Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Ще успее ли Ботев Пловдив....

Мнениеот Един град-един отбор » 12 ное 2010 19:52

Ботев притежава ИСТОРИЯТА, ОБИЧТА НА ХОРАТА В ПЛОВДИВ И ПОТЕНЦИАЛА да бъде сред водещите отбори в България и ще бъде така :) Сигурен съм :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 ное 2010 19:58

кан72 написа:Ще успее, на 100 процента съм сигурен.Малко е нелепо да сравняваш БОТЕВ с изкуствени отбори като литекс и черноморец,ама както да е ;) НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА.......ТОВА Е НАШАТА СЪДБА

В никакъв случай не сравнявам Ботев с тези отбори.Просто за да се върнем там горе трябва да ги преборим.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 12 ное 2010 19:59

кан72 написа:Ще успее, на 100 процента съм сигурен.Малко е нелепо да сравняваш БОТЕВ с изкуствени отбори като литекс и черноморец,ама както да е ;) НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА.......ТОВА Е НАШАТА СЪДБА

По-добре Ботев, отколкото ГМО-тата Черноморец и литекс. Пожелавам ви успех !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 12 ное 2010 20:00

Ботев е повече от отбор.Говоря като фен на ЦСКА,като обичащ ЦСКА човек,който е израстнал с всичко,свързано с отбора и съзнателно правя съпоставка с другия стълб в българския футбол,както себеше изразил авторът.Та по същество-Ботев е нещо повече,той е идея,не цел,желание и страст,а не ултиматум,религия за тези,които го пазят в сърцата си и не позволиха да бъде затрит.Така че Ботев ще го има,друг е въпросът как и доколко ще радва по-амбициозните си фенове.
Според мен 1 или 2 сезона в Б група и след това отново,където му е мястото на тим като Ботев Пд-в елита.Много е важно да се издържи финансово.Иначе 1-2 години утвърждаване в елита и след окол 6 години Европа е напълно постижима.Успех!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 12 ное 2010 20:02

Levskar_90 написа:

По-добре Ботев, отколкото ГМО-тата Черноморец и литекс. Пожелавам ви успех !

Кое ни е ГМО-то много интересно ? Ние кво сме виновни, че някъв си нещастник не ни дава нематериалните архиви ? И ние си искаме емблемата и стадиона, но без фенове нищо не става !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rumifox
Контакти:

Мнениеот rumifox » 12 ное 2010 20:03

Corwin написа:Според мен да, но не толкова бързо, колкото очаквате - ще ви трябват поне 7-8 години(считано от сега) за да стигнете пак до медал. Надявам се обаче това да се случи по-бързо. Успех :)

Много рано им даваш срок!А и като става въпрос за европари много ме съмнява някой да си даде залъка без бой!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 ное 2010 20:03

Нека не подценяваме останалите клубове.Литекс се изградиха като един от лидерите в България през последните 10-15 години,което не е малък период.Черноморец тепърва започват да правят нещо голямо...Най-хубавото за нас е,че се изчистихме от мръсотията през последните години.Започваме да градим нещо голямо.Това е моето усещане. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 ное 2010 20:11

много ме съмнява някой да си даде залъка без бой!

Това е ясно.Точно за това пуснах темата..л.

smith12

Мнениеот smith12 » 12 ное 2010 20:12

Ботев е обречен да успее.отборът с най-голямата посещаемост като домакин,а като гост където и да играем ни посрещат все едно идва реал мадрид,школата ни е една от най-добрите в България.въпреки,че не взимаме пари от тв права(откъдето идват повечето пари на отборите в а група)сме финансово стабилни.тук обаче идва въпроса къде са сега томислав русев,любо минчев и други псевдо жулналя които с приказки от рода-христолов добър или лош давал пари човека за да го псуват и т.н.къде са?защо се скриха и не се извиниха на за глупостите които приказваха
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 12 ное 2010 20:13

Колкото по-бързо се върнете толкова по-добре!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Ботев”