Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот terro » 15 апр 2009 23:01

Пловдиврам, аз вече се убедих, че за сериозна дискусия с вас и дума не може да става. Забелязвам нещо, което е много характерно за всички фенове на Локомотив - не отговарята не конкретните въпроси, които са ви неудобни.
Понеже виждам, че за теб размерът има значение!!!
Питам - понеже в Локомотив, този до 2001 година има обединени доста клубове, като се започне от ЖСК, Спорт клуб, Парчевич... от своя страна те са възникнали от обединението на други клубове...та въпросът ни е - Защо избрахте точно Спорт клуб и защо чак след 70 години. Може би случайно сте изтеглили името на Спорт клуб на импровизирана томбола...може би сте гласували, а може би визитката му е била най-впечатляваща и просто ви върши работа. Та сещам се аз да попитам - О неразумни и юроде поради что се срамиш да се наречеш.....Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език . Не ни обяснявай отново, че още през миналия век е имало постъпки от ваша страна да се прикрепите към Спорт клуб, защото на всички е ясно, че просто искате да си препишете чужди успехи Аз ще ви изкарам 120 документа, изрезки от вестници и книги на които пише, че сте основани през 1936, можете да си погледнете и емблемата на която пише 1936. Не подражавайте на македонците!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 15 апр 2009 23:18

Локомотив е правоприемник на ФК Шефилд основан през 1857 в град Шефилд, Англия, същият през 1936 премества седалището си в Пловдив и се преименува на ЖСК!!

Фактически ЖСК - Локо до 2001 година, е правоприемник на най-старият клуб в света, след което по същият начин в Пловдив се премества и преименува на Локомотив - Велбъжд Кюстендил, но на Локомотивци не им харесва историята на Велбъжд и затова на своя глава решили да си запазят историята на ФК Шефилд!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 16 апр 2009 11:10

Рама се оказа същата гола вода като всички буфери. Не казва нищо конкретно, само ЛОКУМИ!!! Сънувал е някакви "доказателства", а не дава нищо от тях. Буферите са същите измекяри като макетата - не знаят кои са и откъде са дошли и затова КРАДАТ чужда история. Едните крадват от историята на Гърция и България, а другите си преписват чужди успехи и традиции. Мухльовци!!!

Едит: Чакаха да измрат всички, които са били свързани по някакъв начин със Спортклуб и които можеха да свидетелстват, че няма нищо общо и чак сега нададоха вой. Имам приятел, чийто пра-роднина е играл за Спортклуб. Докато беше жив човечеца твърдеше, че те нямат НИЩО ОБЩО с лаутаджиите!!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 11:27

sorcererals
Рам, ти си по голям демагог от комунистите бе.
Какво точно чакаш да ти извадя като цитати.

Т'ва за демагога не го разбрах много.... 'ма ти по-скоро кажи как трябва да се наричат хора, които сипят "плюнкиЮ и определения по други, но всъщност не могат да покажат всъчщноист защо го правят и имат ли основание... В този смисъл ДА!!! Очаквам да извадиш цитати и по този начин след като ни наричаш "лъжци" да покажеш и докажеш къде и защо точно лъжем и какво точно сме откраднали... Логично е нали?!!! Без да покажеш къде лъжем и защо... няма как да покежеш колко основателните са ти определенията "лъжци" и "крадци"!!!

terro
Защо избрахте точно Спорт клуб и защо чак след 70 години.

terro, ти обаче май наистина не четеш пич!!! :lol: И как да говорим за сериозна дискусия, като ти дори не четеш какво ти се пише бе майна?!!! :D ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ... :D ще кажа, че не сме НИЕ тези, които го твърдят това!!! :lol: Дано този път го прочетеш :lol: ....
И другото, което явно също сиу пропуснал... Отбора на днешният Ботев Пловдив в историята си има не по-малко обединениясъс спортни клубове, колкото и този на днешният Локомотив Пловдив, Спартк Пловдив или Марица.... По смисъла на това все едно да те попитам вие защо не сте избрали "Борислав", "Шипка", "Стефан Кираджиев", Пловдивски гарнизон и ред, ред други...

Момчета вие наистина ли ни мислите за толкова глупави, че да си въобразим, че видите ли НИЕ сме "открили" НОВА ПО-ХУБАВА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НИ, ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ И НИКОГА НЕ Е ТВЪРДЯЛ, ЧЕ ТОВА Е НАШАТА ИСТОРИЯ и сега се опитваме да си я препишем?!!Ако е така... тогава ще останете наистина доста изненадани!!!

И в този смисъл.... ktulu...
Едит: Чакаха да измрат всички, които са били свързани по някакъв начин със Спортклуб и които можеха да свидетелстват, че няма нищо общо и чак сега нададоха вой. Имам приятел, чийто пра-роднина е играл за Спортклуб. Докато беше жив човечеца твърдеше, че те нямат НИЩО ОБЩО с лаутаджиите!!!

:) :lol: :D И грам представа си нямаш какви глупости си наговорил!!
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 16 апр 2009 12:04

plovdivram написа: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ... :D ще кажа, че не сме НИЕ тези, които го твърдят това!!! :lol: Дано този път го прочетеш :lol: ....

Братле, Ботев Пловдив е създаден през далечната 1812, тва е 100% сигурно - но да знаеш, че не НИЕ твърдим това!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 12:30

botev_1912
Братле, Ботев Пловдив е създаден през далечната 1812, тва е 100% сигурно - но да знаеш, че не НИЕ твърдим това!!!

Сигурен съм... :lol: предполагам, че това го твърди на ktulu. някой от приятелите, чийто пра-пра-пра-роднини го е препредавал от поколение на поколение... :lol:

Сега сериозно пич... Разликата между вашето "твърдение" и нашето е че ако наистина искате да покажете какви лъжци сме можете да го направите в една предизвикана дискусия, но не по форумите... Във вашите редици има доста сериозни хора - футболни историци и статистици, които могат да станат "лице" и глас на всичко това... Въпроса е ЗАЩО ТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ?!!! Питам, 'щот' и на тях лично сме им го задавали въпроса... Защо не искат да излезнат и да кажат... примерно ... "Вие сте лъжци, защото така... така и така...."... В същото време се започва една "скрита" анонимна атака, че видите ли те /т.е. ние/ сме били "лъжци" и "крадци"!!! Е?!!! Сега... кажи ми това ли са ви "сериозните" доводи?!!! Анонимни плюнки по форумите!!!... Така, че като искате от мен или Ангел не "ОБЩИ" приказки... с което донякъде съм съгласен, че ТУК е така... ами кажете на съответните хора, че това, което правим ви дразни и те да излезнат и да ни разобличат бе майна!!! Запитвали ли сте се защо не искат да го направят?!!! Аз мога само да предполагам!!!! Но вие след като сте толкова сигурни, че ние сме "лъжци" и "крадци" на история... какъв по-голям удар срещу нас и победа за пловдиската футболна историография оттова би имало... Нали за това се борите... Е?! Какъв вие проблема не виждам... Ние ще сме там... И уверявам ви тогава няма да има само ОБЩИ приказки... т.е. когато гововрим за нещо наистина сериозно... то предполага и сериозно отношение... а вие щом сте толкова сигурни в твърденията си значи няма проблем да се получи!!!
Изображение

Потребителски аватар
Gillan
Контакти:

Мнениеот Gillan » 16 апр 2009 12:42

На кой му пука за вас, та да участва в някви измислени дискусии за жалката ви клубна история, но имам една идея, може да се съберете интелектуалците и да помислите върху нея, може да се определите като още по - стар отбор от Спортклуб 1926, Велбъжд са основани 1919, доколкото ми е известно, тук даже няма да сте много далеч от истината.Все пак има живи очевидци, които няма нужда толкова разпалено да убеждавате, че всъщност това сте вие.
ВЕРНИ ДО ГРОБ

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 13:28

Gillan
На кой му пука за вас, та да участва в някви измислени дискусии за жалката ви клубна история

Тогава пак ще попитам... :lol: Като не ви пука... какво ви интересува ние Спортклуб ли сме... Парчевич ли сме... Велбъжд ли сме... че освен определения като "лъжци", "крадци" и др. обикаляте и се ровите из търговските регистри :lol: за да вадите решения на Пловдивския съд?!! Нали не ви интересува какви сме и кои сме?!!! :lol: Явно май не е точно така... А колкото до другото...

Gillan
може да се определите като още по - стар отбор от Спортклуб 1926

Хаха... :lol: Аз като ви казвам, че не си правите труда да се запознаете с нещата, които коментирате, 'ма май никой не чува... Сега очаквам terro, да ми зададе същият въпрос след две-три мнения... Ами ако си бяхте направили труда да прочетете щчхте да видите, че има по-стари от Спортклуб формирования на базата, на които е основан Спортклуб... Но въпроса защо не се напъваме да се изкараме възможно по-стари наистина е уместен... И отговоът му е че НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА!!! :lol:

Gillan
Велбъжд са основани 1919, доколкото ми е известно, тук даже няма да сте много далеч от истината.Все пак има живи очевидци, които няма нужда толкова разпалено да убеждавате, че всъщност това сте вие.

Кой-на-какво е бил жив свидетел и на какво не е бил такъв не е толкова май определящо... Ти като не си бил свидетел на събитията, които вие казвате, че се били случили на 12 март 1912-та година и няма нито един документ, че такова събитие изобщо се е случило трябва ли да означава, че това не е истина?!
Изображение

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 16 апр 2009 13:57

Аве как не се уморихте всички в тая тема да повтаряте едно и също, на всичко отгоре ако се разроват архвите на някой по-стари форуми ще се намери развитието на дискусията за в бъдеще време. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 16 апр 2009 14:12

защо железничарите искат да са Спортклуб, само не мога да проумея егати :| ...а Камбуров е добър играч, но чак път толкова да го дигат на балони. да беше станал голмайстор докато играеше в Спартак Плевен или поне да се беше наложил в Гърция, кво ми го кичат с купената титла на ВИС-2???
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Върни се в “Ботев”