Ботев-Родопа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Родопа 2:1
Бяхме много зле,за първи път ме хвана яд че съм на стадиона, дано е последния такъв
-
- Контакти:
best a написа:Бяхме много зле,за първи път ме хвана яд че съм на стадиона, дано е последния такъв
Що не си тръгна ????????
- Един град-един отбор
- Контакти:
Семките днес бяха пили Ред Бул преди мача
направо имаха криле
... страхотни сме момчета ... целия стадион пее и скача ... Нямам думи просто!

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Vamos Campeon
- Контакти:
best a написа:Бяхме много зле,за първи път ме хвана яд че съм на стадиона, дано е последния такъв
От такива "фенове" като теб няма нужда!Дано за последен път да си бил на стадиона

kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
Прекрасна публика! Слаб БОТЕВ - за съзжаление, но все пак победа. Той не умира !
BultraStyle написа:best a написа:Бяхме много зле,за първи път ме хвана яд че съм на стадиона, дано е последния такъв
Що не си тръгна ????????

Vamos Campeon написа:best a написа:Бяхме много зле,за първи път ме хвана яд че съм на стадиона, дано е последния такъв
От такива "фенове" като теб няма нужда!Дано за последен път да си бил на стадиона
аре по -спокойно сега де, кви са тези крайни изказвания за наш фен? Момчето го е хфанало яд че сме играли слабо, което май си е факт. Няма кво си ги мерим кой по голям фен ...
АЙЙЙ КААНААРРИИИИ
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Hacko1912 написа:Vamos Campeon написа:best a написа:Бяхме много зле,за първи път ме хвана яд че съм на стадиона, дано е последния такъв
аре по -спокойно сега де, кви са тези крайни изказвания за наш фен? Момчето го е хфанало яд че сме играли слабо, което май си е факт. Няма кво си ги мерим кой по голям фен ...
АЙЙЙ КААНААРРИИИИ
Код: Избери всички
Статистика
7 Неточен удар 3
14 Странично хвърляне 25
3 Точен удар 1
2 Гол 1
49 Атака 22
2 Греда 1
2 Жълт картон 3
1 Засада 0
3 Корнер 2
13 Нарушение 9
7 Отнета топка 2
2 Пряк свободен удар 1
Защо да е слабо? Само повече тъчове имат от нас...
Не натискайте ТУК!
ти ... тая статистика от официлния ли я взе?
а за слабо - ами аз не бях на мача, но следях внимателно радиото и онлайн лайвскора, видях нямкои мнения и се набива впечатлението че след 2-0 спряхме да играем и трябваше да треперим до края, смолян и греда удариха при 2-1 ...

а за слабо - ами аз не бях на мача, но следях внимателно радиото и онлайн лайвскора, видях нямкои мнения и се набива впечатлението че след 2-0 спряхме да играем и трябваше да треперим до края, смолян и греда удариха при 2-1 ...
- slash1912
- Контакти:
Hacko1912 написа:ти ... тая статистика от официлния ли я взе?![]()
Ами ако нашите 2 греди бяха влезли,Родопа отиваха на 5...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]