Розова долина - БОТЕВ неделя 18ч. гр. Сопот

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Re: Ботев победи с лекота Розова Долина

Мнениеот Vamos Campeon » 29 май 2011 23:43

vladitol написа:Набрахте ли маслодайна роза :mrgreen:

Успех,само да ви попитам в източна Б ли ще играете догодина

Ако са 2 - да, но мисля че ще бъде 1 Б група!
Последна промяна от Vamos Campeon на 29 май 2011 23:46, променено общо 1 път.
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 29 май 2011 23:44

vladitol написа:Набрахте ли маслодайна роза :mrgreen:

Успех,само да ви попитам в източна Б ли ще играете догодина

По принцип ДА.Напълно възможно е да има само една Б група.Някои отбори ще отидат при аматьорите заради липсата на пари.
Изображение
Изображение

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 30 май 2011 02:24

Първо феновете днес бяха над 1000 от Пловдив- по информация от фенмагазина до онзиден са продадени точно 650 билета, като доста хора си взеха билетите днес от стадиона в Сопот, в това число и аз! За достоверността на написаното съдете сами- гола на Лимона бил от дъгата на наказателното поле- вижте сами голът е от около 27-8 метра много по-далеч от дъгата! Докога хора, които не са били на мачовете ще пишат за тях???

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 30 май 2011 03:33

А аз съм разочарован от организацията на клуба. Първо не се организира екскурзия, след това ми изкочиха ангажименти и не можах да отида на мача и го приех с лека ръка, мислейки, че ще го гледам онлайн, но не. Мача не го излъчваха по BultrasTV :shock:

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 30 май 2011 09:32

Абе има странни неща още ама като цяло добре си работи ръководството :) :) :)
Айде остана само още един :) :) :)

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 30 май 2011 09:51

dagger1912 написа:А аз съм разочарован от организацията на клуба. Първо не се организира екскурзия, след това ми изкочиха ангажименти и не можах да отида на мача и го приех с лека ръка, мислейки, че ще го гледам онлайн, но не. Мача не го излъчваха по BultrasTV :shock:

хората, които се занимават с прякото излъчване бяха казали още преди време, че гостуванията рядко ще се снимат.

...хайде - идва 5-ти :)

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 30 май 2011 11:38

publicimage написа:
dagger1912 написа:А аз съм разочарован от организацията на клуба. Първо не се организира екскурзия, след това ми изкочиха ангажименти и не можах да отида на мача и го приех с лека ръка, мислейки, че ще го гледам онлайн, но не. Мача не го излъчваха по BultrasTV :shock:

хората, които се занимават с прякото излъчване бяха казали още преди време, че гостуванията рядко ще се снимат.

...хайде - идва 5-ти :)

Ами чесно казано от тебе чувам такова нещо, ама няма значение... Все пак този мач не е бил толкова важен :lol:
Не ми се мисли на 5ти какво ще става, ще бъде нещо, което няма да може да се опише с думи. Това, което ще направим, не се вижда всеки ден по цял свят .. Двете агитки да пеят заедно, но ако Нафтата не влезнат в "Б" група може би ще е последния мач /само с Миньор може да стане нещо подобно, но не ми се вярва .../

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 30 май 2011 12:59

kanarche написа:Първо феновете днес бяха над 1000 от Пловдив- по информация от фенмагазина до онзиден са продадени точно 650 билета, като доста хора си взеха билетите днес от стадиона в Сопот, в това число и аз! За достоверността на написаното съдете сами- гола на Лимона бил от дъгата на наказателното поле- вижте сами голът е от около 27-8 метра много по-далеч от дъгата! Докога хора, които не са били на мачовете ще пишат за тях???

Гледам,че хората от сайта са пуснали нова статия.Не бях на мача,за публиката не съм сигурен.

http://www.botevplovdiv.bg/%D0%9C%D0%B0 ... 0%BD%D0%B0
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”