Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ASENOVEC FC
Контакти:

Re: Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Мнениеот ASENOVEC FC » 27 фев 2011 19:42

Pupper_ написа:
ASENOVEC FC написа:щом са избрали да подкрепят Асеновец е нелогично да ме питаш към кого да ги преброиш..

Ето тук ти е грешката! Останаха от другата страна, защото не искаха да се бутат по баира. В по-нормалната част, вече беше пълно! Не си мисли, че всички, който не бяха в сектора за гости, подкрепяха Асеновец. Какво да се прави, имате много малък сектор за гости ;)
И стига с тая бройка, кажи хареса ли ти двубоя. Все пак бяхме на футболен мач, а не на преброяване на населението ;)

малко достоинство ви требва... когато наистина сте по малко требва да го признаеш!
ясно си личи от снимките , че няма фенове на ботев от другия краи на сектор А нищо не жълтее там...
за мача. какво да коментирам... само човек , които не разбира от футбол би могъл да се надява ,че 14-тия във В група може да бие ботев пловдив.. вашия отбор е наи малко за топ 3 на Б група!

ASENOVEC FC
Контакти:

Мнениеот ASENOVEC FC » 27 фев 2011 19:51

аз отивам да пия в нашия фен клуб! наистина тоя ден ще е незабравим ! поздрави направихме си шоуто

АСЕНОВЕЦ - БОТЕВ ХОРЕОГРАФИЯ!

видео с големото знаме http://www.vbox7.com/play:5ec5b44d

Изображение

Изображение

Само Асеновец Обичаме те!

14 Ноември 2008
Контакти:

Re: Ботев започна пролетта с разгром

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 27 фев 2011 20:25

ASENOVEC FC написа:просто отборите са различна класа! важното е ,че напълнихме стадиона... и се държахме достоино до преди да паднат головете!
Първия гол в третата минута,но до него домакините се държаха достойно :geek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 27 фев 2011 20:26

ASENOVEC FC, успокой топката ве човек, излез, пий една бира, ти седиш пред тоя комп, превъзбудил си се, бълваш постинг след постинг.
Да бяхте на стадиона, да пускахте димки, да имаше много хора от Асеновград, ама те бяха дошли заради Ботев приятелю, за да видят Асеновец срещу Ботев, кажи ми дали тези същите хора, които симпатизираха на Асеновец днес, ще ви дойдат на следващия домакински мач.
Най-активната агитка(около 50-70 фена) беше зад страничния и го спичахте с псувни и заплахи, признавам си, тук си свършихте перфектно работата, щото аз такова чудо не бях виждал, такива отсъждания, може би над 15 несъществуващи засади вдигна против нас, направо стараничния беше един от вас, без него отивахте на двуцифрен резултат ;)
Между другото със сигурност смятам да дойда на вашия мач с Нафтата, ще ми е любопитно да го гледам.
Пожелавам ви успех във всички следващи мачове и се надявам Асеновец да го има и да е по-силен от това което е в момента.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 27 фев 2011 20:37

Покрай безмислените спорове за броя на публиката, някак си не се обърна внимание на нещо много неприятно - съдийството.
Да вярно мача беше лесен, нямаше интрига, бързо се разбра, че ще го вземем лесно, ще кажете на кой му пука за съдийството в такъв мач.
Обаче я си представете мач в Кърджали или Смолян и при негативен за нас резултат, ако съдийската бригада се гаври с нас по този начин, не ми се мисли какво може да стане, знаете имаме много буйни фенове, а на гостуванията ходим по 2000-3000 души.
Смятам, че ръководството трябва да вземе някакви мерки, знаете, че има отбори, които за една неотсъдена дузпа, сезират всякакви комисии в БФС, пишат писма до ФИФА едва ли не. А тия съдии днес се държаха безобразно и тримцата.
Поне някакво писмо до зоналния съвет да напишат нашите. Нека да ни пращат съдии, които свирят в А група, мисля, че на мача с Нафтата бяха точно такива и съдийството беше нормално.
Все пак ние сме Ботев, искаме съдийство 50:50, а не гавра с отбора и публиката.

chaflio79
Контакти:

Мнениеот chaflio79 » 27 фев 2011 20:47

хубав мач стана,пак си бяхме над 3000,евала и на АСЕНОВЕЦ хората си направиха шоу и като за тях си е направо супер.Видяха БОТЕВ уникалните бултраси и сега цял живот ще си го спомнят

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 фев 2011 21:28

Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди :shock: ? Малко странно се получава. Имало е доволно хора, но не забравяйте, че Асенвоград е на 20 километра от Пловдив, така че не сте направили нищо кой знае какво. Все пак е похвално, че стадионът е бил пълен на мач от "В" група и това може само да ни радва, но да се изкарвате повечко, отколкото нашето домакинство, е меко казано смехотворно и това само човек, нямащ връзка с главния мозък може да го каже. Ние вчера си напълнихме Бесика, имаше си хора по другите сектори, имаше доволно хора, но тук чета мнения от сорта, че вчера сме били 2 хиляди души. В крайна сметка какво общо има нашият отбор и нашата посещаемост с вашето гостуване на Асеновец?

Капацитета на стадиона е 10 000 души, по интересното е че вашето корито е с капацитет 6 800 души!!! т.е. за да сте 5000, трябва да е почти пълен, а не да сте насядали само на черните седалки!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 27 фев 2011 21:44

botev_1912 написа:
Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди :shock: ? Малко странно се получава. Имало е доволно хора, но не забравяйте, че Асенвоград е на 20 километра от Пловдив, така че не сте направили нищо кой знае какво. Все пак е похвално, че стадионът е бил пълен на мач от "В" група и това може само да ни радва, но да се изкарвате повечко, отколкото нашето домакинство, е меко казано смехотворно и това само човек, нямащ връзка с главния мозък може да го каже. Ние вчера си напълнихме Бесика, имаше си хора по другите сектори, имаше доволно хора, но тук чета мнения от сорта, че вчера сме били 2 хиляди души. В крайна сметка какво общо има нашият отбор и нашата посещаемост с вашето гостуване на Асеновец?

Капацитета на стадиона е 10 000 души, по интересното е че вашето корито е с капацитет 6 800 души!!! т.е. за да сте 5000, трябва да е почти пълен, а не да сте насядали само на черните седалки!

Ако нашето е корито,вашето не знам какво е :lol: Няма значение.Нашето корито след 1-2 години ще стане нормален стадион,с трибуни,осветление и каквото си трябва.Ако се получи така силно мечтаното от вас АД,вашето корито ще си смени местоположението.А пък за капацитета на Лаута сериозно си се объркал.Подвел те е някой от предното поколение.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

smith12

Мнениеот smith12 » 27 фев 2011 21:48

whitesnake написа:А пък за капацитета на Лаута сериозно си се объркал.Подвел те е някой от предното поколение.

това че капацитета на стадиончето ви е 6800 не го казваме ние,а насо-пластмасовата глава
http://gong.bg/view_article.php?article_id=152939
:) :) :) :)
ИзображениеИзображение

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 27 фев 2011 21:56

whitesnake написа:
Ако нашето е корито,вашето не знам какво е :lol: Няма значение.Нашето корито след 1-2 години ще стане нормален стадион,с трибуни,осветление и каквото си трябва.Ако се получи така силно мечтаното от вас АД,вашето корито ще си смени местоположението.А пък за капацитета на Лаута сериозно си се объркал.Подвел те е някой от предното поколение.

Слабо ни интересува вашето корито. :lol: Пишеш доста убедително какво може да стане,хайде всеки да си гледа в двора.Във вашия случай зад ВСИ. ;)

Върни се в “Ботев”