ASENOVEC FC написа:Месершмит написа:ASENOVEC FC, успокой топката ве човек, излез, пий една бира, ти седиш пред тоя комп, превъзбудил си се, бълваш постинг след постинг.
Да бяхте на стадиона, да пускахте димки, да имаше много хора от Асеновград, ама те бяха дошли заради Ботев приятелю, за да видят Асеновец срещу Ботев, кажи ми дали тези същите хора, които симпатизираха на Асеновец днес, ще ви дойдат на следващия домакински мач.
Най-активната агитка(около 50-70 фена) беше зад страничния и го спичахте с псувни и заплахи, признавам си, тук си свършихте перфектно работата, щото аз такова чудо не бях виждал, такива отсъждания, може би над 15 несъществуващи засади вдигна против нас, направо стараничния беше един от вас, без него отивахте на двуцифрен резултат![]()
Между другото със сигурност смятам да дойда на вашия мач с Нафтата, ще ми е любопитно да го гледам.
Пожелавам ви успех във всички следващи мачове и се надявам Асеновец да го има и да е по-силен от това което е в момента.
аз както написах и по рано в коментарите казах ,че смв се събирали и повече , когато сме имали шанс да се класираме за Б група,.,,
отговори ми честно... наи големата посещаемост като домакини този сезон срещу кои отбор ви е?? не е ли срещу нас ?? близо 7 000 ...?????????? не сме ли ние вашия наи голем дразнител във В група???...
когато доиде Левски се събирате и по 30000 ..по твоита логика тези 30000 отиват да видят ботев срещу Левски така ли???. всичко зависи от това срещу какъв отбор и от какво значение е мача! айде със здраве! и мисли трезво!
Пич не знам дали осъзнаваш кви щуротии плещиш, мисля, че прекалено голямо внимание ти обърнахме, аре разкарай се вече, че почваш да дразниш и да се държиш като развалена латерна