Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев

Мнениеот Leooo » 06 яну 2011 00:38

Хаххахах какво критерийй ??? Много и пука на държвата , колко фенове ходят по мачовете ;)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 яну 2011 00:45

Milcho1987 написа:Приятелю някаде да съм написал,че Узунов е ходил да иска пари за Ботев...НЕ.Казах Пловдивския футбол.В това число влиза и Ботев,да.
Той човека много добре ви го каза.Вместо да се радвате,че дават по милион,вие пак плюете.Вместо да кажете евала,дано залегне това и в бюджета на общината и всяка година влизат малко свежи пари в Пловдивските отбори,ви е казвате ама що на нас толкова (при положение,че не сте ощетени с нищо)...аз тук мога да попитам,към днешна дата вие с какво сте заслужили и толкова.Не искам да се заяждам с никой.Един отбор си отива (Марица),защото нямат 40-50 000 лв за да продължат да съществуват,а вие които играете на едно и също ниво заедно с тях не сте доволни,че ви дават 1 000 000,колкото и на Локо.Жалки сте.А общината може да се стегне и да помогне малко на Марица,а и на Спартак.
Гледайте малко реално на нещата (тъй като този милион ви го дават единствено и само заради нас,за да не сте ощетени и да подскачате като ощипани моми) и престанете с тази злоба,излагате се вече.
Всичко добро ви пожелавам.

Абе момък , влез първо и прочети вашата тема пък тогава обяснявай кой злобеел и кой колко искал!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 06 яну 2011 01:33

Alternative написа:
stioks написа:Всичко хубаво, но Ботев има ли проект за стадион Христо Ботев? Как ще се харчат парите, за какво?

Много бързаш. ;) "Проект" е доста силна дума,все едно ще правим нов стадион за 1 милион,което е невъзможно.

1 милион не са малко пари.Но има ли идея в какво ще се инвестират: подмяна на терена, седалки, осветление.Защото за всякакви инвестиции трябва да има план все пак.Това питам.

teruns
Контакти:

Мнениеот teruns » 06 яну 2011 08:31

Аз също не виждам нищо лошо, само че искам да попитам къде са инвестициите на коко? Пет реда седалки и две три (непоставени) лампи ли е?

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 06 яну 2011 08:56

Ако държавата ги дава тези пари ,по добре да даде още 20 000 000,и да оправи стадион Пловдив.
п.п.г-н Борисов,ако искате да имате успех на следващите президетски и парламентарни избори оправете стадион Пловдив.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 яну 2011 09:13

teruns написа:Аз също не виждам нищо лошо, само че искам да попитам къде са инвестициите на коко? Пет реда седалки и две три (непоставени) лампи ли е?

Уефа имат изискване за ширината на редовете на които се поставят седалките. Нито вашия нито нашия отговаряха на тези изисквания. За това преди време ви се наля бетон на трибуната ако си спомняш, не щото някой се е чудил какво да прави едни кубици цимент. Нашите бяха малко по-тесни дори и се наложи разширяване. За това новата трибуна се дигна с около метър и се даде назад. На тази снимка се вижда. Тонове бетон, нова ограда и тн което глътна страшно много пари. Освен това се направиха и нови входове на стадиона със стълбища, парапети там и тн.

Изображение

Отделно цялата сграда със съблекални, сауни, зали и тн. претърпя основен ремонт от плочките до тавана. Преди падаше мазилка от стените, сега е като на Юнайтед съблекалнята.

Така, че въобще не са пет реда седалки и 3 непоставени лампи инвестициите на Коко.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kofko
Контакти:

Мнениеот kofko » 06 яну 2011 14:10

BultraStyle написа:Чакайте първо да мине гласуването и тогава си правете сметките . На 100 % съм сигурен ,че вота няма да мине както трябва и нито ние ,нито Локото ще вземат каквито и да било пари .

Да, и аз мисля, че трудно ще мине през общината. Да не стане- държавата дава, общината не дава. Малко като предизборен трик. Дано да мине все пак.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 06 яну 2011 17:11

4е на кои му пука за локо?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 яну 2011 18:32

Абе и на мен ми стана чудно....

Върни се в “Ботев”