ЦСКА купи принца на Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: ЦСКА купи принца на Пловдив

Мнениеот a boy named goo » 07 май 2009 13:09

Angoff написа:В Ботев няма как да си разгърне таланта ако има изобщо такъв,шанса единствено му е в ЦСКА,защото там колектива е на ниво и феновете са търпеливи ще има нужното време за адаптация и ако има нужния талант и психика да се наложи,според мен 300 000 евро са безбожно много пари за недоказал се играч,крайно време е да се спре с тая политика...като не сме сигурни нека платим 50 000 евро за отдаване под наем примерно и ако се хареса на треньорското ръководство да бъде платена исканата сума. Мойте уважения към феновете на Ботев но в много от случайте не са прави,не си уважават футболистите,което е мн жалко и май май там е разликата,между феновете на Ботев и Локо (Пд).Все пак повечето играчи на Ботев са плод на собствената им школа и феновете трябва да ги подкрепят,все пак това е Ботев(Пд) а не Интер за да искат играчите да са супер добри,а и малко трудно е да се раздаваш,като луд при положение,че не ти се плаща на време пък и не всеки има твърд характер...

Става въпрос не за 300 000 евро, а 300 000 лева, което за талантлив играч не мисля, че е много, пък и ЦСКА разполага с може би най-добрите скаути в България, нека си спомним, че почти всички трансфери на играчи от нашето първенство в ЦСКА са се оказвали успешни.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 май 2009 13:44

Аз се сещам ,че и аз Муши говорихте така-да си го зимаме ,че не става ,а пък се оказа сполучлив трасфер.А пък може и да сте прави-ще се разбере де.
Изображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 07 май 2009 14:09

300 бона в джоба на Селския! Ще има да чакаме да се махне!!!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 07 май 2009 14:13

а тея цска бахти трансферите дето правят.ако вземат и какалов ще си вкарат още по голям таралеж с гащите.

fleha20
Контакти:

Мнениеот fleha20 » 07 май 2009 15:04

Имам чувството,че си избираме(ЦСКА) футболистите по жените им....хубава ли е,значи и футболиста става...момичето найстина е мн красиво,евала...да са живи и здрави и двамата и ще чакаме Принца да ни зарадва с една добра игра...и много голове!

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 07 май 2009 15:16

a boy named goo написа:Като гледам коментарите на ботевистите започвам да си мисля, че този Тимонов няма да е нещо особено. По принцип трансферите от пловдивските отбори почти винаги са се оказвали успешни за нас, надявам се и този път да е така. Иначе нека някой, който е следил играта на Тимонов каже дали е става или не, тъй като специално аз от мачовете на Ботев, които съм гледал не съм останал с лоши впечатления от него.

единственото хубаво дето съм видял от него е един гол срещу черноморец и 2-3 добре отигравания...иначе гледай ся ако на армията диктора пусне пайнера на уредбата принца може да се вдъхнови да прави чудеса :lol:

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 07 май 2009 15:18

Yobs1912 написа:
a boy named goo написа:Като гледам коментарите на ботевистите започвам да си мисля, че този Тимонов няма да е нещо особено. По принцип трансферите от пловдивските отбори почти винаги са се оказвали успешни за нас, надявам се и този път да е така. Иначе нека някой, който е следил играта на Тимонов каже дали е става или не, тъй като специално аз от мачовете на Ботев, които съм гледал не съм останал с лоши впечатления от него.

единственото хубаво дето съм видял от него е един гол срещу черноморец и 2-3 добре отигравания...иначе гледай ся ако на армията диктора пусне пайнера на уредбата принца може да се вдъхнови да прави чудеса :lol:

А, тогава ще стане нещо средно между Меси и Роналдо :) :) :)

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 07 май 2009 15:29

да,междудругото приятелката му не е лоша ;) .

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 май 2009 15:55

Angoff написа:Мойте уважения към феновете на Ботев но в много от случайте не са прави,не си уважават футболистите,което е мн жалко

Имай предвид, че е единствения ни футболист в момента, когото 90% от феновете мразят, а и тая омраза тръгна от един опит да скача на агитката. Иначе Муши си го уважаваме, Минев също, макар да е виден защитник на тумора ни, някой пример за наш играч който не уважаваме извън тоя недоразвит селяк?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”