bulgaro написа:@карлито ,
брат, уважавам мненията ти, ти си един от малкото невъздухари тук, на когото всяка приказка му е на място.
В конкретния случай обаче не съм съгласен с теб!
Не виждам с кво ще ни помогне Домакинов.
Вярно, сърце, дробове, бъбреци, карантии..., всичко му е жълто-черно и кво? И за мен важи същото, горе - долу съм на неговия ръст, само годините ми са с декада близо отгоре, ама не се напъвам да се връщам в Ботев![]()
Нека да се даде шанс на млади момчета. Домакинов не става за ЧМ, вие го искате в Ботевза кво ни е, освен да влиза резерва вместо другото недоразумение - Стълба, който също не ми е ясно, за какво го държим, но това е друга срамна тема...
Сега чета, че и Армандо щял да идва, за какво, да си изпее лебедовата песен може би???
Вместо да се търси млад и перспективен вратар, на когото можем да разчитаме в уж светлото бъдеще, което ни чертаят, ние взимаме едно момче, което още след като едва не остана инвалид трябваше да спре с футбола
АДСКИ ГРОЗНО МНЕНИЕ ПИЧ!ТЕЗИ ДА БЯХА БУФЕРИ НЯМАШЕ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА ТЯХ!ОТ КАКВО СТЕ НЕДОВОЛНИ НЕ ЗНАМ?ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ ИМАМЕ 4-МА ЗАЩИТНИКА В ЦЕЛИЯ ОТБОР???