2011 21:46

batamata написа:Нялой може ли да ми каже откъде мога да си го купя? Понеже живея в Несебър и Пловдив не го познавам много добре, а брат ми е там ама той изобщо не гледа футбол. Та ако го пуснат в някой фен-магазин да споделите точен адрсе да му поръчам. Мерси предварително!

Да пита първия срещнат за Стадион "Христо Ботев" и вътре е магазина, където ще го посрещне нашата симпатична феншопърка ;)

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 22 юни 2011 22:17

venomcho написа:
batamata написа:Нялой може ли да ми каже откъде мога да си го купя? Понеже живея в Несебър и Пловдив не го познавам много добре, а брат ми е там ама той изобщо не гледа футбол. Та ако го пуснат в някой фен-магазин да споделите точен адрсе да му поръчам. Мерси предварително!

Да пита първия срещнат за Стадион "Христо Ботев" и вътре е магазина, където ще го посрещне нашата симпатична феншопарка ;)

:mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 юни 2011 23:37

sokkoban написа:
venomcho написа:

Да пита първия срещнат за Стадион "Христо Ботев" и вътре е магазина, където ще го посрещне нашата симпатична феншопарка ;)

:mrgreen:

А не не определено не й отива на Пепито точно такова определение ;)

Върни се в “Ботев”