Ботев - Стамболово
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Ботев - Стамболово
football24.bg, blitz.bg, news4000.bg - от тия сайтове ако си поиграе някой последните 1000 новини за който и да е отбор написани (не прписани 1към1) да ги провери колко са верни, ще се получи процнт близък до нулата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- PLOVDIV PEE 1912
Пловдив1926 написа:football24.bg, blitz.bg, news4000.bg - от тия сайтове ако си поиграе някой последните 1000 новини за който и да е отбор написани (не прписани 1към1) да ги провери колко са верни, ще се получи процнт близък до нулата.
Е,ама разбира се.....
- slash1912
- Контакти:
STENLI написа:Локомотив (Пловдив) иска да отмъкне звездата на Ботев Атанас Курдов, съобщи "Блиц". Според информациите босът на "смърфовете" Коко Динев бил готов да плаща по 5000 лева за гол на Курдов.
Football24.bg припомня, че Наско се превърва в любимец на агитката на Ботев и има вече 19 гола от началото на сезона във "В" група и общо 25 във всички турнири.
Атанас Узунов вече няколко пъти е звънял на Курдов, за да му отправя предложение. Кумът на Христо Стоичков казал на младока, че ще има специален бонус от по 5000 лева за всеки гол с екипа на "смърфовете". Курдов обаче не желае и да чува за преминаване на "Лаута".
Абсолютни и пълни глупости,не се връзвайте на тези "новини",някой "журналист" не е имал с какво да си запълни сайта и е почнал със сензациите...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
Така е, до мен имаше един, който псуваше всичките наши до 0:0, след гола на Курдов той направи няква грешка и го напсува на майка пак, след хеттрика за 3-4 минути на Курдов само той не стана да се радва, а като се укроти щастието около него почна да псува Какалов. Лайнарче дърто...
емо73канар написа:Другото което трябва да се отбележи е,че отново имаше грозни подвиквания и псувни към нашите момчета.Ще помоля всички тези псевдо ботевисти да спрът или най добре изобщо да не идват на Колежа,защото нито ние нито отбора имаме нужда от вас.![]()
![]()
Момчета,кажете ми откъде гледате мача,другия път идвам с вас!!!Да ги видя кои са тея големи фениве,дето си псуват отбора!Да ги питам ще имат ли смелостта и мен да ме напсуват в очите!Боклуци...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
ТЗ над скамеиката на гостите. На моменти си е много грозна гледка, особенно ако се зкучи мача.slash1912 написа:Така е, до мен имаше един, който псуваше всичките наши до 0:0, след гола на Курдов той направи няква грешка и го напсува на майка пак, след хеттрика за 3-4 минути на Курдов само той не стана да се радва, а като се укроти щастието около него почна да псува Какалов. Лайнарче дърто...емо73канар написа:Другото което трябва да се отбележи е,че отново имаше грозни подвиквания и псувни към нашите момчета.Ще помоля всички тези псевдо ботевисти да спрът или най добре изобщо да не идват на Колежа,защото нито ние нито отбора имаме нужда от вас.![]()
![]()
Момчета,кажете ми откъде гледате мача,другия път идвам с вас!!!Да ги видя кои са тея големи фениве,дето си псуват отбора!Да ги питам ще имат ли смелостта и мен да ме напсуват в очите!Боклуци...
botev23 написа:ТЗ над скамеиката на гостите. На моменти си е много грозна гледка, особенно ако се зкучи мача.slash1912 написа:Така е, до мен имаше един, който псуваше всичките наши до 0:0, след гола на Курдов той направи няква грешка и го напсува на майка пак, след хеттрика за 3-4 минути на Курдов само той не стана да се радва, а като се укроти щастието около него почна да псува Какалов. Лайнарче дърто...емо73канар написа:Другото което трябва да се отбележи е,че отново имаше грозни подвиквания и псувни към нашите момчета.Ще помоля всички тези псевдо ботевисти да спрът или най добре изобщо да не идват на Колежа,защото нито ние нито отбора имаме нужда от вас.![]()
![]()
Така беше, аз също гледах мача в този сектор. Най-много подвикваха на Какалов, че бил некадърник. През първото полувреме Какалов беше далече , но през второто играеше точно от нашта страна и вероятно чуваше всичко и си личеше по наведената глава. Мисля че тези които псуват нашите играчи нямат място на колежа!!!
Така е, тази част от ТЗ "приютява" глупаци, които от първата минута псуват по играчите. Аз лично след мача с Ягода не сядам там, защото е нетърпима история!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- Pride_of_London
- Контакти:
Дейба глупаците дейба.За тези индивиди само три неща - бой, стригане, глад.Ще взема в някой мач за аматьорската купа да седна в тази "проблемна зона" да видя зак'во иде реч.Така както го описвате, е просто нетърпимо. 

Ами нетърпимо е! Чуваш някви гадни реплики в 5-та минута на мача, от рода : "Марине, вади го тоя куц кон", обръщаш се и виждаш 3-4 ухилени доволни мазни физиономии, с наши шалчета... Най-противното усещане!!! Ей такива изобщо нямат място на стадиона!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1549340505511&ref=mf
вчера челсито пак оригинален
вчера челсито пак оригинален