2 000 почитатели на Ботев празнуват победа в Чирпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Re: 2 000 почитатели на Ботев празнуват победа в Чирпан

Мнениеот nikytodorov » 07 ное 2010 19:33

БРАВО на момчетата,честита победа и за кой ли път-невероятни фенове!Само БОТЕВ!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 07 ное 2010 19:34

kichuka_fighter написа:Изображение

Ето оттук се вижда точно сектора с капацитет 4500, а насъотборника ми който ми писа на личен да ме критикува ще кажа, че трябва да се учим от тези снимки, защото над 2000 събираме само в евротурнирите (говоря и за двата столични гранда). Жалко е но е така!

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 07 ное 2010 20:07

Които са УМНИ - гледат и се учат, които са МАЛОУМНИ - умират от яд! Говоря за феновете на другите отбори!
Стягаме знамената за Моретооооо! Браво на момчетата от отбора! Честита победа на всички БОТЕВИСТИ!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 07 ное 2010 21:11

Честита победа на всички ботевисти и за уникалната за пореден път атмосфера на стадиона.КАНАРИ НАПРЕД!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 07 ное 2010 21:12

Изображение

най-яката снимка от днес - ваньо нахлува :lol:

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 07 ное 2010 21:57

Голям сладур беше малкия ! Не повече от метър, но викаше с пълно гърло! Само Ботев!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

veso68
Контакти:

Невероятна Адска атмосфера

Мнениеот veso68 » 07 ное 2010 22:17

Здравейте приятели,
пише ви един футболен фен от Чирпан който днес усети нещо неописуемо и затова се регистрирам тук за да го споделя. По принцип съм левскар който гледа Левски само по телевизията защото нямам възможност за повече, но днес на стадиона ни се почувствах така както никога. Играха Ботев Пловдив и Гълъбово и от това което видях ме полазиха тръпки. 5000 човека от Пловдив ревяха от началото до края на мача.
Това са хора, които даже и във В група неистово подкрепят отбора си и се замислям за празните трибуни в А група, които се натрапват по телевизията. Добре де аз съм в Чирпан и не мога да посещавам спортни мероприятия (освен на дружинката ни ловната), а от 1000000 София как може да ходят толкова малко на мачове.
ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ПУБЛИКА! Аз ако някога отново отида на мач в България ще е само на Ботев Пловдив!

BultraMan
Контакти:

Re: Невероятна Адска атмосфера

Мнениеот BultraMan » 07 ное 2010 22:28

veso68 написа:Здравейте приятели,
пише ви един футболен фен от Чирпан който днес усети нещо неописуемо и затова се регистрирам тук за да го споделя. По принцип съм левскар който гледа Левски само по телевизията защото нямам възможност за повече, но днес на стадиона ни се почувствах така както никога. Играха Ботев Пловдив и Гълъбово и от това което видях ме полазиха тръпки. 5000 човека от Пловдив ревяха от началото до края на мача.
Това са хора, които даже и във В група неистово подкрепят отбора си и се замислям за празните трибуни в А група, които се натрапват по телевизията. Добре де аз съм в Чирпан и не мога да посещавам спортни мероприятия (освен на дружинката ни ловната), а от 1000000 София как може да ходят толкова малко на мачове.
ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ПУБЛИКА! Аз ако някога отново отида на мач в България ще е само на Ботев Пловдив!

Ботев Пловдив е страст!
Ботев Пловдив е любов!
Ботев Пловдив е религия!
Ботев Пловдив е живот!

ТИ ВЕЧЕ СИ ЕДИН ОТ НАС :)
Последна промяна от BultraMan на 07 ное 2010 22:31, променено общо 1 път.

BultraMan
Контакти:

Мнениеот BultraMan » 07 ное 2010 22:30

pucky написа:Изображение

най-яката снимка от днес - ваньо нахлува :lol:

Четвърто поколение канар!!!
Горд съм със сина ми!!!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Невероятна Адска атмосфера

Мнениеот Един град-един отбор » 07 ное 2010 22:34

veso68 написа:Здравейте приятели,

Добре дошъл. Радвам се, че първото ти мнение е в нашия форум :) Чирпан не е толкова далеч от Пловдив, така че спокойно можеш да присъстваш ако не всички домакинства, то поне на дербитата :) Ние сме Ботев Пловдив и подкрепяме отбора си в цяла България! Жив и здрав и ако решиш да дойдеш на мач на Ботев пиши лично съобщение да те приемем да пиинем по нещо и да отиваме на мач :) Поздрави!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Ботев”