Мнениеот botevforever » 17 юни 2011 15:44
Вчера написах няколко добри думи за феновете на "Левски" и ЦСКА,а именно,че за разлика от тези на градския съперник,приеха с достойнство един неоспорим факт(а той е такъв,докато не бъде опроверган с други ФАКТИ,а не с празни приказки).
Явно съм избързал.Е,вземам си думите назад.Разбира се,не визирам всички.
Ще отговоря на някои въпроси и разсъждения.
До Captain Stottlemeyer
Вие твърдите,че тепърва ни предсдтоят мачове с отбори,които се борят за място под слънцето(логично) и срещу тези отбори еуфорията щяла да поспадне(абсолютно нелогично!).Напротив,логиката показва обратноно-колкото е по-голям дразнителят,толкова и интересът на зрителите ще е по-голям.Бих се съгласил с подовно твърдение,ако беше привел за пример посещението на феновете на любимия ти "Левски" с някой отбор от тези,които не се борят за място под слънцето(примерно в мач за купата),което да е по-голямо от това срещу отбор от "А" група.А с "Лудогорец" няма да се срещнем в "Б" група по простата причина,че те са вече в "А" група.Но искрено се надявам жребият да ни изправи един срещу друг за купата,ако успеем да се класираме напред.
До Vanev
Пожелаваш ни да дойдат "трудните времена"и тогава да сме видели каква ще бъде посещаемостта.Извинявай,ама коментарът ти е много нелеп.Та какви по-трудни времена от това да играеш срещу селски отбори?Е,пожелавам ти да дойдете на нашето място,защото го заслужавате повече от нас (ако си забравил,ще ти припомня,че "Ботев" беше изваден от "А" група за задължения малко под един милион).
До sostenere
Питаш защо след като толкова обичаме отбора си,по времето на ДХС не сме били най-гледания отбор.Ето и отговорът ми:по времето на ДХС отборът ни игра 7 сезона и половина в "А" група и два сезона в "Б" група.През тези 7 сезона и половина 3 години бяхме на първо място по посещение,3 години бяхме сред първите три и то при положение,че бойкотирахме управлението на урода(това са данни от двата СТОЛИЧНИ спортни ежедневника).
В заключение ще пожелая на всички радостни мигове с любимите отбори,много здраве и живот и догодина по това време да изкоментираме отново новината,че най-посетеният отбор в България се състезава в "Б" група.
А от следващата есен ще имате възможността сами да се убедите в това.Защото аз съм сигурен,че на 12.03.2012 г. ще празнуваме 100 годишнината на най-стария футболен отбор в БЪЛГАРИЯ като сигурен нов член на "А" група!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)