Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 17:14

terro
Ти не схващаш ли, че това твоето със Спорт клуб е същото, интервюта, тоя казал нещо , ония попитал друго, а хората основали ЖСК не са сред живите, за да ви оборят.

sorcererals
Ебати, как не ви е срам да си приписвате чужда история. Бройте си вашата, след 51-ва. Зачетете "паметта" на затритите клубове(някои много по-успешни от вас) .

Момчета... :lol: Абе то един от форумистите тук го каза само преди няколко поста... :lol: т.е. че се преповтарям и ставало като "сапунен сериал" и когато и да отвориш едно и също!!!

Ами как да не е едно и също бе майна?! :lol: То или не четете внимателно какво си се пише или и аз вече незнам... :lol: Та ако не ви е направило впечатление... от доста време насам аз ви пиша, че НЕ СМЕ НИЕ ТЕЗИ, КОИТО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СА ГО ТВЪРДЕЛИ ТОВА / :lol: / /съжалявам за големите букви... не ги разбирайте като повишаване на тон/.... Странно обаче... никой от вас ТОВА НЕЩО явно не го интересува... :D Е!!! Ако бяхте чели така че да разберете това ,което искам да ви кажа щяхте да проумете, че това, което правим с Ангел е на базата на нещата, които са събрани и подредени от хората преди нас... ДА ГИ ПОДРЕДИМ и представим на хората... Е!!! За нас двамата няма абсолютно никакво съмнение относно това, което твърдим, защото ИМАМЕ ОСНОВАТА... :lol:

По-скоро е интересно НА БАЗАТА на какво вие правите вашите заключения?!... :lol: 'щото донякъде Fallen Angel е прав, че не казвам почти нищо, а си служа повече с някакви недомлъвки... но как да бъде по-различно, когато срещу мен явно има хора, които не само не искат да чуят какво им се говори, но си служат и с определения, за които дори и те самите незнаят защо употребяват!!! Винаги съм казвал, че ако искате сериозна дискусия ще я получите... но вие не искате явно това!!!!
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 апр 2009 17:19

Винаги съм казвал, че ако искате сериозна дискусия ще я получите... но вие не искате явно това!!!!

;) са сетиш ти че никой от нас не се вълнува от вашите проблеми ....... :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 17:21

SHYNE
рам нали щеше да вадиш някви факти и аргументи бе ? кво стана ?

Какво точно предвид има... 'щото аз това, което помня е че bene щеше да казва какво стана с Палахмана.... bamze с дядо му - Аспарух Караянев... сорсъра щеше да покаже "крещящите противоречия в локо-пд.ком"... 'ма оттогава ни bene... ни bamze... а сорсъра забрави за "разкритията"... :lol:

Иначе е много лесно да кажеш тоя бил такъв... онзи онакъв... а заедно направили еди-какво си... :lol:

SHYNE
са сетиш ти че никой от нас не се вълнува от вашите проблеми .......

Ами като не ви вълнуват... какво ви интересува ние Спортклуб ли сме... ЖСК ли сме... Велбъжд или каквото е там.... :lol:

А да... сетих се.... вие от една страна си правите "ташак"... :lol: , а от друга сте борци за справедливост относно футболната история на града ни!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 апр 2009 17:26

Ами като не ви вълнуват... какво ви интересува ние Спортклуб ли сме... ЖСК ли сме... Велбъжд или каквото е там.... :lol:

верно е че не ме интересува какви сте ,просто ти такава реклама направи че няма как да не иска човек да се запознае с труда ви ( тука не се базикам ) .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Gillan
Контакти:

Мнениеот Gillan » 15 апр 2009 17:29

Вашата история е ясна и нас не ни вълнува, но искрено се забавляваме на вашите клоунски номера да я пренапишете.Знаем, че сте царе на интерпретациите, но все пак не вярвахме, че фантазията ви е чак толкова развинтена.Лошо няма, продължавайте да творите, ние ще четем и ще се смеем от все сърце. :lol:
ВЕРНИ ДО ГРОБ

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 15 апр 2009 17:37

рама
Ако бяхте чели така че да разберете това ,което искам да ви кажа щяхте да проумете, че това, което правим с Ангел е на базата на нещата, които са събрани и подредени от хората преди нас... ДА ГИ ПОДРЕДИМ и представим на хората...

Ем, че кои са тези, които го твърдят?! Ако се самоопределят като локомотивци значи пак сте ВИЕ (в случая няма как да се избегне общия знаменател) ?! :D

И недей се сърди на хората, че не приемат с лека ръка вашите теории (като изключим вашите си среди). Сам се сещаш, че когато вземеш да променяш история от преди 50-60 години винаги има нещо странно и подозрително. Вие по този начин променяте естествения ход на събитията. И когато те питам защо естествения ход на събитията е такъв, ти ми излизаш с няква "конспирация" (много ги обичате :D). А и колкото и да разлиствате старите вестници, говорите с хора от онова време, някой неща много трудно биха се разгадали от дистанцията на времето, или поне аз така си мисля. ;)

Ама то така или иначе нещо е модно в последно време, то не бяха Левски 1911, ЦСКА АС 23, само ние изоставаме. Ама знае ли човек може на някой таван да изнамерим жълто-черната библия. 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 17:42

Gillan
Вашата история е ясна и нас не ни вълнува, но искрено се забавляваме на вашите клоунски номера да я пренапишете.Знаем, че сте царе на интерпретациите, но все пак не вярвахме, че фантазията ви е чак толкова развинтена.Лошо няма, продължавайте да творите, ние ще четем и ще се смеем от все сърце.

Ами наистина искрено се надявам след като си убеден, че това ще е нещо, което ще те разсмее да го прочетеш... пъ' след това ако ти е смешно смей се... Въпроса е че ще има НАИСТИНА НЕЩО на базата на което можеш да кажеш, че авторите на това нещо са "лъжци" или "крадци"... ама хубаво ще е да кажеш и защо и къде точно лъжат... 'щото нали се сещаш колко е глупаво сега да твърдиш нещо за което незнаеш дали е истина или пък не?! т.е. незнаеш абсолютно нищо... Т'ва е все едно да предстои излизането на пазара на даден продукт, а ти без да си го видял и да знаеш за какво става въпрос само по името му да кажеш, че не става... Ама т'ва яде ли се... пие ли се... облича ли се?!!! :lol:

silver_bg
И недей се сърди на хората, че не приемат с лека ръка вашите теории (като изключим вашите си среди).

Изобщо не се сърдя... :lol: Абсолютно нормално е... наистина... Единственото нещо, което не приемам е точно това, че се сипят абсолютно необосновани определения, които обаче никой не иска да защити... Само това е... Всичко друго си е съвсем в реда на нещата и е разбираемо!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 17:50

Да не каже някой че съм го пропуснал това... :lol:

silver_bg
Ем, че кои са тези, които го твърдят?! Ако се самоопределят като локомотивци значи пак сте ВИЕ (в случая няма как да се избегне общия знаменател) ?!

Ами ако не смятаха днешният Локомотив Пловдив за приемник на своя клуб, а оттам и историята му отпреди 1949-та година за такава - като каквато би трябвало да бъде... То нали тогава щяхте с право да ни наричате "лъжци" и "крадци", а ние нямаше да имаме никакво основание за нашите твърдения!!! :lol: Не забравяй, че не са само твърденията... Не случайно сме отделили 11 000 статии и документи освен видео и аудио интервютата!!! :lol: Не за друго... ами щото се появи у terro едно такова съмнение!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 17:55

Пичове,
:lol: знам, че съм ви бил супер неприятен и досаден днес, но искам да ви кажа, че си прекарах така както отдавна не бях... по форумите имам предвид... :lol: Добре се получи :lol: ...
Айде засега... Ако имам време и още не сте ме "изгонили" :lol: по-късно или по нататък може пак да се "поджавкаме"... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 15 апр 2009 22:53

Рам, ти си по голям демагог от комунистите бе. :D :lol:
Какво точно чакаш да ти извадя като цитати. Вие сте го публикували, хората четат и тълкуват. Това , че не приемат вашите тълкувания, нали разбираш, че не е по наша вина. Или и за това жълтите са виновни? :mrgreen:
Айде със здраве и чакам книгата ви.

П.С. Ще се опиташ ли да ми отговориш на въпросите или ще ги подминеш "тактично"? 8-)

Върни се в “Ботев”