Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Leooo
- Контакти:
Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев
Хаххахах какво критерийй ??? Много и пука на държвата , колко фенове ходят по мачовете 

[center]
[/center]

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Milcho1987 написа:Приятелю някаде да съм написал,че Узунов е ходил да иска пари за Ботев...НЕ.Казах Пловдивския футбол.В това число влиза и Ботев,да.
Той човека много добре ви го каза.Вместо да се радвате,че дават по милион,вие пак плюете.Вместо да кажете евала,дано залегне това и в бюджета на общината и всяка година влизат малко свежи пари в Пловдивските отбори,ви е казвате ама що на нас толкова (при положение,че не сте ощетени с нищо)...аз тук мога да попитам,към днешна дата вие с какво сте заслужили и толкова.Не искам да се заяждам с никой.Един отбор си отива (Марица),защото нямат 40-50 000 лв за да продължат да съществуват,а вие които играете на едно и също ниво заедно с тях не сте доволни,че ви дават 1 000 000,колкото и на Локо.Жалки сте.А общината може да се стегне и да помогне малко на Марица,а и на Спартак.
Гледайте малко реално на нещата (тъй като този милион ви го дават единствено и само заради нас,за да не сте ощетени и да подскачате като ощипани моми) и престанете с тази злоба,излагате се вече.
Всичко добро ви пожелавам.
Абе момък , влез първо и прочети вашата тема пък тогава обяснявай кой злобеел и кой колко искал!
Alternative написа:stioks написа:Всичко хубаво, но Ботев има ли проект за стадион Христо Ботев? Как ще се харчат парите, за какво?
Много бързаш."Проект" е доста силна дума,все едно ще правим нов стадион за 1 милион,което е невъзможно.
1 милион не са малко пари.Но има ли идея в какво ще се инвестират: подмяна на терена, седалки, осветление.Защото за всякакви инвестиции трябва да има план все пак.Това питам.
Аз също не виждам нищо лошо, само че искам да попитам къде са инвестициите на коко? Пет реда седалки и две три (непоставени) лампи ли е?
- емо73канар
- Контакти:
Ако държавата ги дава тези пари ,по добре да даде още 20 000 000,и да оправи стадион Пловдив.
п.п.г-н Борисов,ако искате да имате успех на следващите президетски и парламентарни избори оправете стадион Пловдив.
п.п.г-н Борисов,ако искате да имате успех на следващите президетски и парламентарни избори оправете стадион Пловдив.
- Пловдив1926
- Контакти:
teruns написа:Аз също не виждам нищо лошо, само че искам да попитам къде са инвестициите на коко? Пет реда седалки и две три (непоставени) лампи ли е?
Уефа имат изискване за ширината на редовете на които се поставят седалките. Нито вашия нито нашия отговаряха на тези изисквания. За това преди време ви се наля бетон на трибуната ако си спомняш, не щото някой се е чудил какво да прави едни кубици цимент. Нашите бяха малко по-тесни дори и се наложи разширяване. За това новата трибуна се дигна с около метър и се даде назад. На тази снимка се вижда. Тонове бетон, нова ограда и тн което глътна страшно много пари. Освен това се направиха и нови входове на стадиона със стълбища, парапети там и тн.

Отделно цялата сграда със съблекални, сауни, зали и тн. претърпя основен ремонт от плочките до тавана. Преди падаше мазилка от стените, сега е като на Юнайтед съблекалнята.
Така, че въобще не са пет реда седалки и 3 непоставени лампи инвестициите на Коко.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
BultraStyle написа:Чакайте първо да мине гласуването и тогава си правете сметките . На 100 % съм сигурен ,че вота няма да мине както трябва и нито ние ,нито Локото ще вземат каквито и да било пари .
Да, и аз мисля, че трудно ще мине през общината. Да не стане- държавата дава, общината не дава. Малко като предизборен трик. Дано да мине все пак.
4е на кои му пука за локо?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Не натискайте ТУК!
- PLOVDIV PEE 1912
Абе и на мен ми стана чудно....