Николай Киров е новият директор на ДЮШ на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Николай Киров е новият директор на ДЮШ на Ботев

Мнениеот Flash1912 » 14 юни 2011 18:52

Предлагам за нов химн на Ботев да си изберем Ъпсурт - Мрън мрън :) Много ще ни приляга!

Успех на Белия!
Последна промяна от Flash1912 на 14 юни 2011 18:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 14 юни 2011 18:58

охооооо ей ги миротворците се появиха - все пак това е обществен форум и не мисля че Вие сте хората които ще казват на останалите кое е правилно и кое не, още повече че вашите мнения на са гарантирано лишени от безсмислия!

Даже с единият от Вас сме говорили за някои неща в клубът - той обясняваше за неродения Петко!
Ето днес Петко се роди, даже и самият Петко роди - мъжко!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 14 юни 2011 19:04

За мен Белия е много добър избор.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юни 2011 19:07

botev_1912 написа:охооооо ей ги миротворците се появиха - все пак това е обществен форум и не мисля че Вие сте хората които ще казват на останалите кое е правилно и кое не, още повече че вашите мнения на са гарантирано лишени от безсмислия!

Даже с единият от Вас сме говорили за някои неща в клубът - той обясняваше за неродения Петко!

Мисля, че малко преминаваш границите, но твоя воля.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 14 юни 2011 19:09

Шврнц Тпрунков написа:
botev_1912 написа:охооооо ей ги миротворците се появиха - все пак това е обществен форум и не мисля че Вие сте хората които ще казват на останалите кое е правилно и кое не, още повече че вашите мнения на са гарантирано лишени от безсмислия!

И аз мисля че не е редно да се заклеймяват всички с различно от вашето мнение - но го правите нали?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 юни 2011 19:09

daimio написа:Твое мнение-моето е по горе.
Изобщо не ми се иска да обяснявам защо така мисля.

Форума е затова, да си пишем мненията...Един мисли така, друг иначе... Всеки си има доводи, пише ги по един път и това е...
А който иска повече... плаща си членския внос и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юни 2011 19:18

Тоя Белия съм скептично настроен. Не го познавам като човек, и единствено помня престоя му при нас. Малко съм раздвоен защото имам леки съмнения относно качествата му на треньор. Да си призная, исках Митко Джоров да е, но както ми казаха още преди много време, че конкурса така ще е направен, че за Джоров да няма място. Всъщност има един дядо който ми е редовен клиент заедно с брата на една наша клубна легенда. Та и двамата са футболни деятели дори единият мисля че е в Зоналния. Преди месец някаде точно ден след обявяването на конкурса единият ми каза че Белия ще бъде назначен.... За което наиситна съжалявам че се случи, защото показва че избора е бил предварителен, а конкурса парлама. Само дано всичко да е било редно и това което го мисля не е истина!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юни 2011 19:29

botev_1912 написа:
Шврнц Тпрунков написа:

И аз мисля че не е редно да се заклеймяват всички с различно от вашето мнение - но го правите нали?

Не използвай множествено число, зад мен и с мен не стои никой. Всякакъв опит за разумен диалог беше посрещан с разни фенщини, за това и диалог явно няма да има, както и нямаше. Въздържай се от епитети, защото все още смятам, че целта ни е една, просто вижданията са ни други. Аз интереси и цели в клуба нямам, въпреки че бях обвинен в такива неколкократно, но не съм убеден, че някой не налива зорлем напрежение с лични интереси. За мен тази тема, относно левонвоци, бели, криви и спастрени, е безумна и единствената и ясна цел е създаване на напрежение в клуба, целящо проваляне на всякакви планове. Всеки си гледа паничката при нас, и всеки се има за обиден за нещо, което смята за "хипер" важно. Когато успеем да превъзмогнем това, тогава ще си говорим за прогрес - и като фенове, и като отбор. До тогава ще се джафкаме.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 14 юни 2011 20:07

Момчета "джавкайте се " но не и за глупости!!! Какво ли е станало...Белия! Голяма работа! И той и всички са преходни! Само Ботев и феновете му са вечни!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Ботев”