Е аз ,като мазут естествено залагам на Нафтата.
Ние сме настроени за нещо невиждано по трибуните на мач в Бургас.
Предполагам,че по-време на мача в Долно Езерово ще трябва да ходят с уреди за виждане в зелено-бяло-жълто-черна мъгла......
А и нещо друго....всъщност може и да "гостуваме."..в Несебър на този ден!!!!????
Както и да е . Очакваме с нетърпение мача!
Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нефтохимик-Ботев
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
plamenski написа:Е аз ,като мазут естествено залагам на Нафтата.
Ние сме настроени за нещо невиждано по трибуните на мач в Бургас.
Предполагам,че по-време на мача в Долно Езерово ще трябва да ходят с уреди за виждане в зелено-бяло-жълто-черна мъгла......
А и нещо друго....всъщност може и да "гостуваме."..в Несебър на този ден!!!!????
Както и да е . Очакваме с нетърпение мача!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- options_1912
- Контакти:
Някой ще може ли да ми каже къде се записва точно ?? Защото до сега се записват при Божо ам не съм ходил да се записвам от канцерлариите .. който се навие.. да се видим в сряда на стадиона към обяд..

иначе канцелариите са зад залата 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Ето,че дойде време и за този така чакан мач
Мач между два от най-истинските български отбори,които станах жертва на безумията на 2 малоумника,по ирония на съдбата носещи името Димитър.Мача все пак е без значение,тъй като вече сте в Б група,по-скоро е интересно от гледна точка на директния сблъсък,а и какво ще се случи по трибуните.Да си пожелаем един истински футболен празник на терена и на трибуните и да поакжем,че за един голям мач не е нужно да си в А група 

Oпределено ще стане доста добър и интересен мач. Дано само да няма никакви ексцесии ,щото честно казано стадиона е много зле... за В група да , но при положение че ние ще сме 1000+ и вие малко повече , не виждам как ще се поберем
поне ще се позабавляваме..

Не знам дали темата за наш домакински мач трябва да е във форума на Ботев, но хората от Гонг са си действали винаги избирателно и си носят последствията. Не, че Ботев не заслужават да си имат място тук много повече от половината "А" група, но за други отбори такива изключения не се правят. Както и да е!
И без това се печем на един огън.
Дано се получи хубав мач. Резултата ще послужи само за закачки между феновете и нищо друго. Ботев вече влязоха в "Б".
Дано и привържениците на двата отбора не се подведат от провокатори, каквито има винаги и във всички агитки. Аз врагове не виждам, а всеки готов да измине няколкостотин километра, за да си подкрепи отбора заслужава само уважение.
Нашето ръководство действа напълно аматьорски при организацията на мача и вече сериозно ме нервират. Пълна простотия е да ви искат по 5 лв., при положение, че са направили вече жест и увеличиха бройката за билети. Дали ще са 2000 или 5000 лв. приходите, ми се струва, че е последното нещо, което би трябвало има значение. По-лошото е, че още умуват къде и как да се играе мача, а ако не е на нашия си стадион, аз и още много хора просто няма да отидем, защото ни омръзна да ни правят на маймуни. И каквото и да е, трябваше да е ясно още преди седмици. Как да правим така организация, като още нищо не е ясно? Да не говорим, че можеше вече да съм си купил билета, а сега не знам кога и къде ще се продават. Абе пълен хаос!
И без това се печем на един огън.
Дано се получи хубав мач. Резултата ще послужи само за закачки между феновете и нищо друго. Ботев вече влязоха в "Б".
Дано и привържениците на двата отбора не се подведат от провокатори, каквито има винаги и във всички агитки. Аз врагове не виждам, а всеки готов да измине няколкостотин километра, за да си подкрепи отбора заслужава само уважение.
Нашето ръководство действа напълно аматьорски при организацията на мача и вече сериозно ме нервират. Пълна простотия е да ви искат по 5 лв., при положение, че са направили вече жест и увеличиха бройката за билети. Дали ще са 2000 или 5000 лв. приходите, ми се струва, че е последното нещо, което би трябвало има значение. По-лошото е, че още умуват къде и как да се играе мача, а ако не е на нашия си стадион, аз и още много хора просто няма да отидем, защото ни омръзна да ни правят на маймуни. И каквото и да е, трябваше да е ясно още преди седмици. Как да правим така организация, като още нищо не е ясно? Да не говорим, че можеше вече да съм си купил билета, а сега не знам кога и къде ще се продават. Абе пълен хаос!
ще сме доста
мошно към Бургас 

- nik_bg1
- Контакти:
smith12 написа:трябва последната тренировка в петък или събота да се съберем повече хора и да изискваме раздаване на 100%
Тази седмица трябва да ги оставим да тренират на спокойствие.
Те нашите, няма ли да напрвят лагер преди тази среща? Както преди мача със Созопол.
[offtopic]Ако се вземе такова решение (да се говори с тях) трябва да е по от рано...но мисля, че не трябва да ги притесняваме, те си знаят кое и как...[/offtopic]
Мача е за чест.Едно време тя беше от значение дали сме успели да го върнем ще се разбере скоро.И не резултата ще е показателен а желанието и раздаването за кой знае какво можене още е трудно да се говори.