За Хубчев няма почивка, вече е в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: За Хубчев няма почивка, вече е в Пловдив

Мнениеот veseo » 14 юни 2011 00:38

labrador2 написа:Не ми харесаха тотаджийските му резултати в Поморие, но все пак постигна крайната цел!

Какви тотаджийски игри, след като се класира за А група с отбор, който не беше сред фаворитите за промоция?! Сигурно и в Англия ако Тотнъм стане шампион, ама направи 1-2 издънки ще бъдат тотаджийски игри?!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 14 юни 2011 03:21

По леко с хвалбите....той си е един недоказан треньор и тепърва трябва да го прави.Не бързайте с хвалбите,нека видим какво ще направи в А група.
Изображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 14 юни 2011 07:34

joro65 написа:По леко с хвалбите....той си е един недоказан треньор и тепърва трябва да го прави.Не бързайте с хвалбите,нека видим какво ще направи в А група.

Не сме се разбързали хвалбите-пожелания са по скоро и действително не сме запознати чак до там с треньорските му качества.Обаче цялата му личност отговаря идеално на името Ботев и целите които сме си поставили.Човека има нашата подкрепа и сега всичко от него си зависи.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 14 юни 2011 09:10

Пожелавам му да бъде за БПФК1912 това което е САФ за МЮ.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юни 2011 15:06

gogova4o написа:най -много ми харесва,че си гледа работата,спокойно можеше да се направи на ударен,като знае,че идва при нас и да не се напъва на баража ,но му прави чест,че не предаде досегашния си отбор ,браво истински мъж

Хубчев е изключителен професионалист. Без да го познавам, само по историята на кариерата му можеш да си правиш изводи. 8 години игра в Б група с Ловеч, въпреки че бе титуляр национал. Във всеки клуб е играл минимум 4 години и си е изпълнявал задълженията докрай и професионално без да скандализира.

Онзи ден четох интервю, на голмайстора на Черноморец Поморие, в което той казваше че без ръководството на Хубчев нямаше да се развие така и нямаше отбора да прогресира толкова. Добави също, че Хубчев е въвел немска методология на работа. Така, че аз почвам да се радвам за този избор на треньор
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 14 юни 2011 15:15

rump_shaker написа:
gogova4o написа:най -много ми харесва,че си гледа работата,спокойно можеше да се направи на ударен,като знае,че идва при нас и да не се напъва на баража ,но му прави чест,че не предаде досегашния си отбор ,браво истински мъж

Хубчев е изключителен професионалист. Без да го познавам, само по историята на кариерата му можеш да си правиш изводи. 8 години игра в Б група с Ловеч, въпреки че бе титуляр национал. Във всеки клуб е играл минимум 4 години и си е изпълнявал задълженията докрай и професионално без да скандализира.

Онзи ден четох интервю, на голмайстора на Черноморец Поморие, в което той казваше че без ръководството на Хубчев нямаше да се развие така и нямаше отбора да прогресира толкова. Добави също, че Хубчев е въвел немска методология на работа. Така, че аз почвам да се радвам за този избор на треньор

Е как чак сега почваш да се радваш?
Аз още като разбрах че е той и бях много доволен!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юни 2011 19:26

Ами още в началото бях доволен поради два факта. Първо че има опит в Германия, и второ закара Поморие на финал миналата година. От както стана официално тренер започнах да разглеждам визитката му, да чета квото намеря за него. И лека полека почнах да си вдигам още повече мнението. И онзи ден баража беше поредният момент в който направи впечатление Петьо Хубчев. Та в момента наистна се радвам, че той ще ни води.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юни 2011 19:36

rump_shaker написа:Ами още в началото бях доволен поради два факта. Първо че има опит в Германия, и второ закара Поморие на финал миналата година. От както стана официално тренер започнах да разглеждам визитката му, да чета квото намеря за него. И лека полека почнах да си вдигам още повече мнението. И онзи ден баража беше поредният момент в който направи впечатление Петьо Хубчев. Та в момента наистна се радвам, че той ще ни води.

Само да допълня нещо...

Шведа отказа мачове в ЕКТ, заради Ботев, вместо в турнирите ще играе с Доростол, Светкавица или там каквито ще са ни съперниците. Хубчев отказва отбор в "А" група, където ще го носят на ръце, дори и 30 загуби да запише, за да дойде в Ботев.

По-ясно доказателство какво е клуба и какви са целите му нужно ли е?
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”