child in time написа:За съжаление лумпенноста на някои хора и замъгленото им съзнание вместо да помагат на Ботев ПД все пове4е му пре4ат! И тук за съжаление Селския няма никаква вина! Грешките идват изцяло от феновете на Ботев ( ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ) ! С какво "помогнаха" последните събития:
1. Ботев бе наказан с финансови санкции за хвърлените предмети!
2. Ботев бе наказан с 2 ма4а лишаване от до макинство!
3. Селянина си го премести в другия крачол!
4 .Страданията на феновете на Ботев станаха с едно пове4е!
И какво стана тя господа фенове вместо да помогнете на и без друго закъсалия Ботев вие още повече го дърпате надолу!
Не господа не това е начина да помогнете на любимия клуб!
Аз съм Локомотивец но ми е доста не приятно че вместо Пловдивските отбори да се борят за призови места , те треперят да не изпаднат! И като за капак отнасят санкции заради нечия глупост и погрешна философия!
Помогнете на ФК Ботев не му "помагаите"!
Като не си фен на Ботев не се обаждай,ако обичаш както и всички други фенове на други отбори.Ние си знаем кво ни е и какво да правим.В момента сме трагедия,ама голяма трагедия.Предпочитаме да докараме глоби на селския,да ни извадят админастративно.Може да не се махне селския дори и след тва,но предпочитаме да ни извадят така от колкото да си изпаднем ей така с игра и да им берем срамотиите на онея леката които цапат екипа на Ботев Пд.