Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев
кво ме е-е на кой друг дават.важно е ние да оползотворим нашия милион както трябва а другите ако ще и да ги изпият ми е се тая.ботев се нуждае от много пари за това което мечтаем така че добре са дошли тия пари.нямам идея за кво ще стигнат ама да ги прашат.
-
- Контакти:
Аз немога да ви разбера защо пак злобеете."На Ботев трябвало толкова,а пък другите да делят останалото,щото Ботев еди кво си".Някой от Ботев мръднал ли си е пръста за тези пари или Наско Узунов ходи да води преговори в общината...и то не само за Локомотив,а за Пловдивския футбол като цяло.Вместо да се радвате,че ще ви дойдат свежи пари в клуба,вие пак на Локо трябваше по-малко.Еми такива сте вия...
- Jeff Ament
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ботев е най популярния футболен клуб в Пловдив .Може би над 80% от футболните симпатизанти са му фенове.Моите уважения към другите пловдивски клубове ,но просто няма база за сравнение с Ботев.Все пак мисля ,че това са само приказки от страна на областния..
Разбира се.Фактите говорят.

Ботев Пловдив
пъти шампион на България - 1929, 1967
2 пъти вицешампион - 1963, 1986
12 бронзов медалист - 1930 (3 място), 1943 (3 място), 1957, 1961, 1981, 1983, 1985, 1987, 1988, 1993, 1994, 1995
2 пъти носител на Националната купа - 1962, 1981
8 пъти финалист за Националната купа - 1947, 1956, 1963, 1964, 1984, 1991, 1993, 1995
Носител на Балканската клубна купа - 1972
Носител на "Купа Тримонциум" - 1943, 1984, 1987, 1989
Градски първенец на Пловдив - 1926, 1927, 1928, 1929, 1930, 1936, 1939
Областен Първенец - 1926, 1936, 1945, 194
Локо Пловдив
Шампион на България (2004)
Носител на Суперкупата на България (2004)
Носител на Купата на Съветската армия (1983)
Вицешампион (1973)
Бронзов медалист Държавното първенство (1941,1969 , 1974 , 1992, 2005)
Финалист за Националната купа (1940 , 1942 ,1948, 1960, 1971, 1982)
Първенец на Южнобългарската футболна дивизия (1941)
Албена Къп (2006)
Спартак Пловдив също имат успехи.Преди време дербито на Пловдив е било Ботев-Спартак.
Марица винаги са били донор на пловдивските,както и някои софийски клубове.
12 март 1912 г.

Milcho1987 написа:Аз немога да ви разбера защо пак злобеете."На Ботев трябвало толкова,а пък другите да делят останалото,щото Ботев еди кво си".Някой от Ботев мръднал ли си е пръста за тези пари или Наско Узунов ходи да води преговори в общината...и то не само за Локомотив,а за Пловдивския футбол като цяло.Вместо да се радвате,че ще ви дойдат свежи пари в клуба,вие пак на Локо трябваше по-малко.Еми такива сте вия...
Абе братле като неси наясно не говори само пласмосовия ли е ходил в общината? И как го виждаш да иска пари и за Ботев та той не яде жълтъка на яйцето защото е жълто пари за Ботев щял да иска

1912 написа:Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев,а в същото време дава 1 милион и за стадион Локомотив.
Не съм доволен,защото ако критерия е броя на феновете на даден отбор и изобщо тези които ходят на стадиона,по-голямата част от парите трябваше да бъде пренасочени към стадион Ботев,а другите да се разпределят между марица,локо и спартак.
++++++1

Всичко хубаво, но Ботев има ли проект за стадион Христо Ботев? Как ще се харчат парите, за какво?
- Alternative
- Контакти:
stioks написа:Всичко хубаво, но Ботев има ли проект за стадион Христо Ботев? Как ще се харчат парите, за какво?
Много бързаш.

браво нека да дават.сега да кажа 4е сам краино разо4арован от пове4ето мнения.по ва6ата логога локото може да кажат ботев са в в група и са аматиори сега ния представяме града в профисионалния футбол и то да си признаем не ло6о.с тая умраза и с тея писания до никаде няма да стигнем.сега по един догодина дано са по 2 се молете а не за6то биле по равно
- Alternative
- Контакти:
lud написа:браво нека да дават.сега да кажа 4е сам краино разо4арован от пове4ето мнения.по ва6ата логога локото може да кажат ботев са в в група и са аматиори сега ния представяме града в профисионалния футбол и то да си признаем не ло6о.с тая умраза и с тея писания до никаде няма да стигнем.сега по един догодина дано са по 2 се молете а не за6то биле по равно

-
- Контакти:
Приятелю някаде да съм написал,че Узунов е ходил да иска пари за Ботев...НЕ.Казах Пловдивския футбол.В това число влиза и Ботев,да.
Той човека много добре ви го каза.Вместо да се радвате,че дават по милион,вие пак плюете.Вместо да кажете евала,дано залегне това и в бюджета на общината и всяка година влизат малко свежи пари в Пловдивските отбори,ви е казвате ама що на нас толкова (при положение,че не сте ощетени с нищо)...аз тук мога да попитам,към днешна дата вие с какво сте заслужили и толкова.Не искам да се заяждам с никой.Един отбор си отива (Марица),защото нямат 40-50 000 лв за да продължат да съществуват,а вие които играете на едно и също ниво заедно с тях не сте доволни,че ви дават 1 000 000,колкото и на Локо.Жалки сте.А общината може да се стегне и да помогне малко на Марица,а и на Спартак.
Гледайте малко реално на нещата (тъй като този милион ви го дават единствено и само заради нас,за да не сте ощетени и да подскачате като ощипани моми) и престанете с тази злоба,излагате се вече.
Всичко добро ви пожелавам.
Той човека много добре ви го каза.Вместо да се радвате,че дават по милион,вие пак плюете.Вместо да кажете евала,дано залегне това и в бюджета на общината и всяка година влизат малко свежи пари в Пловдивските отбори,ви е казвате ама що на нас толкова (при положение,че не сте ощетени с нищо)...аз тук мога да попитам,към днешна дата вие с какво сте заслужили и толкова.Не искам да се заяждам с никой.Един отбор си отива (Марица),защото нямат 40-50 000 лв за да продължат да съществуват,а вие които играете на едно и също ниво заедно с тях не сте доволни,че ви дават 1 000 000,колкото и на Локо.Жалки сте.А общината може да се стегне и да помогне малко на Марица,а и на Спартак.
Гледайте малко реално на нещата (тъй като този милион ви го дават единствено и само заради нас,за да не сте ощетени и да подскачате като ощипани моми) и престанете с тази злоба,излагате се вече.
Всичко добро ви пожелавам.