Екипите на Ботев Пд за новия сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nik_bg1
- Контакти:
Re: Екипите на Ботев Пд за новия сезон
Супер, яки!
- bai Momchil
- Контакти:
Еваларка.
Нялой може ли да ми каже откъде мога да си го купя? Понеже живея в Несебър и Пловдив не го познавам много добре, а брат ми е там ама той изобщо не гледа футбол. Та ако го пуснат в някой фен-магазин да споделите точен адрсе да му поръчам. Мерси предварително!
batamata написа:Нялой може ли да ми каже откъде мога да си го купя? Понеже живея в Несебър и Пловдив не го познавам много добре, а брат ми е там ама той изобщо не гледа футбол. Та ако го пуснат в някой фен-магазин да споделите точен адрсе да му поръчам. Мерси предварително!
Да пита първия срещнат за Стадион "Христо Ботев" и вътре е магазина, където ще го посрещне нашата симпатична феншопърка

venomcho написа:batamata написа:Нялой може ли да ми каже откъде мога да си го купя? Понеже живея в Несебър и Пловдив не го познавам много добре, а брат ми е там ама той изобщо не гледа футбол. Та ако го пуснат в някой фен-магазин да споделите точен адрсе да му поръчам. Мерси предварително!
Да пита първия срещнат за Стадион "Христо Ботев" и вътре е магазина, където ще го посрещне нашата симпатична феншопарка

sokkoban написа:venomcho написа:batamata написа:Нялой може ли да ми каже откъде мога да си го купя? Понеже живея в Несебър и Пловдив не го познавам много добре, а брат ми е там ама той изобщо не гледа футбол. Та ако го пуснат в някой фен-магазин да споделите точен адрсе да му поръчам. Мерси предварително!
Да пита първия срещнат за Стадион "Христо Ботев" и вътре е магазина, където ще го посрещне нашата симпатична феншопарка
А не не определено не й отива на Пепито точно такова определение