[quote="BlueS"]pasaden4o кротни се мойто момче, знаеме ви кви сте всички папагали, само лаете и нищо не правите, това със засадите дето ги правите и с побоите над деца съвсем не са неща за хвалба, дори е много жалко за Вас циркаджии в жълто. И пак го казвам на теб и на целия заблуден Пловдив ше ви биеме не само на
чорбар млък!!! майните са силни!!!
Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИСТОРИЯ НА ЖЪЛТО-ЧЕРНИТЕ ФЕНОВЕ
BlueS написа: ше ви биеме не само на терена.
олееееееее вече насрах доволно

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- bulgaro
- Контакти:
Колкото и да се пънем тук и от двете страни, не може да се отрече, че имаме дълго и ожесточено извънстадионно съперничество.
От баща ми и от хора на неговата възраст, знам за кървави битки още от 60-те, както в София, така и в Пловдив. А аз имам ясни спомени за много интересни ситуации, особено в Столицата, където не е имало наше гостуване (до края на 90-те) без някакъв вид безредици
БатБойко, тогава беше далеч по-малоброен и некомпетентен от сега, което създаваше предпоставки за незабравими изпълнения.
Иначе и аз съм имал задълбочени контакти със столичани, покрай казармата, мацки, морета... и винаги съм се разбирал с рогачите сред тях, особено с нежната им половина, и впечатлението ми е, че голямото болшинство са градски момчета, точно като нас.
От баща ми и от хора на неговата възраст, знам за кървави битки още от 60-те, както в София, така и в Пловдив. А аз имам ясни спомени за много интересни ситуации, особено в Столицата, където не е имало наше гостуване (до края на 90-те) без някакъв вид безредици

Иначе и аз съм имал задълбочени контакти със столичани, покрай казармата, мацки, морета... и винаги съм се разбирал с рогачите сред тях, особено с нежната им половина, и впечатлението ми е, че голямото болшинство са градски момчета, точно като нас.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- pasaden
- Контакти:
Тази част която е от София - може би!
Но в ограмната си част левскарите са предимно от села и градчета
Но в ограмната си част левскарите са предимно от села и градчета
100 години символ на Пловдив
Гамени за пример
Гамени за пример
08.05.2009
Току що излизам от тълковния речник, в който потърсих значението на думата лумпен. Оказа се, че тя идва от немския език и означава – бедняк, дрипльо, вагабонтин и нехранимайко.
Това определение бе лепнато на привържениците на Ботев Пд. Онези, които хвърлят бомби и творят безредици по стадионите. Те бяха наречени така от „интелигенцията”, която не се бе потрудила ни най-малко да разбере причината за това им поведение.
Вярно – сред „жълто-черната” публика със сигурност има от така наречените лумпени, но такива има във всяка една футболна агитка. И не само там. Лумпени да искаш по света. И в България са много. Като почнеш от малките разбойници в детските градини, минеш през училище, университета, работните места, семействата... и стигнеш чак до Парламента.
Не знам защо хората се целят толкова във феновете!? Дали футболните запалянковци щяха да трошат и бомбардират ако им харесваше това, което виждат? Дали семейните скандали щяха да са толкова много ако политиците крадяха в рамките на нормалното и осигуряваха по-добър живот на избирателите си? Знаете отговорите!
Сега да се върна към „главните лумпени” – феновете на Ботев. Тези обикновени хора, чието средство за разтоварване е да обичат любимия отбор и да живеят с проблемите му, правят показно как трябва се борим с неправдата, рефлектираща пряко върху нас. Опитаха с всевъзможни лошотии, насочени към Димитър Христолов. Пробваха какви ли не методи, за да го сплашат и да му покажат, че той, меко казано, е нежелан в Ботев Пд. Не успяха. Човекът се оказа издръжлив и дори създава впечатление, че това му дава още повече сила.
Вместо провалът на операцията „Христолов вън от Ботев” да доведе до големи зулуми или пък да отчая хората, взе че се случи нещо неочаквано. Дори немислимо за българските нрави. Напук на всички родни порядки, футболните запалянковци решиха и за нула време организираха концерт!!! На него те ще покажат, че могат и с добро да демонстрират любовта си към футбола и неприязънта си към хората, които го тровят. Едва ли мислят, че песните на „Д2” и „Остава” ще натъжат Христолов и той ще вдигне бялото знаме. Не, по-скоро така ще привлечат вниманието на много повече хора към своя проблем. И същевременно ще покажат нагледно, че когато се обърнем с лице към това, което ни измъчва можем да бъдем много, много силни.
Дали някое друго общество, извън футболното, е способно да покаже такава воля в търсене на по-доброто си съществуване? Иска ми се да вярвам, че отговорът е положителен, но май не е.
Така че по-добре уважавайте хората, които имат достойна позиция и смелостта да я отстояват, вместо да се примиряват. А когато те получат своята радост обратно, сами ще се прочистят от лумпените сред тях. Не е лошо техният пример да бъде последван от повечко хора. В противен случай ни остава само да се молим внуците на нашите правнуци да живеят в една нормална България...
Митко Лишев
fenzona.com
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Гамени за пример
Гамен мамен ако ми падне митю ше го смачкам, чесно ви казвам.....
митко лишев е коректно момче--познавам го---желая му добра кариера----ПОЗДРАВИ ЗА МАТЕРИАЛА МИТЕ
Пловдив-люлката на българските таланти
- cskathebest
Абе стига с тоя Ботяф бе хора!!!!Вземете запалете стадиона и къщата на Христолов и да се приключи целия плач
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Къв е смисъла да запалят стадиона,ей тва не мога д аразбрера само? 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !