Христо Стоичков: Аз съм ботевист, не крия тая работа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Христо Стоичков: Аз съм ботевист, не крия тая работа

Мнениеот cska - maina » 31 май 2011 23:18

Ицето някой път си говори по-инерция, ама си обича и ЦСКА и Ботев
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 31 май 2011 23:45

На всички истински Ботевисти пожелавам успех и приятни емоции с любимия им отбор .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 01 юни 2011 00:13

За въпросния мач-бенефиса на пласмасовата тиква има право.Столипиновци му направиха фанелка с надпис Стоичков а ние една дузпа която му я даде кумът му и с която ни биха- а трябваше да стане празник на Пловдив.Да не говорим че преди това имаше късане на пагони,арести и т.н. след мачове срещу Ботев.Не знам за Стоичков но много ще ми е интересно посрещането на узунов.Разбира се че не трябва да гледаме назад във времето но не бива да изкривяваме истината.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 01 юни 2011 01:59

карлито написа:Но за въпросния мач-бенефиса на пласмасовата тиква има право.Столипиновци му направиха фанелка с надпис Стоичков а ние една дузпа която му я даде кумът му и с която ни биха- а трябваше да стане празник на Пловдив.Да не говорим че преди това имаше късане на пагони,арести и т.н. след мачове срещу Ботев.Не знам за Стоичков но много ще ми е интересно посрещането на узунов.Разбира се че не трябва да гледаме назад във времето но не бива да изкривяваме истината.

Много добре помня въпросния мач - бях на една трибуна, за която трябва свещи да паля :lol:
Ама честно казано много не ме бута, че видиш ли ни биха, па дори и с дузпа, изпълнена от Ицо...тва да им е радостта...

Върни се в “Ботев”