Мнениеот ntodorov » 24 ное 2010 10:27
Аз гласувах за парти на стадиона. Тези два отбора имат сходни съдби и трябва да докажат на цяла България, че мястото им не е във В група...За жалост един от двата отбора НЯМА да влезе в Б група догодина, защото регламента е уродлив. В същото време някой тим с име, като Мечкарево, Мутрево или тем подобни ще влезе безпрепятствено в Б група, защото е пръв в своя регион сред компанията на тимове, като Глиган, Гигант, Скрита сила и прочие. Аз съм твърдо за плейофи между вторите отбори в различните В групи. Това трябва да се случи иначе един от двата гранда във В групите ще трябва да играе още един сезон сред тясната и беззъба В група. Как да е иначе след, като и Ботев и Нефтохимик си громят без зор с по три-четери парцала на мач.
Желая шоу на Лазур. Аз ще съм там и ще поддържам Нефтохимик 1986. Ботев е уважаван от мен тим от 80-те години, но съм си бургаски фен. Няма значение кой ще победи - дано има сила, която да отреди място и на двата отбора в Б група. Отборите ни не са за аматьорския футбол.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.