Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Мнениеот Los Che » 06 юни 2011 15:28

Гостите от Бургас - уникални!

Изображение

Домакините от Пловдив - върховни!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HKTnDzBb-QM[/youtube]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 06 юни 2011 15:46

Много готино си изкарахме вчера. За мен най-романтичната част беше двубоят с участието на легендите на Ботев - уникален Петър Зехтински! Разбира се, поклон пред най-важния човек вчера - Коце-Магьосника - завинаги в нашите сърца! И дано наистина Тодор Неделев е достоен негов наследник.

Със съжаление си мислех за времената до средата на 90-те, когато толкова публика бе средната посещаемост на Ботев, в не толкова "завързани" мачове. Но сега реалностите са други и можем да сме доволни от интереса. Много важно бе, че се получи празник и предполагам хората биха дошли отново с началото на новия сезон. Най-радостното бе, че имаше толкова дечица, които са бъдещето и които да продължават да държат жива магията Ботев. Не можем да не изкажем и поздрави за публиката на Нефтохимик - участваха в празника, направиха си шоуто и се кефеха, независимо от резултата, който беше най-маловажното във вчерашния ден.

Чисто организационно не ми хареса водещият Наката. Харесвам го като актьор в Аламинут и от участието му във Форт Бояр, но вчера беше тотално неподготвен. Даже останах с впечатление, че по принцип не се интересува от футбол. Може би е добре, при бъдещи такива поводи, да се канят местни хора, които са на "ти" със събитието и участниците и които "горят" за идеята. И примерно двата шоу-мача можеха да бъдат придружени от коментар по уредбата, който да внесе допълнително настроение. Но това, както се казва, са "бели кахъри". Сега предстои работа по инфраструктурата на стадиона, по селекция и лятна подготовка на отбора, за да продължаваме да вървим напред и нагоре с темпото от последната една футболна година. И в тази връзка - специални благодарности на собственика г-н Цветан Василев, независимо от това, че не бе на стадиона. Без неговата подкрепа нещата едва ли биха се случвали толкова лесно и хубаво.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 06 юни 2011 16:03

Само като инфо да добавя, че който желае може да си поръча ретро екип в магазина на стадиона, като може да заяви името на кой футболист да бъде изписано на гърба на фланелката.
Казвам го по повод на това, че ретро екипите свършиха за отрицателно време.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 06 юни 2011 17:49

Yellow blood написа:Чисто организационно не ми хареса водещият Наката. Харесвам го като актьор в Аламинут и от участието му във Форт Бояр, но вчера беше тотално неподготвен. Даже останах с впечатление, че по принцип не се интересува от футбол. Може би е добре, при бъдещи такива поводи, да се канят местни хора, които са на "ти" със събитието и участниците и които "горят" за идеята. И примерно двата шоу-мача можеха да бъдат придружени от коментар по уредбата, който да внесе допълнително настроение. Но това, както се казва, са "бели кахъри". Сега предстои работа по инфраструктурата на стадиона, по селекция и лятна подготовка на отбора, за да продължаваме да вървим напред и нагоре с темпото от последната една футболна година. И в тази връзка - специални благодарности на собственика г-н Цветан Василев, независимо от това, че не бе на стадиона. Без неговата подкрепа нещата едва ли биха се случвали толкова лесно и хубаво.

Това беше единствения недостатък (и това че едните тонколони спираха на моменти де :mrgreen: ). Не може да те поканят да водиш бенефис на КОСТАДИН ВИДОЛОВ и половината време да го наричаш ВидИлов, а другата половина - Коста Видолов :evil:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 юни 2011 20:52

Изображение

Мисля, че това бе един от най-силните жестове от бенефиса. Не знам дали е имало преди подобно предаване на щафетата... А и, надявам се, това да убеди всички, че Неделев е практически част от бъдещето на Ботев Пловдив.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 06 юни 2011 22:20

Супер ме накефи хореото с факлите! Представям си го даже в още по големи мащаби ,а и съм почти сигурен ,че семките биха се накефили да станат част от подобна хореография.
Също много ме накефи и началото с лентите и пак го вижадм в доста по-големи мащаби:) Днес когато всички се чудят коя фирма да им измисли хоре по мое мнение едно такова евтино хвърляне на ленти в стил Бразилия,Аржентина ни връща към корените и дните когато започнахме да правим тези неща. Според мене треябва да съхраним традицията и дориу да я усъвършенстваме.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 07 юни 2011 10:55

канарче написа:
Yellow blood написа:Чисто организационно не ми хареса водещият Наката. Харесвам го като актьор в Аламинут и от участието му във Форт Бояр, но вчера беше тотално неподготвен. Даже останах с впечатление, че по принцип не се интересува от футбол. Може би е добре, при бъдещи такива поводи, да се канят местни хора, които са на "ти" със събитието и участниците и които "горят" за идеята. И примерно двата шоу-мача можеха да бъдат придружени от коментар по уредбата, който да внесе допълнително настроение.

Това беше единствения недостатък (и това че едните тонколони спираха на моменти де :mrgreen: ). Не може да те поканят да водиш бенефис на КОСТАДИН ВИДОЛОВ и половината време да го наричаш ВидИлов, а другата половина - Коста Видолов :evil:

В една от другите ни теми тук, някой се сети за Бареков по този повод. Мисля, че щеше да е много по-удачен вариант и от ръководството може да го имат предвид за в бъдеще. Стига той да не се чувства обиден, че го отрекохме, когато го спрягаха за президент на отбора. Но смятам, че всеки трябва да си преценява реално с какво би могъл да бъде полезен и да поставя интересите на Ботев над собствените си и над егото си. Аз бих стигнал и по-далеч и мога да си представя Бареков като прес-аташе на отбора. Някакси Митко Лишев не ни осигурява достатъчно медийно присъствие. Дори и вчера в Гонг, въпреки че се чудеха какво да си говорят в студиото, защото било ваканционен период за отборите, случайно и между другото на Томислав му хрумна да спомене две изречения за един от най-посетените мачове в България. Но като цяло доста вяло. Самочувствието, контактите и познаваемостта на Барека, мисля че биха ни осигурили много по-широко отразяване в медийното пространство.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Ботев”