Ботев Пд-два мача лишаване от домакинство!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itelim
Контакти:

Re: Ботев Пд-два мача лишаване от домакинство!

Мнениеот itelim » 17 мар 2009 22:48

selby1912 написа:Имайки в предвит,че на следващо провинение ще ни извадят от групата,мисля,още след 2-та мача наказание ще взимаме мерки,ще мятаме бомби и т.н.!Дано БФС и комисията,която отговаря за това да си държи на думата!

А ако ви лепнат едно наказание без публика до края на сезона? Вие аут, а Селския в ложата. Този вариант не бива да се изключва.

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 17 мар 2009 22:53

Сами сте си виновни.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 17 мар 2009 22:56

предметът е паднал извън терена
и е влязъл в съприкосновение със
служебно или длъжностно лице,
рез. съдия, лекар, журналист и пр.
Състезание при закрити врати за 2
срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева

Точно по правилника са ни наказали.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 мар 2009 01:48

За съжаление лумпенноста на някои хора и замъгленото им съзнание вместо да помагат на Ботев ПД все пове4е му пре4ат! И тук за съжаление Селския няма никаква вина! Грешките идват изцяло от феновете на Ботев ( ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ) ! С какво "помогнаха" последните събития:
1. Ботев бе наказан с финансови санкции за хвърлените предмети!
2. Ботев бе наказан с 2 ма4а лишаване от до макинство!
3. Селянина си го премести в другия крачол!
4 .Страданията на феновете на Ботев станаха с едно пове4е!
И какво стана тя господа фенове вместо да помогнете на и без друго закъсалия Ботев вие още повече го дърпате надолу!
Не господа не това е начина да помогнете на любимия клуб!
Аз съм Локомотивец но ми е доста не приятно че вместо Пловдивските отбори да се борят за призови места , те треперят да не изпаднат! И като за капак отнасят санкции заради нечия глупост и погрешна философия!
Помогнете на ФК Ботев не му "помагаите"!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 мар 2009 06:16

Според мен стратегията е много правилна.Глоби и привличане на общественото внимание,всъщност това е единственото което може да направи публиката на стадиона.Няма да загубим кой знае колко ,като не гледаме нашия "галактикос".
Цялото общество трябва да разбере ,че ние ботевистите няма да се предадем.
СЕЛСКИ УМРИ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 мар 2009 10:28

По-добре В група от унижения от знайни и незнайни селски отбори със Сельо начело.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 18 мар 2009 15:32

child in time написа:За съжаление лумпенноста на някои хора и замъгленото им съзнание вместо да помагат на Ботев ПД все пове4е му пре4ат! И тук за съжаление Селския няма никаква вина! Грешките идват изцяло от феновете на Ботев ( ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ) ! С какво "помогнаха" последните събития:
И какво стана тя господа фенове вместо да помогнете на и без друго закъсалия Ботев вие още повече го дърпате надолу!
Аз съм Локомотивец но ми е доста не приятно че вместо Пловдивските отбори да се борят за призови места , те треперят да не изпаднат! И като за капак отнасят санкции заради нечия глупост и погрешна философия!

Като не си фен на Ботев не се обаждай,ако обичаш както и всички други фенове на други отбори.Ние си знаем кво ни е и какво да правим.В момента сме трагедия,ама голяма трагедия.Предпочитаме да докараме глоби на селския,да ни извадят админастративно.Може да не се махне селския дори и след тва,но предпочитаме да ни извадят така от колкото да си изпаднем ей така с игра и да им берем срамотиите на онея леката които цапат екипа на Ботев Пд.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 мар 2009 23:41

Dexter Lord написа:
child in time написа:За съжаление лумпенноста на някои хора и замъгленото им съзнание вместо да помагат на Ботев ПД все пове4е му пре4ат! И тук за съжаление Селския няма никаква вина! Грешките идват изцяло от феновете на Ботев ( ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ) ! С какво "помогнаха" последните събития:

Като не си фен на Ботев не се обаждай,ако обичаш както и всички други фенове на други отбори.Ние си знаем кво ни е и какво да правим.В момента сме трагедия,ама голяма трагедия.Предпочитаме да докараме глоби на селския,да ни извадят админастративно.Може да не се махне селския дори и след тва,но предпочитаме да ни извадят така от колкото да си изпаднем ей така с игра и да им берем срамотиите на онея леката които цапат екипа на Ботев Пд.

Жалко , мисленето на дребно никога никому не е помогнало! Ботев е легнда и каквито и тъпи говеда да са го управлявали вие феновете сте били истинското му лице! Успех в първенството Селянина е временен подлизурко , Ботев е вечен! Пловдив с 4 отбора в А група ОЛЕ!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 мар 2009 23:46

child in time написа:Жалко , мисленето на дребно никога никому не е помогнало! Ботев е легнда и каквито и тъпи говеда да са го управлявали вие феновете сте били истинското му лице! Успех в първенството Селянина е временен подлизурко , Ботев е вечен! Пловдив с 4 отбора в А група ОЛЕ!

Дано му се задава края... на Неградския тъпунгер прозд...

Върни се в “Ботев”