Levskar_90 написа:Пацата от Биг Брадър може да ви вкара гол :D. Той играеше май в Ботев Гълъбово
Мисля,че само е роден там а го трансферираха в друг селски отбор,но не помня кой,даваха го по телевизора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Пацата от Биг Брадър може да ви вкара гол :D. Той играеше май в Ботев Гълъбово
hristo1306 написа:veseo написа:Време е за поредната декларация от Нафтата според мен!
не плачете за НАФТАТА още следващия сезон са в А РФГ Ершов става собствиник на отбора и вземаме лиценза на Поморие
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
nafsea87 написа:E to4no vie li ste govorite za kupeni licenzi
hristo1306 написа:veseo написа:Време е за поредната декларация от Нафтата според мен!
не плачете за НАФТАТА още следващия сезон са в А РФГ Ершов става собствиник на отбора и вземаме лиценза на Поморие
bnborisov написа:Колко е голям стадиона???
veseo написа:hristo1306 написа:veseo написа:Време е за поредната декларация от Нафтата според мен!
То наистина без купен лиценз няма да се докопате до А май...
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта