Всяка монета има две страни, само в България не!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всяка монета има две страни, само в България не!
Мога само да кажа че от днес стискам палци за кюнлийте от кърджали дано влязат някак в бъдещата Б група където ще сме и ние.Дано ако това не стане поне се паднем за купата където по регламент отново ще играем там.Ей тогава майна всичко от себе си ще дам написаното от лайняните журналисти да излезе верно.
Raoul_Duke написа:Вчера отидох да се поразходя до два манастира. Като минавах през Асеновград и като видях каква огромна джамия и с две минарета се строи там, направо съжалих хората, които живеят в близост до това нещо. Животът им ще се превърне в ад като почнат да вият и да се носят циганиите над половината град. Кой дава милиони за такива строежи? Надявам се, че не е държавата, но няма ли някакви ограничения, някакви норми, които да се спазват? Това нещо е оргомно, направо ми се доповръща! За съжаление тая държава няма да я бъде... Не искам да си представям какво е да си българин, живеещ в т.нар. "смесени" региони! Кърджали може и да не е Турция ВСЕ ОЩЕ, но с темповете, с които се топим и това ще стане до няколко десетилетия...
Въпросната джамия ще е най-голямата в България и мангалите имат претенцията да е най-голямата на балканите. Не напразно са избрали точно в Асеноград да я направят. Знаете че Асеновград е едно от местата в Европа с най-голяма концентрация на християнски храмове. В Асеновград и околностите има над 400 параклиса, 33 църкви и 4 манастира. Точно заради това рязаните са избрали тук да я построят, за да парадират и да дразнят в един от най-българските райони на страната. В чисто исторически план в района никога не е имало турци. Сегашните турци са докарани 50-те и 60-те години на миналия век от Кърджалийските села от тогавашните управници, като им са давани жилища и осигурявано работа. Вижте тогавашната толерантонст докъде води!
daimio написа:Мога само да кажа че от днес стискам палци за кюнлийте от кърджали дано влязат някак в бъдещата Б група където ще сме и ние.Дано ако това не стане поне се паднем за купата където по регламент отново ще играем там.Ей тогава майна всичко от себе си ще дам написаното от лайняните журналисти да излезе верно.
Напротив приятелю, дано няма, защото ако има ще стане страшно тоя път, рязаните ще ни провокират още по-яростно ние ще сме още повече и по-настървени и накрая отбора ще го отнесе. Така че се радвам, че повече няма да ходим там.
-
- Контакти:
Колкото и да съм толерантен и винаги да избягвам конфликти .... Кърджали да се молят да не се паднем с тях за купата , защото само там можем да се срещнем , направо ще им потрошим града , ще им потрошим колите , ще им потрошим моцуните , както виках до преди мача "спокойно момчета , не отиваме на кръстоносен поход" , сега ще кажа спокойно момчета ОТИВАМЕ НА КРЪСТОНОСЕН ПОХОД!
Отлична статия, браво на авторите

Каква България е там??? В тяхната публика се направи опит да се издигне трибагреника веднага след това стана бой....kато прибавим и обидите и подлезурските им действия на полувремето и след края на мача(нарязани гуми и камъните)мисля,че малко им се размина на рязаните спринтьори след мача 

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
проблемът на патриотизма е, че служи на интересите на мнозинството. Когато последното стигне крайности, става ужасно опасно. Живея в Унгария. Унгарското малцинство в Сърбия, примерно, си поддържа от всякъде Унгария и знамена си веят и прочие. на водна топка, кат играят Унгария - Сърбия (често на финал на световно или олимпиада), познайте от кой са унагрците в Сърбия? Не казвам дали това е ОК или не; казвам, че е факт! С една дума - дали са "резараци", турци, католици и прочие е ИРЕЛЕВАНТНО, т.е. не е важно. Нима българите в западните покрайнини не подкрепят България на футбол или волейбол?
Всичко това го казвам с една цел. Политиката е мръсно и тъпо нещо. А и много сложно. За това ФУТБОЛ и ФЕНОВЕ нямат място там, Спрете да използвате Ботев и другите отбори за политика.
Всичко това го казвам с една цел. Политиката е мръсно и тъпо нещо. А и много сложно. За това ФУТБОЛ и ФЕНОВЕ нямат място там, Спрете да използвате Ботев и другите отбори за политика.
Дааа, всяка монета си има две страни, ама хайде да си погледнем и нашата къщичка.
От едната страна са случаите на провокация когато сме нападнати, тогава няма как да не се отговори, когато група резаци те нападнат с камъни, отговора е неизбежен, тук мисля, че две мнения по въпроса няма.
Но хайде да видим и другата страна на монетата, когато хора определящи се за ботевисти отиват някъде само и с единствена цел да се сбият и да мятат бомби без въобще да ги е грижа за последствията.
В контекста на последния мач искам да попитам хората, които внесоха бомбите в стадиона, за какво са им, за самоотбрана, за подкрепа, за самочувствие??? Нито за едното, нито за другото, нито за третото, трябват им за да си покажат бабаитлъка и да си начешат крастата, ей така за кеф, това е жалката истина. Защо отидоха и метнаха яката бомба на мача с Кърджали на полувремето в централната трибуна, там където имаше деца и доста хора от щаба на Ботев???
Аре някой от бомбаджиите да ми каже там където сме се запътили, т.е. към Европа, къде хората подкрепят отборите си с мятане на бомби. Бомбата може да убие или осакати човек за цял живот, ако попадне в тялото, общо взето ефекта е като от огнестрелно оръжие. Но "героя" дето я мята просто си чеше крастата. Ей от тая мърша трябва да се отървем и колкото по-скоро го направим толкова по-добре.
Сина ми е на четири годинки но аз не смея да го заведа на трибуна изток или на гостуване, защото не знам кой пиянгурник ще реши да мята бомба и пияната му кратуна вместо на пистата, ще я запрати в публиката, щото просто е мъртво пиян.
От едната страна са случаите на провокация когато сме нападнати, тогава няма как да не се отговори, когато група резаци те нападнат с камъни, отговора е неизбежен, тук мисля, че две мнения по въпроса няма.
Но хайде да видим и другата страна на монетата, когато хора определящи се за ботевисти отиват някъде само и с единствена цел да се сбият и да мятат бомби без въобще да ги е грижа за последствията.
В контекста на последния мач искам да попитам хората, които внесоха бомбите в стадиона, за какво са им, за самоотбрана, за подкрепа, за самочувствие??? Нито за едното, нито за другото, нито за третото, трябват им за да си покажат бабаитлъка и да си начешат крастата, ей така за кеф, това е жалката истина. Защо отидоха и метнаха яката бомба на мача с Кърджали на полувремето в централната трибуна, там където имаше деца и доста хора от щаба на Ботев???
Аре някой от бомбаджиите да ми каже там където сме се запътили, т.е. към Европа, къде хората подкрепят отборите си с мятане на бомби. Бомбата може да убие или осакати човек за цял живот, ако попадне в тялото, общо взето ефекта е като от огнестрелно оръжие. Но "героя" дето я мята просто си чеше крастата. Ей от тая мърша трябва да се отървем и колкото по-скоро го направим толкова по-добре.
Сина ми е на четири годинки но аз не смея да го заведа на трибуна изток или на гостуване, защото не знам кой пиянгурник ще реши да мята бомба и пияната му кратуна вместо на пистата, ще я запрати в публиката, щото просто е мъртво пиян.
Месершмит написа:Дааа, всяка монета си има две страни, ама хайде да си погледнем и нашата къщичка.
Абсолютно съм съгласен и се надявам евентуално новата фен-организация да е достатъчно силна, за да изчисти мършата!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Бедни ли сме? Неми ли сме? Ръцете ли ни треперят?
С гласове ще ги надпеем. С цветове ще ги залеем.
Нямаме нужда от бомби, но бомбаджиите имат нужда от нашите шамари!
Стягайте се Канари, тази работа нас чака. На никой не му е приятно да "съветва" наши, но искам сина ми да е жив и здрав, а не без око от бомба!
С гласове ще ги надпеем. С цветове ще ги залеем.
Нямаме нужда от бомби, но бомбаджиите имат нужда от нашите шамари!
Стягайте се Канари, тази работа нас чака. На никой не му е приятно да "съветва" наши, но искам сина ми да е жив и здрав, а не без око от бомба!