vladitol написа:Набрахте ли маслодайна роза![]()
Успех,само да ви попитам в източна Б ли ще играете догодина
Ако са 2 - да, но мисля че ще бъде 1 Б група!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
dagger1912 написа:А аз съм разочарован от организацията на клуба. Първо не се организира екскурзия, след това ми изкочиха ангажименти и не можах да отида на мача и го приех с лека ръка, мислейки, че ще го гледам онлайн, но не. Мача не го излъчваха по BultrasTV
publicimage написа:dagger1912 написа:А аз съм разочарован от организацията на клуба. Първо не се организира екскурзия, след това ми изкочиха ангажименти и не можах да отида на мача и го приех с лека ръка, мислейки, че ще го гледам онлайн, но не. Мача не го излъчваха по BultrasTV
хората, които се занимават с прякото излъчване бяха казали още преди време, че гостуванията рядко ще се снимат.
...хайде - идва 5-ти
kanarche написа:Първо феновете днес бяха над 1000 от Пловдив- по информация от фенмагазина до онзиден са продадени точно 650 билета, като доста хора си взеха билетите днес от стадиона в Сопот, в това число и аз! За достоверността на написаното съдете сами- гола на Лимона бил от дъгата на наказателното поле- вижте сами голът е от около 27-8 метра много по-далеч от дъгата! Докога хора, които не са били на мачовете ще пишат за тях???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта