БОТЕВ-ЦСКА 1:0-Ние сме първи,всички ни гледат.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev23
Контакти:

Re: БОТЕВ-ЦСКА 1:0-Ние сме първи,всички ни гледат.

Мнениеот botev23 » 22 окт 2010 22:53

Blue_AvalanchE написа:Това е от видео репортаж на "РИНГ БГ". Наистина, ако "ЦСКА" не може да се оправи, пътят на пречистването е същия, както този на "Ботев". Най - искренно се надявам всичко да се оправи. Все пак без дербита в България няма да е интересно. ;)

Те пък едни дербита, айде мерси. Всъщност и при нас това беше най-трудното, да променим начина си на мислене. Да разберем, че ние отиваме да гледаме Ботев, а не ЦСКА, Левски или Локо!!! Аз лично с нетърпение чакам мача с Родопа в неделя и съдейки по посещаемоста ни тази година, още няколко хиляди се чувстват като мен. Сигурно ще се запиташ, какво ще ми предложат Смолян, за да оправдаят вълнението ми. В интерес на истината идея си нямам, всички отбори в тази група са ни абсолютно непознати. Чакам го, защото играе Ботев, защото съм сред приятели, защото около мен почти всички са усмихнати и позитивно настроени (е има и мрънкачи, но те са си такива по характер) и всичко това ме прави щастлив.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 22 окт 2010 22:59

Радвам се, че една по една медиите си отварят очите и виждат какво сторихме с Ботев - ТОЙ НЕ УМИРА!!!
Може би видяха, че се възраждаме и могат да си избият комплекса на гърба на Ботев, но нищо, мене ме радва, че пишат, независимо с какъв подтекст!
АЙ КАНАРИИИИИИИИ!!!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 окт 2010 23:49

На теб каква ти е работата тук ?

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 23 окт 2010 00:08

Много скоро ще разбереш къде ... само Алтернатив да си включи компа :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 окт 2010 09:09

За една седмица трети журналист ни дава за пример. Какво по-добро доказателство, че сме на прав път. Път изпълнен с кал и шубраци по "трибуните", с ритане и блъскане на терена, с декларации и подмятания за нечестна игра ... Но път, който ще извървим, като свободни и горди привърженици на нашия си - любим, Ботев Пд!
Ний пак ще бъдем на върха-а-а ..

jivko.furlinski
Контакти:

Мнениеот jivko.furlinski » 23 окт 2010 11:03

Колкото повече компромиси правят на ЦСКА, толкова по зле са самите тях. На селския му правеха хиляди компромиси и вижте докъде я докара. Оплете се в собствеата си некадърност и простотия. Ако ЦСКА продължават по този начин, рано или късно и те ще стигнат до задънена улица. Но чесно казано на мен лично хич неми пука. Данеби на някой да му пукаше за моя любим БОТЕВ. Всички ние които страдахме и протестирахме толкова години, срещахме само упреци и подигравки от околните. Така че всеки даси носи кръста. Сега аз се чувствам много добре и това за мен е най-важното!!! Тези които се подиграваха през годините сега ще плачат, такъв е живота......!!!!! САМО БОТЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 23 окт 2010 14:14

Boksiorcheto няма да отговаря за известно време, защото си позволи непредизвикано да обижда феновете на Ботев! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 окт 2010 19:32

kikoff Колко показателен никнейм. :mrgreen: Наистина е OFF. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 24 окт 2010 02:20

ето го репортажа:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDTjywFXASQ[/youtube]

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 24 окт 2010 19:51

На мен пък ми се струва че не може да ни е все едно какво става в Бг футбола.Колкото повече отбори със схеми на управление като нашата или подобни толкова повече футбол в крайна сметка.А това че само Миньор тук бих добавил и Пирин ни подкрепиха на времето нищо не значи.

Върни се в “Ботев”