Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dagger1912
- Контакти:
Re: Всички искаме канарчетата в А, но не по този начин!
Та то това е двор бре ... Няма нито има трибуни, сигурно няма и огради ... Не вярвам БФС да допуснат този мач да се играе на такъв терен, след като се очаква заряда за мача да е голям, независимо дали сме във В или Я група ... Отиваме, взимаме си 3те точки и се връщаме / ако играят с тази игра, която показаха с Маричката 7-8 на 0 не им мърда/ ...
botev_1912 написа:Сега го гледах стадиона на Нафтата - това долно езерово е на поне 20 км от Бургас:
http://maps.google.com/ - търсете Долно Езерово има го и "стадиона" и единственият път водещ до него!
Питаш ли ни! Дотам пътува само един автобус на половин час. Не е чак на 20 км., но ги доближава. Идеята беше да ни пратят да играем в девета глуха. Буквално!
Последна промяна от pas на 27 окт 2010 22:31, променено общо 1 път.
dagger1912 написа:Та то това е двор бре ... Няма нито има трибуни, сигурно няма и огради ... Не вярвам БФС да допуснат този мач да се играе на такъв терен, след като се очаква заряда за мача да е голям, независимо дали сме във В или Я група ... Отиваме, взимаме си 3те точки и се връщаме / ако играят с тази игра, която показаха с Маричката 7-8 на 0 не им мърда/ ...
Имай предвид, че го обновиха малко, преди беше още по-зле.
А за 7-8...

rump_shaker написа:Според мен не е така. Има много хора с плаващо работно време. В Пловдив феновете на Ботев не сме 1 000 човека. Ние сме 10-ки хиляди и все от тях ще се намерят 500 човека да са свободниСамо наща групичка ти гарантирам, че полвината ще намерят начин да идат на мач и хич не сме келеши
Всякакви възможности има - плаващо работно време, на смени, отпускари, болни и т.н. Но основната маса от хората, които ходят на стадиона работят на редовна смяна или са ученици. А и двете групи в сряда на обяд не могат да си позволят да са на близо 300 км. от мястото на задълженията си.
Пък и имате прекрасна възможност да ме опровергаете, макар че това няма някакво сериозно значение за мен.
- емо73канар
- Контакти:
Пас,благодаря за обяснението /разбирасе ако не ме пързаляш/ знам го каде е ,доста често пътувам за Бургас и даже в същата посока имаме няколко бургаски фирми с които работим,така че няма проблем ще го намерим,и ако всичко което ми обясни е така кажи ка де ще се видим да почерпим бира,стига да имаш разбирасе години за да пиеш
.Между другото кой набор си , ако не е таина.

емо73канар написа:Пас,благодаря за обяснението /разбирасе ако не ме пързаляш/ знам го каде е ,доста често пътувам за Бургас и даже в същата посока имаме няколко бургаски фирми с които работим,така че няма проблем ще го намерим,и ако всичко което ми обясни е така кажи ка де ще се видим да почерпим бира,стига да имаш разбирасе години за да пиеш![]()
.Между другото кой набор си , ако не е таина.
Не бих си и помислял да те пързалям, трябва да се подкрепяме. Наистина може да се видим, може да ви поразходя из града (макар че, сега са започнали мащабни ремонти и половината улици са разкопани). На 33 съм иначе.
- емо73канар
- Контакти:
Чудесно,значи ще пием по бира,а за града и аз го познавам доста сносно ,както казах работим с доста месни фирми и хотели.
п.п.Между другото не е лошо да се срещните с ръководство то ви и да поговорите да ли наистина имат амбицията и финансите за Бгр.,защото и ка то втори пак може те да влезите ,даже и без бараж ,чисто и просто още отбори от Бгр. ще спрът участие поради липса на пари.
п.п.Между другото не е лошо да се срещните с ръководство то ви и да поговорите да ли наистина имат амбицията и финансите за Бгр.,защото и ка то втори пак може те да влезите ,даже и без бараж ,чисто и просто още отбори от Бгр. ще спрът участие поради липса на пари.
botev_1912 написа:ilian12 написа:Слушах Нафта радиото и коментатора нарече "циганин" няколко пъти някое от момчетата връщащи топката. Някой има ли представа дали същото момче е хвърлило топката по време на атаката им?
Илиане, май само ти не разбра, че топка на терена е имало, но не е било по време на атака на Нафтата, а малко след това! Въпросната атака е била профукана от Деменлиев като е завършила с нефелен удар!
Сега го гледах стадиона на Нафтата - това долно езерово е на поне 20 км от Бургас:
http://maps.google.com/ - търсете Долно Езерово има го и "стадиона" и единственият път водещ до него!
Разбрах, че 2-та топката е хвърлена на терена чак след избиването на 1-та топката от гол-линията и че не е повлияла съществено на играта, но ми е интересно дали малкия е хвърлил топката за да си го върне за обидите ...
105 години / 4 поколения ботевисти!
- botev_1912
- Контакти:
ilian12 написа:botev_1912 написа:ilian12 написа:Слушах Нафта радиото и коментатора нарече "циганин" няколко пъти някое от момчетата връщащи топката. Някой има ли представа дали същото момче е хвърлило топката по време на атаката им?
Илиане, май само ти не разбра, че топка на терена е имало, но не е било по време на атака на Нафтата, а малко след това! Въпросната атака е била профукана от Деменлиев като е завършила с нефелен удар!
Сега го гледах стадиона на Нафтата - това долно езерово е на поне 20 км от Бургас:
Разбрах, че 2-та топката е хвърлена на терена чак след избиването на 1-та топката от гол-линията и че не е повлияла съществено на играта, но ми е интересно дали малкия е хвърлил топката за да си го върне за обидите ...
Момчето от къде да знае какво се коментира на живо по радио Нафта

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
JohnDoe написа:Е кое от нещата, които е написал човека не са истина? Че ЦКБ е банката на ДПС знае цяла България. За смешната дузпа със Съединение ли лъже? Или за момичето ударено от бомбичка? Или за боя преди мача след който дори има човек в затвора в момента? Или за смешно прекратения мач на нафтата, от който има клипче дори? Или че нахлухте 2-3 пъти без последици? Или, че "гостувате" на собствения си стадион? Странно нещо е тва българина, вместо да си види проблемите и да направи нещо да си изчисти името, вади поредното оправдание и заравя главата в пясъка...
Ами ти сам си отговори на въпроса!!!!!! Странно нещо са бургазлии. Вместо да си видят техните проблими, гледат в канчето на Ботев. Вие си решете Вашите проблеми и тогава се оглеждайте в страни, защото там Ви е проблема.И когато посетиш поне един мач на Ботев, тогава може да коментираш съдийството.