Ръководство на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

4oKuTo
Контакти:

Re: Официално: Банкер №1 собственик на Ботев

Мнениеот 4oKuTo » 19 ное 2010 22:40

Не трябва да се заблуждавате, че може да сте фактор в А група без такъв като този, но и не трябва да си мислите, че важната дума при управленските решения вече ще е на сдружението. Няма такъв филм просто.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 19 ное 2010 22:44

blue avalanche написа:Вече не сте уникални.Вече сте едни от многото.Добре дошли в "клуба"!

Хайде сега прегледай няколко поста по-горе и ми кажи това къде го има ??????

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 19 ное 2010 22:45

Честито момчета честито на всички фенове защото, Освен ЛЕВСКИ футбола ни не може без Ботев, Локото и Червените. Просто не е интересно!!! Със здраве и чакаме Ви в А група!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 19 ное 2010 22:45

blue avalanche написа:Вече не сте уникални.Вече сте едни от многото.Добре дошли в "клуба"!

Напротив,няма такъв клуб в България,където феновете държат лиценза,емблемата и тн... ;)
Изображение
Изображение

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 19 ное 2010 22:49

Честито момчета,най-после изгря слънце и за нас!
Последна промяна от canar4e на 19 ное 2010 23:03, променено общо 3 пъти.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 19 ное 2010 22:58

Браво на хората които докараха нещата до тук!Те са големи!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 19 ное 2010 23:08

"Пловдивския модел" е на път да стане реалност. Ако това, което днес се каза от Юли Попов се окаже и на хартия при създаването на АД-то, то ще сме първия уникален отбор в България, в който феновете контролират спортно-техническата част, а мениджърите и банкерите - финансовата част.

Аз, лично, вярвам, че моделът ще е успешен.
Не натискайте ТУК!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 19 ное 2010 23:15

Шврнц Тпрунков написа:"Пловдивския модел" е на път да стане реалност. Ако това, което днес се каза от Юли Попов се окаже и на хартия при създаването на АД-то, то ще сме първия уникален отбор в България, в който феновете контролират спортно-техническата част, а мениджърите и банкерите - финансовата част.

Шврнц ,беше ли на сбирката . Дай ако обичаш малко пояснения за простолюдието :) Отвори ли се дума за стадиона / поне мен това най-много ме интересува за момента /

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 19 ное 2010 23:30

BultraStyle написа:
Шврнц Тпрунков написа:"Пловдивския модел" е на път да стане реалност. Ако това, което днес се каза от Юли Попов се окаже и на хартия при създаването на АД-то, то ще сме първия уникален отбор в България, в който феновете контролират спортно-техническата част, а мениджърите и банкерите - финансовата част.

Шврнц ,беше ли на сбирката . Дай ако обичаш малко пояснения за простолюдието :) Отвори ли се дума за стадиона / поне мен това най-много ме интересува за момента /

Бях, да, като един от новите членове на Сдружението.

Дълга и широка е да се обяснява... Най-най-най-важното е, че Сдружението запазва ВСЯКАКВИ права върху "Ботев Пловдив", включително текущия лиценз за групата, в която играем. Тези 10% нямат НИКАКВО значение, дори и да станат един процент, защото това е едно търговско дружество, което НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА Ботев пред БФС. Никога никой отбор в който и да е спорт не е получавал подобно предложение. Участието на Сдружението в новото АД не е "апортна" вноска и тези 10% не са за сметка на нещо, свързано със самото съществуване на отбора пред БФС. Иначе казано - сценария "Селски 2" е зачеркнат с много, много дебел маркер.

Интересно мнение изказа Коце Костадинов, а именно, че УЕФА от две години е започнала агитация да се прави точно "пловдивския модел" между клубове и търговски дружества, за да не се стига до унищожаване на легендарни клубове заради кофти бизнес решения. За наша огромна радост, предложението към нас е точно такова.

Днес не се говореше нито в цифри, нито в титли, нито в стадиони. Цитирам, по памет, думите на Юли Попов: "Целта на това АД е да върне Ботев там, където му е мястото - "А" група и европейските терени. Василев няма да налива десетки безконтролни милиони, всичко ще се контролира строго, но за всяка разумна цел ще има разумен бюджет, за да се осъществи тя".

Ботев Пловдив не е продаден, нашия любим клуб просто мина на по-високо ниво на взаимодействие със стратегически бизнес партньори. Президент на Ботев е Марин Бакалов, Сдружението си действа по спортно техническата част на нещата, всичко зависи от нас.

Двустранна сделка, от която всеки има интерес да бачка яко, за да спечели. Ако ние се дъним - АД-то се разпада и си търсим спонсори. Ако Василев се издъни - няма нужда от нови драми като последните две години.

Аз, всъщност, съм много радостен :)
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 19 ное 2010 23:31, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 19 ное 2010 23:31

Приказката продължава.Завърши първа част-Възстановяване от разрухата.Започва втора част-Пътят към върха. След 3-4 години очаквайте и третата част-Недосегаемите.
Наздраве на всички братя Канари
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Върни се в “Ботев”