Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши Нефтохимик - Ботев?

Анкетата завърши на 28 ное 2010 10:12

Победа за Ботев
120
70%
Равен резултат
11
6%
Победа за Нефотхимик
25
15%
Важното е да стане страхотно парти на стадиона!
15
9%

Общо гласове: 171

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Всички искаме канарчетата в А, но не по този начин!

Мнениеот dagger1912 » 27 окт 2010 22:04

Та то това е двор бре ... Няма нито има трибуни, сигурно няма и огради ... Не вярвам БФС да допуснат този мач да се играе на такъв терен, след като се очаква заряда за мача да е голям, независимо дали сме във В или Я група ... Отиваме, взимаме си 3те точки и се връщаме / ако играят с тази игра, която показаха с Маричката 7-8 на 0 не им мърда/ ...

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 27 окт 2010 22:22

botev_1912 написа:Сега го гледах стадиона на Нафтата - това долно езерово е на поне 20 км от Бургас:
http://maps.google.com/ - търсете Долно Езерово има го и "стадиона" и единственият път водещ до него!

Питаш ли ни! Дотам пътува само един автобус на половин час. Не е чак на 20 км., но ги доближава. Идеята беше да ни пратят да играем в девета глуха. Буквално!
Последна промяна от pas на 27 окт 2010 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 27 окт 2010 22:23

dagger1912 написа:Та то това е двор бре ... Няма нито има трибуни, сигурно няма и огради ... Не вярвам БФС да допуснат този мач да се играе на такъв терен, след като се очаква заряда за мача да е голям, независимо дали сме във В или Я група ... Отиваме, взимаме си 3те точки и се връщаме / ако играят с тази игра, която показаха с Маричката 7-8 на 0 не им мърда/ ...

Имай предвид, че го обновиха малко, преди беше още по-зле.

А за 7-8... :) Има време, ще видим.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 27 окт 2010 22:30

rump_shaker написа:Според мен не е така. Има много хора с плаващо работно време. В Пловдив феновете на Ботев не сме 1 000 човека. Ние сме 10-ки хиляди и все от тях ще се намерят 500 човека да са свободни ;) Само наща групичка ти гарантирам, че полвината ще намерят начин да идат на мач и хич не сме келеши ;)

Всякакви възможности има - плаващо работно време, на смени, отпускари, болни и т.н. Но основната маса от хората, които ходят на стадиона работят на редовна смяна или са ученици. А и двете групи в сряда на обяд не могат да си позволят да са на близо 300 км. от мястото на задълженията си.

Пък и имате прекрасна възможност да ме опровергаете, макар че това няма някакво сериозно значение за мен.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 28 окт 2010 08:44

Пас,благодаря за обяснението /разбирасе ако не ме пързаляш/ знам го каде е ,доста често пътувам за Бургас и даже в същата посока имаме няколко бургаски фирми с които работим,така че няма проблем ще го намерим,и ако всичко което ми обясни е така кажи ка де ще се видим да почерпим бира,стига да имаш разбирасе години за да пиеш ;) ;) .Между другото кой набор си , ако не е таина.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 окт 2010 09:08

емо73канар написа:Пас,благодаря за обяснението /разбирасе ако не ме пързаляш/ знам го каде е ,доста често пътувам за Бургас и даже в същата посока имаме няколко бургаски фирми с които работим,така че няма проблем ще го намерим,и ако всичко което ми обясни е така кажи ка де ще се видим да почерпим бира,стига да имаш разбирасе години за да пиеш ;) ;) .Между другото кой набор си , ако не е таина.

Не бих си и помислял да те пързалям, трябва да се подкрепяме. Наистина може да се видим, може да ви поразходя из града (макар че, сега са започнали мащабни ремонти и половината улици са разкопани). На 33 съм иначе.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 28 окт 2010 09:18

Чудесно,значи ще пием по бира,а за града и аз го познавам доста сносно ,както казах работим с доста месни фирми и хотели.
п.п.Между другото не е лошо да се срещните с ръководство то ви и да поговорите да ли наистина имат амбицията и финансите за Бгр.,защото и ка то втори пак може те да влезите ,даже и без бараж ,чисто и просто още отбори от Бгр. ще спрът участие поради липса на пари.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 28 окт 2010 11:59

botev_1912 написа:
ilian12 написа:Слушах Нафта радиото и коментатора нарече "циганин" няколко пъти някое от момчетата връщащи топката. Някой има ли представа дали същото момче е хвърлило топката по време на атаката им?

Илиане, май само ти не разбра, че топка на терена е имало, но не е било по време на атака на Нафтата, а малко след това! Въпросната атака е била профукана от Деменлиев като е завършила с нефелен удар!

Сега го гледах стадиона на Нафтата - това долно езерово е на поне 20 км от Бургас:
http://maps.google.com/ - търсете Долно Езерово има го и "стадиона" и единственият път водещ до него!

Разбрах, че 2-та топката е хвърлена на терена чак след избиването на 1-та топката от гол-линията и че не е повлияла съществено на играта, но ми е интересно дали малкия е хвърлил топката за да си го върне за обидите ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 окт 2010 12:57

ilian12 написа:
botev_1912 написа:
ilian12 написа:Слушах Нафта радиото и коментатора нарече "циганин" няколко пъти някое от момчетата връщащи топката. Някой има ли представа дали същото момче е хвърлило топката по време на атаката им?

Илиане, май само ти не разбра, че топка на терена е имало, но не е било по време на атака на Нафтата, а малко след това! Въпросната атака е била профукана от Деменлиев като е завършила с нефелен удар!

Сега го гледах стадиона на Нафтата - това долно езерово е на поне 20 км от Бургас:

Разбрах, че 2-та топката е хвърлена на терена чак след избиването на 1-та топката от гол-линията и че не е повлияла съществено на играта, но ми е интересно дали малкия е хвърлил топката за да си го върне за обидите ...

Момчето от къде да знае какво се коментира на живо по радио Нафта ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

VETOB
Контакти:

Мнениеот VETOB » 28 окт 2010 14:09

JohnDoe написа:Е кое от нещата, които е написал човека не са истина? Че ЦКБ е банката на ДПС знае цяла България. За смешната дузпа със Съединение ли лъже? Или за момичето ударено от бомбичка? Или за боя преди мача след който дори има човек в затвора в момента? Или за смешно прекратения мач на нафтата, от който има клипче дори? Или че нахлухте 2-3 пъти без последици? Или, че "гостувате" на собствения си стадион? Странно нещо е тва българина, вместо да си види проблемите и да направи нещо да си изчисти името, вади поредното оправдание и заравя главата в пясъка...

Ами ти сам си отговори на въпроса!!!!!! Странно нещо са бургазлии. Вместо да си видят техните проблими, гледат в канчето на Ботев. Вие си решете Вашите проблеми и тогава се оглеждайте в страни, защото там Ви е проблема.И когато посетиш поне един мач на Ботев, тогава може да коментираш съдийството.

Върни се в “Ботев”