Играч на полусезона за Ботев и статистика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой, според вас, е "Играч на полусезона" в Ботев?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Играч на полусезона за Ботев и статистика

Мнениеот plovdivchanina » 06 дек 2010 21:38

Аз бих отличил Владо Байрев, Ангел Рахов, Митко Байрев, Васко Гуджев, Илиан Христов и естествено Наско Курдов.
Изображение

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 06 дек 2010 22:54

Georgiev11 написа:аз гласувах за вратарчето ,щото няма глласове

И аз гласувах за него но не щото няма гласове а защото Илийката ни взе поне 6 мача
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 07 дек 2010 08:45

+1,Карлито подкрепям те напълно,след колебливото начало Илйиката беше невероятен и наистина ни измъкна в доста мачове.

bultrasbpd
Контакти:

Мнениеот bultrasbpd » 07 дек 2010 17:43

sir George написа:
optimista написа:гласувам за васко гуджев, харесва ми хъса в това момче и това че е млад, не се откроява много на терена но върши много работа

Върши много работа и смятам,че точно с това се откроява!Раздава се всеки мач и си личи ,че играе с хъс и настроение!Аз гласувах за него!ВАСКО,АКО ЧЕТЕШ МИ ПИШИ НА ЛИЧНО,ЗАЩОТО ТИ ИСКАМ ФЛАНЕЛКАТА! ;)

Относно мненията за Ангел Рахов се чудя ,как може да го наречете железен?!Това е все едно да кажем,че Васко Василев е най-добрият!Съгласен съм,че стълба е колоритна личност и голям ботевист,но смятам ,че чист шпагат ще направи веднъж от 20 опита!
За Рахов мога само да кажа,че много ама много ми пили нервите!За мен той няма психика за централен бранител.Има моментни проблясъци ,но просто усещам паника в действията му!Смятам,че е най-спорният титуляр!Дано вторият полусезон ме оправдае!

А ВЕ ЧОВЕЧЕ ТИ КОЙ ОТБОР СИ ГЛЕДАЛ ТАЗИ ЕСЕН?????РАХОВ И БАЙРЕВ РАЗБИРА СЕ СА НЕПОКЛАТИМИ В ЗАЩИТАТА НИ.....ПОНЕ В МАЧОВЕТЕ ДО ТУК!
ИНАЧЕ В АНКЕТАТА ГЛАСУВАХ ТОЧНО ЗА АНГЕЛ РАХОВ...БАКАЛОВ УДАРИ ДЕСЕТКАТА С НЕГО!
ЕСТЕСТВЕНО БЕЗПОРЕН НОМЕР 1 ЗА СЕЗОНА Е НАСКО КУРДОВ,НО ТОЯ ФЕНОМЕН Е ИЗВЪН ВСЯКАКВИ КЛАСАЦИИ ПОНЕ ЗА ГРУПАТА,В КОЯТО ИГРАЕМ!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 дек 2010 18:36

По-интересно ще е Модът да махне Курдов от анкетата и да видим кой е най-полезният ни играч след Наско.Иначе така направена анкетата е безмислена.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 07 дек 2010 20:41

С толкова вкарани голове Курдов няма как да не е играч на полусезона.

Има ли възможност да се пуска анкета след всеки мач в която да са включени всички играчи играли поне 30 минути и да има възможност за избор на 1, 2, 3, 4 или 5 точки. Ако е възможно тогава ще се получи по-точна картина на оценката на феновете.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 дек 2010 22:27

Шврнц Тпрунков написа:
Abbiati написа:Изборът е само един! Nо.25!!!

Несъмнено Наско се откроява, но за мен, лично, Митко Байрев е човекът, който прави много от добрите неща в нашия отбор. Доказателството е злополучния мач с Димитровград за Купата, в който мач Митко се включи второто полувреме и тогава бяхме на ръба да ги бием, още преди рулетката на дузпите. Митко носеше градивната игра на отбора ни до появата на Манчев на раменете си, а и, според мен, той ще стане поредния магьосник с топка в нашия отбор.

Аз пък си мисля че именно Митко е човекът който най-малко се отличаваше. Това е мое мнение, но се обзалагам че в А група това момче няма да играе. От тобора виждам един Гуджев и Владо Байрев които могат да израстнат до качествени играчи за А група, както и млади надежди като Илянчо.

Специално за анкетата мисля че Наско Курдов трябва да се изкара защото несъмнено той е Човекът На Сезона и е бесмислено да сседи там :)

А иначе
Вратар: Божечко :D
Защитник: Владо Байрев
Халф: Васко Гуджев
Нападтел: Илян Христов

Играч на сезона: Курдов!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”