Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот trakia » 30 апр 2009 23:00

можеш спокойно да го отнесеш към вас самите защото за разлика от анонимните ви плюнки ние сме готови да ни "лъснат задниците" :D пред цяла България, но на вас явно не ви стиска да излезете пред камерите в един открит дебат, 'щом толкова ви вълнува този въпрос и да ни направите както смятате за смях... Аз пак питам... Щом е толкова ясно какви лъжци сме защо сте се заврели в тезифорум и анонимно плюете по нас?

На фона на всичко това можес сам да оцениш следващият си пост:lol: :D

Е тук се вижда ясно целта ви да има така нареченият публичен дебат ,който трябва да ви довлече куп дивиденти и едва ли не да пробута съмнение у българина и пловдивчанина ,че видиш ли щом го има дебатът ,то значи все пак требва да има капка истина в тва дето хората от Локо ПД казват. Едва ли не ние взехме ,че го признахме това ваше твърдение за Спортклуб и дълбоките корени на Локомотив ,които се крият там. А ако се окаже ,че всичко е един фарс и измама,лъжа ти Господин Самата ЯСНОТА около персоната си и липса на квато и да било анонимност ,(тук големият шрифт)ЩЕ КАЖЕШ ЛИ НА ВСИЧКИ ПУБЛИЧНО –ДА ,АЗ ЛЪГАХ??? :D :D :D
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот trakia » 01 май 2009 00:44

terro написа:
staria написа:Апропо купена титла. Понеже гледам си отворен и навътре в нещата да те питам къде ги продават и колко струват? Искам да купя още една, ама не знам откъде и за колко. И най-вече от кого?

То и наркотици не пише къде се продават, къде и за колко, ама като те гледам.................... :roll:[/quote
:D :D :D :D :D АПРОПО :D :D :D :D
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”