Иначе съм твърдо да играем с Барса за юбилея, освен всичко друго, целия свят ще разбере, че Меси може да бъде опазен само от Васко Василев.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
veseo написа:Не мисля, че има нужда да каним отбор чиито собственик е на най-смешния мафиот в България в момента и синоним на всичко пошло и тотаджийско в българския футбол, особено при положение, че такива мачове се предполага да са празник за публиката, а отсрещна такава... няма да имаПо-добре, ако трябва да се кани български отбор, то той да е Левски, покрай отколешното ни съперничество.
П.С. Не мисля, че мнението ми е провокативно, "изказвам уважение към фактите", при това факти, които никой безпристрастен човек у нас не би оспорил
slavia_forever написа:Да, вероятно са факти наистина. И славистите се отнасяме негативно към политиката на президента и не го крием. Въпреки всичко обаче, той си плаща сметките, направил е може би най-добрата детско-юношеска школа в България. Придоби, закупи и съхрани много важна и автентична част свързана с историята и началото на футбола в България - нещо с което други отбори не могат да се похвалят, а празнуват рождените си дни на база на изрезки от вестници, предания от поколение на поколение, с основатели 12 годишни деца на снимки, които никой не разпознава кои са точно. Също така не е фалирал отбора си за да се слее с Ударник Комощица например и да се нарече Славия Сф, отлитайки във "В" група. Помня, че въпреки лошата игра в първенството, отборът му игра финал за купата на България.
Пак казвам, уважавам отбора на Ботев, но нека да не се правим на "по-светци от Папата", защото благодарение и на фен на Ботев, заключих темата свързана с тоталната подмяна на футболната история на България, в която няколко отбора постоянно се оказваха в незавидна и комична позиция над две години подред.
Това не е провокация или заяждане, а е свързано с коментара за евентуална покана на Славия (в контекста на темата), която не помня да сме се натискали. Все пак може би честта да присъстваме на подобно събитие, не следва да ни бъде оказвана, тъй като явно не сме от ранга на отбор като Ботев Пд.
Нека някои да не забравят, че въпреки всичко президентът НЕ е клуба! Вие най-малкото го доказахте! Не идентифицирайте Славия единствено с Венци Стефанов! Феновете не са виновни за простотиите му!
slavia_forever написа:veseo написа:Не мисля, че има нужда да каним отбор чиито собственик е на най-смешния мафиот в България в момента и синоним на всичко пошло и тотаджийско в българския футбол, особено при положение, че такива мачове се предполага да са празник за публиката, а отсрещна такава... няма да имаПо-добре, ако трябва да се кани български отбор, то той да е Левски, покрай отколешното ни съперничество.
П.С. Не мисля, че мнението ми е провокативно, "изказвам уважение към фактите", при това факти, които никой безпристрастен човек у нас не би оспорил
Да, вероятно са факти наистина. И славистите се отнасяме негативно към политиката на президента и не го крием. Въпреки всичко обаче, той си плаща сметките, направил е може би най-добрата детско-юношеска школа в България. Придоби, закупи и съхрани много важна и автентична част свързана с историята и началото на футбола в България - нещо с което други отбори не могат да се похвалят, а празнуват рождените си дни на база на изрезки от вестници, предания от поколение на поколение, с основатели 12 годишни деца на снимки, които никой не разпознава кои са точно. Също така не е фалирал отбора си за да се слее с Ударник Комощица например и да се нарече Славия Сф, отлитайки във "В" група. Помня, че въпреки лошата игра в първенството, отборът му игра финал за купата на България.
Пак казвам, уважавам отбора на Ботев, но нека да не се правим на "по-светци от Папата", защото благодарение и на фен на Ботев, заключих темата свързана с тоталната подмяна на футболната история на България, в която няколко отбора постоянно се оказваха в незавидна и комична позиция над две години подред.
Това не е провокация или заяждане, а е свързано с коментара за евентуална покана на Славия (в контекста на темата), която не помня да сме се натискали. Все пак може би честта да присъстваме на подобно събитие, не следва да ни бъде оказвана, тъй като явно не сме от ранга на отбор като Ботев Пд.
Нека някои да не забравят, че въпреки всичко президентът НЕ е клуба! Вие най-малкото го доказахте! Не идентифицирайте Славия единствено с Венци Стефанов! Феновете не са виновни за простотиите му!
И славистите се отнасяме негативно към политиката на президента и не го крием.
slavia_forever написа:PLOVDIV PEE 1912, аз това, което го написах беше в контекста на темата и в отговор на потребителско мнение. Също така отново засвидетелствах уважението си към отбора ви. И не става въпрос за нотариален документ за Римския стадион, а за документи, които са юридически признати към датата, в която твърдите, че сте създадени. Аз лично съм дълбал много по темата от историческа гледна точка, но до момента не видях цитираните от теб историци, да докажат обосновано съществуването на отбор от тази дата. Видях само отбор със 12 годишен създател (някои твърдят че на снимките при учредяването е седналия с мустаците), изрезки от вестници, официално регистриран мач от 1918-та година. Оправдания за липсващи периоди с обяснения, че видиш ли само Ботев Пд е участвал във войните. А докато други отбори като Славия, които например имат конкретни регистрирани мачове и основателят им наистина загива на фронта с фиксирана дата даже и на смъртта си, това няма значение. Това са фактите, които имаме до момента имаме именно от историците! Но при едните са наистина факти и насреща доказателства - не само документи за регистрация, при другите твърдения и изрезки! Аз не си измислям нищо. Моето мнение не е толкова важно, колкото проследяването на автентичната и доказатана историческа действителност. Като говориш за римския стадион, каквито документи е могло да се извадят за него, това е било и за всички останали съоръжения, сгради и т.н. по онова време! При Ботев Пд ситуацията е капитално различна! Там всичко е плод на твърдения на привърженици и изрезки, срещу факти и дати подплътени с документи. Аз нееднократно писах, че нямам против Ботев Пд да са първия отбор в България, а не например Доростол 1902 година. Нека историците, както ги цитира, да намерят доказателства различни от 12 годишни деца с мустаци и липсващи периоди в клубната история и няма проблем. Но към момента, аз пак казвам, при цялото ми уважение, това което се прави в този клуб, говори за безпрецедентна подмяна на историята, обвързана с нелегитимни твърдения, предавани от поколение на поколение.
А това кой ще поканите е отделен въпрос, който е пряко свързан с темата, по което вече взех отношение! Аз лично и най-искрено ви желая весел празник!
И не става въпрос за нотариален документ за Римския стадион, а за документи, които са юридически признати към датата, в която твърдите, че сте създадени. Аз лично съм дълбал много по темата от историческа гледна точка, но до момента не видях цитираните от теб историци, да докажат обосновано съществуването на отбор от тази дата. Видях само отбор със 12 годишен създател (някои твърдят че на снимките при учредяването е седналия с мустаците), изрезки от вестници, официално регистриран мач от 1918-та година.
slavia_forever написа: Видях само отбор със 12 годишен създател (някои твърдят че на снимките при учредяването е седналия с мустаците), изрезки от вестници, официално регистриран мач от 1918-та година.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Да датата за основаването на Ботев Пловдив е призната от абсолютно всички историци и цитирана в абсолютно всички източници .
PLOVDIV PEE 1912 написа:Хората много дообре знаят ,че нещата в онези смутни времена са стояли по съвсем рзличен начин от днешния.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Нашия клуб нищо не прави и нищо не подменя.Това е казанио от хора занимаващи се с материята и това ,че ти не я приемаш ние нямаме вина.Нашата традиция се пази от вече 100 години и ще пребъде.
slavia_forever написа:Ето ти една позната тема, която стоя над две години. Посочи ми един историк в нея, от абсолютно всички историци, който да доказва годината 1912. Абсолютно всички, означава нито един! Обори ме - с имена и исторически доказателства!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Кажи ми ти ,защо няма кои да пази вашата ?
PLOVDIV PEE 1912 написа:За липсващите периоди в архивите не значи ,че не ги е имало,нали?Това,че си изгубил нотариалния акт на апартамента ти не значи ,че не е твой нали?Просто сравняваш една отдавна отминала епоха много по различна с нашата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта