Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Show Must Go On
Re: Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец
Добър мач за нашите момчета.Терена беше ужасен, а надъханите играчи на Асеновец доста си поритваха.Гуджев - невероятен.Курдов с много извеждащи подавания. Публиката на Ботев не по-малко от 3000 хиляди.Толкова може да броим и тези от Асеновград.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
kubik написа:Месершмит написа:"Ботев победи Асеновец в първия мач от пролетния полусезон с 4:0, за удоволствие на над 3 000 свои привърженика, които не спряха да огласят стадиона в Асеновград."
инфото е от тук:
http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5582:-4-
Иначе за мача, тотално ги надиграхме по всички показатели още първото полувреме, второ ги пожалихме не и без помоща на съдиите.
Честито на всички канари!
Ето ти сайта,който постояно цитирате за посещаемостта ви през годините.Сега май не е точният сайт![]()
3000 човека,домакини +гостуваща агиткаhttp://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj=1&ll=46973&mm=3
Ако ми се изстрие мнението ще се обърна към зелените модератори за модераторски произвол
Абе мой! Когато съберете макар и 4ти в А група 3000 човека като гост тогава ела и пиши в нашия форум

Браво на нашите футболисти за перфектното полувреме.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- botev_1912
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:kubik написа:Ето ти сайта,който постояно цитирате за посещаемостта ви през годините.Сега май не е точният сайт![]()
3000 човека,домакини +гостуваща агиткаhttp://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj=1&ll=46973&mm=3
Ако ми се изстрие мнението ще се обърна към зелените модератори за модераторски произвол
Абе мой! Когато съберете макар и 4ти в А група 3000 човека като гост тогава ела и пиши в нашия форумА до тогава може да се поровите из родословното си дърво и да потърсите преки доказателства че сте потомци на индийците
Те като домакини да съберат толкова!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
ASENOVEC FC написа:Месершмит написа:ASENOVEC FC
Пишеше как сте се учили от незнам си кви агитки да подкрепяте отбора, ама явно грешно са ви научили. Отбор се подкрепя с песни и скандирания и то през целите 90 минути. А вие кво правихте, псувахте и показвахте средни пръсти на нашите играчи. А да палихте димки и конфетки и кво като ги запалихте, поне да ви бяхме чули гласеца
при 4:0 каква подкрепа очакваш.... вие като падате с такъв резултат си тръгвате още на полувремето!
до 2-рия гол си ги подкрепяхме доволно момчетата!
и ако си бил на мача трябва да признаеш ,че бяхме повече от вас... ние сме единствения отбор с които сте играли този сезон , които е събрал повече публика от вас!
Баце ,ти си чисто луд

-
- Контакти:
Месершмит написа:ASENOVEC FC, успокой топката ве човек, излез, пий една бира, ти седиш пред тоя комп, превъзбудил си се, бълваш постинг след постинг.
Да бяхте на стадиона, да пускахте димки, да имаше много хора от Асеновград, ама те бяха дошли заради Ботев приятелю, за да видят Асеновец срещу Ботев, кажи ми дали тези същите хора, които симпатизираха на Асеновец днес, ще ви дойдат на следващия домакински мач.
Най-активната агитка(около 50-70 фена) беше зад страничния и го спичахте с псувни и заплахи, признавам си, тук си свършихте перфектно работата, щото аз такова чудо не бях виждал, такива отсъждания, може би над 15 несъществуващи засади вдигна против нас, направо стараничния беше един от вас, без него отивахте на двуцифрен резултат![]()
Между другото със сигурност смятам да дойда на вашия мач с Нафтата, ще ми е любопитно да го гледам.
Пожелавам ви успех във всички следващи мачове и се надявам Асеновец да го има и да е по-силен от това което е в момента.
аз както написах и по рано в коментарите казах ,че смв се събирали и повече , когато сме имали шанс да се класираме за Б група,.,,
отговори ми честно... наи големата посещаемост като домакини този сезон срещу кои отбор ви е?? не е ли срещу нас ?? близо 7 000 ...?????????? не сме ли ние вашия наи голем дразнител във В група???...
когато доиде Левски се събирате и по 30000 ..по твоита логика тези 30000 отиват да видят ботев срещу Левски така ли???. всичко зависи от това срещу какъв отбор и от какво значение е мача! айде със здраве! и мисли трезво!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
ASENOVEC FC написа:Месершмит написа:ASENOVEC FC, успокой топката ве човек, излез, пий една бира, ти седиш пред тоя комп, превъзбудил си се, бълваш постинг след постинг.
Да бяхте на стадиона, да пускахте димки, да имаше много хора от Асеновград, ама те бяха дошли заради Ботев приятелю, за да видят Асеновец срещу Ботев, кажи ми дали тези същите хора, които симпатизираха на Асеновец днес, ще ви дойдат на следващия домакински мач.
Най-активната агитка(около 50-70 фена) беше зад страничния и го спичахте с псувни и заплахи, признавам си, тук си свършихте перфектно работата, щото аз такова чудо не бях виждал, такива отсъждания, може би над 15 несъществуващи засади вдигна против нас, направо стараничния беше един от вас, без него отивахте на двуцифрен резултат![]()
Между другото със сигурност смятам да дойда на вашия мач с Нафтата, ще ми е любопитно да го гледам.
Пожелавам ви успех във всички следващи мачове и се надявам Асеновец да го има и да е по-силен от това което е в момента.
аз както написах и по рано в коментарите казах ,че смв се събирали и повече , когато сме имали шанс да се класираме за Б група,.,,
отговори ми честно... наи големата посещаемост като домакини този сезон срещу кои отбор ви е?? не е ли срещу нас ?? близо 7 000 ...?????????? не сме ли ние вашия наи голем дразнител във В група???...
когато доиде Левски се събирате и по 30000 ..по твоита логика тези 30000 отиват да видят ботев срещу Левски така ли???. всичко зависи от това срещу какъв отбор и от какво значение е мача! айде със здраве! и мисли трезво!
WTF?!?!? Имахте късмета, че беше първи мач за сезона, иначе да сте ни "най-големия дразнител"... Леле, леле... Наистина се пооливаш малко.
Не натискайте ТУК!
ASENOVEC FC написа:отговори ми честно... наи големата посещаемост като домакини този сезон срещу кои отбор ви е?? не е ли срещу нас ?? близо 7 000 ...?????????? не сме ли ние вашия наи голем дразнител във В група???...
Ee, недей така смело. Изкарахте късмет, че откривахме сезона с вас, затова имаше такава посещаемост. Кой е най-големия ни дразнител, ще разбереш в последния кръг от този полу-сезон

- bulgaro
- Контакти:
Що за безумие се вихри сред модераторския екип на тоя форум???
Бях седмица с ограничен достъп до форума, за което не съжалявам, заради апела ми да прогоним от това място т. нар. мод славия_форевър
и днес, вече пълноправен потребител ( убеден съм - не за дълго
) отварям темата за последния мач и гледам 30 страници топик, който започва от месец август 2010-та
Най-добре, вземете да обедините всички теми в този форум в една - чиста работа
За мача няма какво толкова да се коментира, добър спаринг на терена, добра репетиция на трибуната. Да се готвят следващите
Бях седмица с ограничен достъп до форума, за което не съжалявам, заради апела ми да прогоним от това място т. нар. мод славия_форевър

Най-добре, вземете да обедините всички теми в този форум в една - чиста работа

За мача няма какво толкова да се коментира, добър спаринг на терена, добра репетиция на трибуната. Да се готвят следващите

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
bulgaro написа:Що за безумие се вихри сред модераторския екип на тоя форум???
Бях седмица с ограничен достъп до форума, за което не съжалявам, заради апела ми да прогоним от това място т. нар. мод славия_форевъри днес, вече пълноправен потребител ( убеден съм - не за дълго
) отварям темата за последния мач и гледам 30 страници топик, който започва от месец август 2010-та
![]()
Най-добре, вземете да обедините всички теми в този форум в една - чиста работа![]()
За мача няма какво толкова да се коментира, добър спаринг на терена, добра репетиция на трубуната. Да се готвят следващите
И аз така брато , пуснах тема ''Трябва ли фенове на Славия и Левски да модерират тук ?'' , и че в случая е по-добре да ни затворят подфорума .
Познай какво ми се случи