Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Мнениеот Месершмит » 28 фев 2011 10:49

ASENOVEC FC написа:
Месершмит написа:ASENOVEC FC, успокой топката ве човек, излез, пий една бира, ти седиш пред тоя комп, превъзбудил си се, бълваш постинг след постинг.
Да бяхте на стадиона, да пускахте димки, да имаше много хора от Асеновград, ама те бяха дошли заради Ботев приятелю, за да видят Асеновец срещу Ботев, кажи ми дали тези същите хора, които симпатизираха на Асеновец днес, ще ви дойдат на следващия домакински мач.
Най-активната агитка(около 50-70 фена) беше зад страничния и го спичахте с псувни и заплахи, признавам си, тук си свършихте перфектно работата, щото аз такова чудо не бях виждал, такива отсъждания, може би над 15 несъществуващи засади вдигна против нас, направо стараничния беше един от вас, без него отивахте на двуцифрен резултат ;)
Между другото със сигурност смятам да дойда на вашия мач с Нафтата, ще ми е любопитно да го гледам.
Пожелавам ви успех във всички следващи мачове и се надявам Асеновец да го има и да е по-силен от това което е в момента.

аз както написах и по рано в коментарите казах ,че смв се събирали и повече , когато сме имали шанс да се класираме за Б група,.,,
отговори ми честно... наи големата посещаемост като домакини този сезон срещу кои отбор ви е?? не е ли срещу нас ?? близо 7 000 ...?????????? не сме ли ние вашия наи голем дразнител във В група???...
когато доиде Левски се събирате и по 30000 ..по твоита логика тези 30000 отиват да видят ботев срещу Левски така ли???. всичко зависи от това срещу какъв отбор и от какво значение е мача! айде със здраве! и мисли трезво!

Пич не знам дали осъзнаваш кви щуротии плещиш, мисля, че прекалено голямо внимание ти обърнахме, аре разкарай се вече, че почваш да дразниш и да се държиш като развалена латерна :evil:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 фев 2011 11:15

Тука на тази снимка са има няма 100 души:
Изображение

Не Ви ли е срам да говорите даже!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 фев 2011 11:34

ASENOVEC FC написа:отговори ми честно... наи големата посещаемост като домакини този сезон срещу кои отбор ви е?? не е ли срещу нас ?? близо 7 000 ...?????????? не сме ли ние вашия наи голем дразнител във В група???...

1. Най-големият ни дразнител този сезон във В група се нарича Нефтохимик, защото сме преки конкуренти с тях.
2. Всички други сте под графа "РАЗНИ". Дори не ви броим за живи.
3. Изкарахте късмет че бяхме първият мач с вас, а нали се сещаш че и с Граф Игнатиево да играехме пак щеше да е такава посещаемоста
4. Вземи си сутрешната доза хапчета
5. Спри да пишеш в нашият форум щото само се излагаш
6. Нареди на 100 метра един до друг хора да вдиши че повече от 150 човека няма да се съберат и после ми разправяй как сте били 1500 агитка. По твойта логика, останалата публика трудно би се събрала на Камп Ноу, ако вие сте били 1500 там покрай тъча то ние сме били към 20-30 хил.
7. Пак си вземи хапчетата.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 28 фев 2011 12:49

botev_1912 написа:Тука на тази снимка са има няма 100 души:
Изображение

Не Ви ли е срам да говорите даже!!!

каде са "преброителите"

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 28 фев 2011 13:17

3000 е супер пресилено може би 1500. все пак имаше хора които си купиха билети и от самия стадион

smith12

Мнениеот smith12 » 28 фев 2011 13:37

който казва,че сме били под 3000 да си лекува комплексите някъде другаде.въобще да не се опитват да пускат някакви снимки правени под 10-15градуса ъгъл
Изображение
ето как реално стоят нещата.тук е 2/3 от публиката.всеки сам може да прецени
ИзображениеИзображение

kanar02
Контакти:

Мнениеот kanar02 » 28 фев 2011 13:50

rump_shaker написа:
ASENOVEC FC написа:отговори ми честно... наи големата посещаемост като домакини този сезон срещу кои отбор ви е?? не е ли срещу нас ?? близо 7 000 ...?????????? не сме ли ние вашия наи голем дразнител във В група???...

1. Най-големият ни дразнител този сезон във В група се нарича Нефтохимик, защото сме преки конкуренти с тях.
3. Изкарахте късмет че бяхме първият мач с вас, а нали се сещаш че и с Граф Игнатиево да играехме пак щеше да е такава посещаемоста
6. Нареди на 100 метра един до друг хора да вдиши че повече от 150 човека няма да се съберат и после ми разправяй как сте били 1500 агитка. По твойта логика, останалата публика трудно би се събрала на Камп Ноу, ако вие сте били 1500 там покрай тъча то ние сме били към 20-30 хил.

Пич добре го подреди тоя.Време му беше :lol:

ASENOVEC FC
Контакти:

Мнениеот ASENOVEC FC » 28 фев 2011 15:21

kanar02 написа:
rump_shaker написа:

Пич добре го подреди тоя.Време му беше :lol:

неразбрах какво ме нареди само..... с опити да обижда показва , колко му е интелекта
какви преки конкуренти са ви нефтохимик при положение ,че ги водите със 10-15 точки ?
на всеки е ясно ,още преди старта на сезона ,че вие ще вземете промоция, както и нефтохимик като втори..защото отговарят на критериите за Б група!
я нареди сега на 100 метра през половин метър един до друг хора, после ги умножи по 5 защото в оня сектор има 5 пътеки за към вече несъществуващите пеики и сметни , колко сме били там!..
ако имаше форум на Асеновец щях там да пиша ..във вашия форум пиша само под темата за мача.. неразбирам къв ти е проблема?
не ни броите за живи .. но отлично знаехте ,че 90% от феновете дето бяхме в агитката на Асеновец предишния ден бяхме в София на мач на Левски... само заради президента на Асеновец не запяхме песни за Левски за да ви дразним!...
и ако требва да пия хапчета щото съм болен... наи вероятно съм се разболял от птичи грип заради престоя ми тука! аре със здраве!

Върни се в “Ботев”