Домакина се връща в Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bultrasbpd
Контакти:

Re: Домакина се връща в Ботев?

Мнениеот bultrasbpd » 08 ное 2010 21:26

bulgaro написа:@карлито ,
брат, уважавам мненията ти, ти си един от малкото невъздухари тук, на когото всяка приказка му е на място.
В конкретния случай обаче не съм съгласен с теб!

Не виждам с кво ще ни помогне Домакинов.
Вярно, сърце, дробове, бъбреци, карантии..., всичко му е жълто-черно и кво? И за мен важи същото, горе - долу съм на неговия ръст, само годините ми са с декада близо отгоре, ама не се напъвам да се връщам в Ботев :lol:

Нека да се даде шанс на млади момчета. Домакинов не става за ЧМ, вие го искате в Ботев :roll: за кво ни е, освен да влиза резерва вместо другото недоразумение - Стълба, който също не ми е ясно, за какво го държим, но това е друга срамна тема...

Сега чета, че и Армандо щял да идва, за какво, да си изпее лебедовата песен може би???
Вместо да се търси млад и перспективен вратар, на когото можем да разчитаме в уж светлото бъдеще, което ни чертаят, ние взимаме едно момче, което още след като едва не остана инвалид трябваше да спре с футбола :roll:

АДСКИ ГРОЗНО МНЕНИЕ ПИЧ!ТЕЗИ ДА БЯХА БУФЕРИ НЯМАШЕ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА ТЯХ!ОТ КАКВО СТЕ НЕДОВОЛНИ НЕ ЗНАМ?ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ ИМАМЕ 4-МА ЗАЩИТНИКА В ЦЕЛИЯ ОТБОР???

bultrasbpd
Контакти:

Мнениеот bultrasbpd » 08 ное 2010 21:27

Don Rumen написа:Ръководството ще прецени кой да се върне и кой не, но аз знам едно, че само с млади не може да се играе и не е сериозно, затова да се направи една хубава сплав от опитни и млади футболисти и да мачкаме. Младите, за да израстнат трябва да има опитни футболисти до тях.

+100000000000000000000

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 10 ное 2010 20:34

slash1912 написа:Ами то както е тръгнало,целия отбор на селяка взе да се събира при нас!Кой го изгонили отнякъде,кой не играел редовно в отбора си,кой му домъчняло за Пловдив...То хубаво,ама къде отиват тогава младите и перспективни играчи,които ще обиграваме за А група?Тези са си изпяли песента вече,за какво са ни?!

Значи брат, обиграване на младите и переспективните в клубът би значило повече от година във "В" и година в "Б" квито са плановете на клубът за сега.
Ок сега мачкаме всичко наред ала другата година в "Б" група незнам дали ще е така със състава ,който имаме.
Нужни са някои по-опитни играчи които да водята младите напред.
Тук обаче искам да добавя ,че домъкинов за мене не е такъв водач за какъвто аз говоря.
Одеве четох темата за Армандо и там имаше толкова гной излята по Армен ,че ме е страх да мисля що за хора са ги писали тези неща.
Армандо е кадър,Армандо е във възраст идеална,Армандо е институция ве хора!
Стига храчки по своите ,стига с тези млади.
Малдите та младите.Е младите без старите са си за "В"
Аре тва от мене БОТЕВ ОТВЪД СМЪРТТА
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”