Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 15:50

plovdivram написа:Fallen_Angel
Не, не си ме разбрал, но за теб това е нормално

Възможно е... :lol: Но палитрата на "осторумието" ви толкова голяма, че то човек се чуди от коя страна на "дъгата" да гледа! :lol:

Ако ти идва трудничко - недей влиза тук, ще те разберем :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 15:53

Fallen_Angel
Ако ти идва трудничко - недей влиза тук, ще те разберем

А на вас ако дискусията не ви харесва можете да изтриете... :lol: И друг път ... и в други форуми сте го правили!!! :lol: И ние ще ви разберем!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Gillan
Контакти:

Мнениеот Gillan » 15 апр 2009 15:57

Направило ли е впечатление на някого, че всички "истински"локомотивци са все кореняк пловдивчани / поне 10 - то коляно/, остави това, ами и все на "центъра"живеят. :lol:
Няма по - голяма селания.Не стига, че са централни граждани, но са все интелектуалци.
Това е второто задължително условие, за да си истински локо- фен. :lol:
ВЕРНИ ДО ГРОБ

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 15 апр 2009 15:58

plovdivram написа: а родът ми е част Пловдив повече от 100 години, 60 от които в центъра му!!! Така че много добре знам какво представлява истинският ПЛОВДИВЧАНИН!!! ;)

Ти вкара истинския пловдивчанин в някакви граници - границите на центъра....Начо Културата (лека му пръст), един от вашите култови фенове например е роден в Асеновград, но мога да твърдя, че е ПО-ИСТИНСКИ ПЛОВДИВЧАНИН от доста хора живеещи в центъра!
Спорт клуб пък доколкото разбирам е клуб на хората от източната част на Пловдив, та къде се грабна ти от центъра на изток да ходиш, я си стой при ИСТИНСКИТЕ ПЛОВДИВЧАНИ!:))))
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 15 апр 2009 15:59

plovdivram
Казваш, че баща ти е бил футболист на локо пловдив.
Имам един приятел, който също беше футболист на локо пловдив. От последният отбор на локо пловдив. Знаеш ли, какво е казал Херо, когато на вашия стадион заварил футболистите на локо?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 16:12

Gillan
Направило ли е впечатление на някого, че всички "истински"локомотивци са все кореняк пловдивчани / поне 10 - то коляно/, остави това, ами и все на "центъра"живеят.
Няма по - голяма селания.Не стига, че са централни граждани, но са все интелектуалци.
Това е второто задължително условие, за да си истински локо- фен.

Добро попадение... :lol: Обаче типично по "жълт" маниер не на място, което показва, че не отново не следите дискусията, а се вклювате колкото ей така да си направите поредния "ташак"... :lol: Ама пък вие нали сте по "ташаците"!!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 16:13

plovdivram написа:Gillan
Направило ли е впечатление на някого, че всички "истински"локомотивци са все кореняк пловдивчани / поне 10 - то коляно/, остави това, ами и все на "центъра"живеят.
Това е второто задължително условие, за да си истински локо- фен.

Добро попадение... :lol: Обаче типично по "жълт" маниер не на място, което показва, че не отново не следите дискусията, а се вклювате колкото ей така да си направите поредния "ташак"... :lol: Ама пък вие нали сте по "ташаците"!!!! :lol:

Като гледам колко често ползваш тази дума - май си нямаш, а?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 апр 2009 16:13

plovdivram
Имам един приятел, който също беше футболист на локо пловдив. От последният отбор на локо пловдив. Знаеш ли, какво е казал Херо, когато на вашия стадион заварил футболистите на локо?

Aз не знам кажи,че ми стана много любопитно :) :roll:

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 15 апр 2009 16:20

samobotev написа:
plovdivram

Aз не знам кажи,че ми стана много любопитно :) :roll:

Аз знам, но питам plovdivram, нали много знае. Може би сега търси между хилядите страници на историята на локо пловдив. Между другото, толкова голяма история не могат да напишат дори феновете на "Реал" (Мадрид) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Gillan
Контакти:

Мнениеот Gillan » 15 апр 2009 16:21

Напротив, господин централен гражданино, направих си труда да изчета дискусията от първата страница, но все още не ми е ясно за странната ви трансформация от Спортклуб.
Естествено за теб ще бъде твърде сложно да копираш целия този титаничен труд от 11000 статии и да бъдеш така любезен да ни запознаеш с него, но все пак аз лично ще ти бъда изключително благодарен ако ме просветлиш/прощавай невежеството ми/ с прости думи , ако е възможно с няколко изречения, как точно стана това ваше обединение и какво ти дава основание да считаш, че Спортклуб е всъщност вашия така да се каже праотец.
ВЕРНИ ДО ГРОБ

Върни се в “Ботев”