Посещаемост на Ботев през годините

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

loko2004
Контакти:

Re: Посещаемост на Ботев през годините

Мнениеот loko2004 » 26 апр 2011 14:08

Шврнц Тпрунков написа:И как става така, че години наред сме в Топ 3 по посещаемост, а пък, според вас, нямало хора на стадиона?

С преувеличаване - показателно е как с въвеждането на електронното преброяване изведнъж изгубихте интерес към мачовете :) и от 6000 паднахте на 3000

Айде със здраве за тоя месец ви стига толкова внимание от моя страна
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 апр 2011 14:37

loko2004 написа:... показателно е как с въвеждането на електронното преброяване изведнъж изгубихте интерес към мачовете :) и от 6000 паднахте на 3000

Ха-ха, показателното тук е, че ние, отбор от В група, имаме електронно преброяване на входа, а вие, с евромечтите - не!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 апр 2011 15:07

Pupper_ написа:
loko2004 написа:... показателно е как с въвеждането на електронното преброяване изведнъж изгубихте интерес към мачовете :) и от 6000 паднахте на 3000

Ха-ха, показателното тук е, че ние, отбор от В група, имаме електронно преброяване на входа, а вие, с евромечтите - не!

Ако трябва да сме искрени - и локото имат броячи на входовете, но само можем да гадаем защо не ги ползват!
Все пак техният стадион е с капацитет от 6 800 места общо и като се гледат снимки от мачовете им как сядат само на черните седалки - то максималната им посещаемост е около 2000 души. И аз да бях на тяхно място, и аз нямаше да ползвам броячите за "най-великата публика в България"!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JohnDoe
Контакти:

Мнениеот JohnDoe » 26 апр 2011 16:21

botev_1912 написа:
Pupper_ написа:

Ако трябва да сме искрени - и локото имат броячи на входовете, но само можем да гадаем защо не ги ползват!
Все пак техният стадион е с капацитет от 6 800 места общо и като се гледат снимки от мачовете им как сядат само на черните седалки - то максималната им посещаемост е около 2000 души. И аз да бях на тяхно място, и аз нямаше да ползвам броячите за "най-великата публика в България"!

Как реши, че не ги ползваме? Кажи за кой мач те интересува и ще ти кажа колко продадени билета има. А това с капацитета от 6800 места е абсолютна глупост и грешно тълкуване на думите на Насио. Това за максимална посещаемост 2000 души е супер смях, ние имаме средно по 1500 продадени билета само за Бесика. Не безплатен вход, не фалшиви карти, а истински билетчета...Средно за целия сезон 4600 продадени билета на мач, а още сме нямали голям мач в Пловдив. Дайте поне веднъж колко билета сте продали вие да се посмеем на цифрите, и кажете защо ви се развали новата система последния мач, в който бяхте домакини под хиляда човека.
Само истински нефтохимици могат да модерират други нефтохимици!
Форца Първа Атомна Козлодуй! АЕЦ Белене завинаги в Б!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 апр 2011 16:58

JohnDoe написа:
botev_1912 написа:Ако трябва да сме искрени - и локото имат броячи на входовете, но само можем да гадаем защо не ги ползват!

Как реши, че не ги ползваме? Кажи за кой мач те интересува и ще ти кажа колко продадени билета има. А това с капацитета от 6800 места е абсолютна глупост и грешно тълкуване на думите на Насио. Това за максимална посещаемост 2000 души е супер смях, ние имаме средно по 1500 продадени билета само за Бесика. Не безплатен вход, не фалшиви карти, а истински билетчета...Средно за целия сезон 4600 продадени билета на мач, а още сме нямали голям мач в Пловдив. Дайте поне веднъж колко билета сте продали вие да се посмеем на цифрите, и кажете защо ви се развали новата система последния мач, в който бяхте домакини под хиляда човека.

:shock:
щото знам младежо, тва за средна 4 600 и за тва че стадиона е за повече от 6 800 барабар с бесика, ходи да ги разправяш на приятелките си от Берое или на някой фен на Сливен или Монтана!

ако искаш си извади един мач /има галерии в пловдив24/ и почвай да броиш по точковата система която сами сте измислили!!

п.с. радвам се че има хора като теб които живеят за да мразят Ботев Пловдив! Стой си в мишата си дупка и псувай жълтитИ - истинският живот не е за такива като теб!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 апр 2011 14:14

Джон Доу ли си къв си, ма как видя средно продадении 4600 билета. Ма така кат седете да пишете пред калвиатурата и ги раждате едни. Мойто момче на бесика имате 1500 човека викаш на централната няма ти казвам че 1000 човека рядко ги сабирате щото а за новата ви трибуна винаги ме напушва смях да е глеадам ПРАЗНА! Ама знаиш ли кво значи празна. Една снимка, един мач няма на който да видя народ там. Има точно 50 авера от квартала дето са се пръснали и люпат семки......... А ти ми говориш за 4600 билета средно на мач.

Даваш ли си сметка че при 4600 билета, което е 80 процента от капацитета ви, ако наблъскаш всички редове от долу нагоре, и от ляво до дясно от край до край с хора, то само най-горните 3 реда трябва да са празни, или най-долните 4 които си избереш твоя си работа. Покажи ми един такъв мач, видео и снимков архив и ще призная пред всички че АЗ живея в заблуда!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 27 апр 2011 15:25

JohnDoe написа:Как реши, че не ги ползваме? Кажи за кой мач те интересува и ще ти кажа колко продадени билета има. А това с капацитета от 6800 места е абсолютна глупост и грешно тълкуване на думите на Насио. Това за максимална посещаемост 2000 души е супер смях, ние имаме средно по 1500 продадени билета само за Бесика. Не безплатен вход, не фалшиви карти, а истински билетчета...Средно за целия сезон 4600 продадени билета на мач, а още сме нямали голям мач в Пловдив. Дайте поне веднъж колко билета сте продали вие да се посмеем на цифрите, и кажете защо ви се развали новата система последния мач, в който бяхте домакини под хиляда човека.

Много добре знам колко билета имате продадени за всеки мач, по-добре замълчи. Дори на мача с шампионите от "Литекс" през есенния полусезон нямахте 4600 продадени билета.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 апр 2011 16:16

Нещо не мога да разбера ,за какво е този спор ,за посещаемоста на Ботев и Локо?Няма човек ,който да не знае ,че Ботев Пловдив е много по голям клуб от Локо-то,с поне десет пъти повече фенове и симпатизанти в Пловдив и цяла България.
Споровете са напълно излишни.Само погледнете някои записи от шампионската титла на Локомотив.При положение ,че това им е единствения трофей в цялата история и на стадиона да има ...не повече от 6-7000 е моля ви се .По някога се чудя на някои черно-бели фенове с каква наглост и безочие се сравняват с Ботев !?!?!Та двата клуба са просто несравними!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 апр 2011 17:30

PLOVDIV PEE 1912 написа:Нещо не мога да разбера ,за какво е този спор ,за посещаемоста на Ботев и Локо?Няма човек ,който да не знае ,че Ботев Пловдив е много по голям клуб от Локо-то,с поне десет пъти повече фенове и симпатизанти в Пловдив и цяла България.
Споровете са напълно излишни.Само погледнете някои записи от шампионската титла на Локомотив.При положение ,че това им е единствения трофей в цялата история и на стадиона да има ...не повече от 6-7000 е моля ви се .По някога се чудя на някои черно-бели фенове с каква наглост и безочие се сравняват с Ботев !?!?!Та двата клуба са просто несравними!

Някои хора се опитват поне в интернет да се правят на повече от нас. До колко им се получава - те си знаят.

Това, което казваш ти, е неоспорим факт, обясняван от гуру-тата от Лаута с това, че били докарани "селяните" от околните села, че Ботев бил комунистическо отроче, че озоновата дупка е дело на "жълтити", че суперновата в галактиката Андромеда през 2002-а е плод на "жълтурски заговор"...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 апр 2011 17:56

Шврнц Тпрунков написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Нещо не мога да разбера ,за какво е този спор ,за посещаемоста на Ботев и Локо?Няма човек ,който да не знае ,че Ботев Пловдив е много по голям клуб от Локо-то,с поне десет пъти повече фенове и симпатизанти в Пловдив и цяла България.

Някои хора се опитват поне в интернет да се правят на повече от нас. До колко им се получава - те си знаят.

Това, което казваш ти, е неоспорим факт, обясняван от гуру-тата от Лаута с това, че били докарани "селяните" от околните села, че Ботев бил комунистическо отроче, че озоновата дупка е дело на "жълтити", че суперновата в галактиката Андромеда през 2002-а е плод на "жълтурски заговор"...

Айде бе?!?Така ли?Ами ведомствения жп-епейски отбор създаден от жп-ейци от околните на Пловдив села от къде са му феновете?Ами ,че като най - богата по онова време държавна структура имаха единствени те игрище в Пловдив?И всички отбори бяха принудени да играят на него?И кой докара на работа всичките тези цигани и селяни от селата на работа в ЖП-ТО и им построи първите блокове в Пловдив ,в кв.Гагарин !?!?!?

Върни се в “Ботев”