terro
Ти не схващаш ли, че това твоето със Спорт клуб е същото, интервюта, тоя казал нещо , ония попитал друго, а хората основали ЖСК не са сред живите, за да ви оборят.
sorcererals
Ебати, как не ви е срам да си приписвате чужда история. Бройте си вашата, след 51-ва. Зачетете "паметта" на затритите клубове(някои много по-успешни от вас) .
Момчета...

Абе то един от форумистите тук го каза само преди няколко поста...

т.е. че се преповтарям и ставало като "сапунен сериал" и когато и да отвориш едно и също!!!
Ами как да не е едно и също бе майна?!

То или не четете внимателно какво си се пише или и аз вече незнам...

Та ако не ви е направило впечатление... от доста време насам аз ви пиша, че НЕ СМЕ НИЕ ТЕЗИ, КОИТО
ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СА ГО ТВЪРДЕЛИ ТОВА /

/ /съжалявам за големите букви... не ги разбирайте като повишаване на тон/.... Странно обаче... никой от вас ТОВА НЕЩО явно не го интересува...

Е!!! Ако бяхте чели така че да разберете това ,което искам да ви кажа щяхте да проумете, че това, което правим с Ангел е на базата на нещата, които са събрани и подредени от хората преди нас... ДА ГИ ПОДРЕДИМ и представим на хората... Е!!! За нас двамата няма абсолютно никакво съмнение относно това, което твърдим, защото ИМАМЕ ОСНОВАТА...
По-скоро е интересно НА БАЗАТА на какво вие правите вашите заключения?!...

'щото донякъде Fallen Angel е прав, че не казвам почти нищо, а си служа повече с някакви недомлъвки... но как да бъде по-различно, когато срещу мен явно има хора, които не само не искат да чуят какво им се говори, но си служат и с определения, за които дори и те самите незнаят защо употребяват!!! Винаги съм казвал, че ако искате сериозна дискусия ще я получите... но вие не искате явно това!!!!